Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Przyznam się, że Big Brother uwielbiam, i wszystkie trzy edycje oglądałam:D To tez wczoraj TV4 punktualnie włączyłam. I.. no właśnie jestem zaskoczona. Oglądał ktoś? Co sadzicie o bohaterach programu? Jak myslicie jaka bedzie pozostala piatka bohaterow, ktora wejdzie za tydzien?
Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1895 Skąd: Wrocław
Wysłany: 04-09-2007, 10:38
Ja namiętnie oglądałam tylko pierwszą edycję... Z koleżanką szalałyśmy z Picią Ale jakoś te piękne czasy już się skończyły, niestety w szóstej klasie nie jestem i takie programy po prostu przestały mnie bawić. A jeszcze jak się dowiedziałam, że Big Brother 4 będzie koło mojego Wrocławia, na Bielanach Wrocławskich to jakoś stwierdziłam, że to pewnie będzie kolejna tandeta... No nic... Zobaczymy.
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Obejrzałem może trzy minuty, i jak zobaczyłem coś o awatarach to zachciało mi się grać w Second Life.
Oglądałem pierwszą edycję, nawet zebrałem wszystkie 15 numerów gazety i mam kasetę video. Z kumplem zdobyliśmy swego czasu e-mail i numery telefonów do Pici i Anki Baranowskiej (oboje byli z Lublina, a my mieliśmy książkę telefoniczną oraz kontakty na czatach ).
Drugą i trzecią oglądałem od przypadku do przypadku, przeważnie w momencie nominacji. Czwartej mi się zwyczajnie nie chce oglądać. @Zzielona, zestarzeliśmy się oboje.
A tak na marginesie - my tu o czwartej edycji, a wiecie która leci w USA? Ósma. Ci to mają zdrowie.
_________________ It's nice to be important, but it's more important to be nice...
Wysłany: 04-09-2007, 23:21
No Amerykanie to najwyraźniej mają zdrowie ze stali Ale z drugiej strony u nas też sporo tych reality show było.
Lukem, no niestety... Starośc nie radość, młodość nie wieczność
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Racja przecież u nas była masa najrozniejszych reality. Pamiętacie "Dwa Światy" albo Bar? Chyba o łysych i blondynkach też coś było? Mi osobiscie podobały się "Amazonki" Jakoś romanse mnie kręcą.
hehehe to faktycznie trochę tych różnych reality shows było:biggrin: Ale jakby nie patrzeć to taki "Taniec z Gwiazdami" tez ma elementy reality, tyle że z życia gwiazd, a cały narod za nim szaleje.
oglądnąłem kilka urywków sądząc, że to co widzę za pierwszym razem to tylko żart... żart okazał się jednak prawdą -> tandeta jakich mało, ludzie strasznie ograniczeni, klientka, która nie uważa się za blacharę jak najbardziej nią jest.. nudne treścią, oklepane miejsce, oglądalność nadrobią pewnie tymi laskami co się nago kąpią
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wysłany: 07-09-2007, 20:46
Htsz, w każdym reality show (może nie licząc tych wszystkich "Agentów" i "Ekspedycji" czy jak to tam) klientki kąpią się nago... No bo jak inaczej? Ile do cholery można kąpać się w stroju kąpielowym
ja tam średnio chciałbym sie pokazywać publicznie nago i żeby potem z tego jakieś filmiki montowali i publikowali za kasę w necie
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wysłany: 07-09-2007, 23:41
Htsz, no ale widzisz... Różni ludzie są na świecie. W ogóle weszłam na stronę Big Brothera i byłam trochę zaskoczona bo jakoś tam strasznie mało osób w tym domu Wielkiego Brata jest. Oni niby mają być tam przez piętnaście tygodni a z tego co widzę to tam tylko kilka osób jest... I do tego same baby... O co chodzi?
widocznie reszta wejdzie w trakcie trwania programu
p.s. zainteresowanie zboczeńców internetowych jest dość spore, ludzie wchodzą na nasz temat poszukując materiałów dla dorosłych, czyli nagich mieszkańców big brothera
patrząc od czasu do czasu na tych rozrywkowych ludzi wnioskuję, że chyba będzie się można spodziewać jakiejś akcji typu sex frytka & ken pod prysznicem a wy jak myślicie ?
Ogladalam to z 10 sekund, jak zobaczyłam jakies puste lafiryndy gadające o dupiemarynie to od razu przelaczylam. Nie rozumiem jak mozna pasjonowac sie takimi rzeczami, zwlaszcza, ze moda na tego typu reality show dawno minela. O wiele bardziej wole obejrzec Animal Cops, albo inne ASPCA lecące na Animal Planet niż to co tam jacys ludzie o przecietnej inteligencji, aparycji i ogolnej wiedzy zyciowej mowią. Rozrywka na niskim poziomie dla ludzi laknacych chyba jakisch ekshibicjionistycznych uciech. Jak ktos to oglada to watpie w dobry gust tej osoby, nie wspominajac o dojrzalosci. Tak wiec, dla dzieciakow, czemu nie, big brothera pierwszego chyba nie pamietaja albo nie ogladali, wiec dla nich jest to nowosc, dla mnie to ciezkostrawny odgrzewany nalesnik od ktorego trzymam sie z daleka.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
bo to tania rozrywka dla mas. pokażemy wam dwudziestkę głupoli co się dali zamknąć na X miesięcy a wy dacie nam zarobić na smsach i poprawić oglądalność tv4 nikt normalny tych smsów nie wysyła, więc nieciężko się było domyślić jaki jest target programu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum