Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Wysłany: 11-03-2007, 15:43 [Polsat] Jak Oni Śpiewają ?
Polsat reklamował dość mocno i nadal reklamuje swoje nowe Show "Jak oni śpiewają ?", którego dwa odcinki już za nami... iii... powiem szczerze, że w pierwszym do przełączenia tego wystarczył występ łamiącego angielszczyznę aktora (nie pamiętam nazwiska) a przy drugim odcinku odechciało mi się jeść pizze...
Prowadzącymi są (jak już większość wie): fenomenalny Krzysztof Ibisz oraz piękna Kasia Cichopek (oglądnijcie sobie reklamówkę biezlizny Samantha mmm)
żeby tego było mało wszystko zieje się na żywo a ocenia to jeszcze lepsze Jury... Rudi Schuberth, Edyta Górniak iiiii pani Elunia Zapendowska
jak wam - czyli tym coto widzieli - podoba się ten program ?? ponoć to ma lepszą oglądalność niż "taniec z gwiazdami" ... jeżeli to prawda - mamy tragiczną publikę telewizyjną, albo na prawde w tym czasie nie ma co oglądać...
moja opinia jest następująca - śpiewają tragicznie i to jeden z głupszych rogramów, którego nie mam zamiaru oglądać w dodatku zwycięzca nagra płyte... tylko kto ją kupi ?
zapraszam do rozmowy i odsyłam także na blog Łukasza, który wyraził jużswoją opinię na ten temat
Nie lubie słuchać fałszowania dlatego już 3 odcinka nie zamierzam oglądać. W Tancu z gwiazdami przynajmniej coś fajnie wychodzi i da się to oglądać, a muzyka też jest fajna. Polsat ma koszmarne programy, ten Show Time to była tragedia, a to jest następna tragedia.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 11-03-2007, 21:14
Moze 3 aktorów fajnie śpiewało... Siudym ... Ta co śpiewała piosenke Kayah...
Halinka Kipeska... no i chyba wszystko...
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum