Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
do niedawna jeszcze na polsacie a od jakiegś czasu w telewizji TVN można oglądać program K.Wojewódzkiego pt. Kuba Wojewódzki Show.
program nadawany jest obecnie we wtorek o 23:15
Zapewne każdy z was widział ten program przynajmniej raz... jak oceniacie prowadzącego, jego zachowanie ogólnie i w stosunku do osób, które zaprasza... Co myślicie o doborze gości i formach wywiadu, czy to o co pyta was także ciekawiło, czy poprostu jet to taka gadka szmatka..
co myślicie o części muzycznej, czy dzieki takiemu wystepowi w jego programie można się wylansować ? z tego co pamietam w polsacie często wystepowały zespoły, których nazw nigdy wczesniej nie słyszałem, a kilka miało dość interesującą muzykę...
od pewnego czau nie mam tvn'u i niezbyt wiem jak prezentuje się ten program obecnie. Czy ktoś mógłby przedstawić także jakieś porównanie produkcja programu: polsat vs. tvn
p.s. macie jakieś ulubione odcinki ? które były b. wesołe bądź interesujące..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum