Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
i cennik tak minimalnie atrakcyjniejszy od innych, więc ieci na pewno po chwilowym sprawdzeniu czy ludzie dają się złapać zaczną wypuszczać swoje nowe oferty promocyjne
duży plus to, że play spowoduje kolejne obniżenie kosztów rozmów telefonicznych w polskich sieciach
Wysłany: 16-03-2007, 18:58 telefonia Play - informacje - cennik
p.s. sporo osób zagląda tutaj szukając informacji o telefonii Play, dlatego zamieszczę może link do strony, znajdiecie tam opublikowany niedawno cennik
wg mnie kampania jest zla
reklama bardziej wk***a niz przyciaga
szum jest za dlugi i nie ma zednego sensownego przekazu
na ulicach tez jest tego kupa i nic nie wiadomo
Heyah mialo o wiele lepsza
watpie zeby ten operator gsm odniosl wiekszy sukces
na razie wiadomo ze play jest inne i tyle
nie mam pojecia jakie maja ceny a w internecie ciezko ich znalezc...
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty Gość?
widziałem dzisiaj nową reklamę, ale nie moge znaleźć jej w necie jak narazie, pewnie jutro jużbędzie na youtube akcja sie rozgrywa na siłowni a tekst jest mniej wiecej taki, że nie muisz dobrze wygladac, bo masz darmowe minuty i smsy
Wysłany: 17-03-2007, 17:48
Ogólnie zamiast prostego loga jakim jest łapa/pomarańczowy kwadrat/uśmieszek/pingwiny or whatever dali jakiegoś fioletowego glutka w białe paski. O co biega?
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 17-03-2007, 22:17
Wogule kilka osob w takich samych czapach. Heyah wymiata!
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Wysłany: 20-03-2007, 17:49
hehe...
Wogule to jest odrębna sieć, czy cos takiego jak heyah na podstawie ery?
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Wysłany: 20-03-2007, 17:55
aha, kumam. Bylo tak samo z Sami Swoi... reklamowali reklamowali... i malo kto to ma
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum