Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
ona startowała na miss... a co gorsza, dzisiaj widziałem jej fan klub... jeżeli to są idole dzisiejszej młodzieży to nie chce chyba dożyć kiedy ta młodzież będzie zarabiała na moją emeryturę... bo się nie doczekam
Sluchajcie , ogladam nowa edycje od samego poczatku i powiem wam ze jest swietna. Bardzo ciekawe osobowosci (moja faworytka - Jola) duzo akcji i ciekawych pomyslow BB , zupelnie jak w poprzednich edycjach. Jest super !!!
czyli teraz liczy sie pusta rozrywka przeplatana nagimi elementami pod prysznicem :> ? Big Brother to swego rodzaju sposób na zbadanie jak zachowa się grupa ludzi w zamknięciu, ale czy te osoby serio są takie ciekawe ? są takie jak ty, ja, twoi znajomi ? ja bym się obraził jakby ktoś powiedział, że to odzwierciedlenie typowego polaka
do takich programów biorą osoby kontrowersyjne - patrz bar czy inne wymysły polsatu - ale co poza marną rozrywką dla mas to oferuje ? moim zdaniem zero edukacji - cofa w rozwoju bardziej niż teletubisie
no może nie wszystko przesadzasz "national geographic" itp. to fajne telewizje przynajmniej obiekty pokazywane przez tamtejsze oko wielkiego brata zachowują się zgodnie z naturą
Wysłany: 16-12-2007, 23:20 [bb4] kto wygra Big Brother 4.1 ?
właśnie oglądam finał tego cyrku, szczęśliwy jestem, ze już się kończy, oby zyski były marne i pomysłodawcy nie zechcieli robić wersji 5.1
w finale znalazła się Jolka Rutowicz, której video wklejałem wcześniej, sam fakt świadczy o poziomie, ona robiła ten program swoją głupotą. Nie napisałem tego z żadnej zazdrości, oceniam po tym co widzę na ekranie, koleś pyta ją czy za 30tyś PLN zrezygnuje a ona pyta ile to funtów i ile za to błyszczyków można kupić...
Wysłany: 16-12-2007, 23:34 Jola Rutowicz wygrała Big Brothera
no i się nie myliłem Jolanta zgarnęła kasę 100 tysięcy złoty, współczuję tej drugiej
Teraz jola będzie miała liczenia, jak kupuje błyszczyki po 5plnów to będzie ich miała z 20 tysięcy... albo podzieli sumę i za połowę nakupi latexu i tipsów
przed chwilą napisałem, że mam nadzieje na brak kontynuacji, jednak się myliłem, na szczęście nie leci to na Polsacie, i chociaż mam nadzieję, że lecieć nie będzie.
tak więc drodzy czytelnicy, przygotujcie sie na Big Brother 5
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum