Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Nie lepiej umieścić tę reklamę na patrz.pl?
Nie mam ochoty niczego na komputer ściągać.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 786 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 08-01-2007, 21:37
Kilka dni temu dowiedzialam sie o tej reklamie od Frozen. Dopiero dzisiaj ja obejrzalam i choc spot nie jest mega smieszny, to prawdziwy. Media nie cieszy sie moja sympatia i ciesze sie ze ktos publicznie zwrocil im uwage.
Jezeli chodzi o haslo 'zer dla skner', to nie do konca prawda w Saturnie w Moersie ceny sa tragicznie wysokie. Tyle tylko ze ludzi to nie zraza. Eh, nie moja dzialka.
powiem szczerze, że po tym co dzisiaj przeczytałem dochodze do wniosku, ze te skepy to jednak dla idiotów są, a wykorzystują ludzką niewiedzę po całości. Okazuje się, iż obie firmy mają tego samego właściciela -> Metro Group, tak więc reklamy zmieniają nieco oblicze, bo jaka to konkurencja w takim razie ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum