Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Wysłany: 25-10-2007, 23:22 [reklamy w czasie filmu] najgorsze co moze byc
nie ma nic gorszego niz reklamy. zwlaszcza te w telewizji komercyjnej. szlag mnie trafia jak w czasie filmu leci pietnastominutowy blok reklamowy
clae szczescie sa jeszcze normalne telewizje poza państwową TVP. do takich nalezy Planetwe. ich reklamy sa bardzo krótkie i dzieki temu nie wybijaja widza z rytmu. jak ogladam ta telewije i w lacza sie reklama , to nie przeskakuje na inny kanal bo wiem ze zaraz sie skonczy.
jeżeli dobrze kojarzę to za pakiet tvp płaci się abonament roczny, dlatego tych reklam nie ma tyle, no i to swego rodzaju telewizja państwowa, czyli kazdy się do niej dokłada, jezeli chodzi o polsaty, tvn itp to utrzymują sie one właśnie z reklam, zauważyłem, też, że mają bogata ofertę nowych filmów. harry potter czy władca pierścieni leciał już w publicznej ?
Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1472 Skąd: Wrocław
Wysłany: 25-10-2007, 23:28
Zgadzam się, reklamy to masakra! Zauważyłam też, że są najdłuższe właśnie podczas filmu, który najprawdopodobniej będzie cieszył się największą oglądalnością w ciągu dnia. Na przykład taki Harry Potter właśnie czy Władca Pierścieni. Drażniące to jest strasznie. I tu już nie chodzi o same reklamy, ale o to ile one trwają. Kiedyś na TVNie czy Polsacie nie było ich aż tyle.
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum