Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Wysłany: 12-04-2007, 00:50 Szymon Majewski Show i Renata Beger
więc chodząc po internecie na stronie superexpresu szukając Morona
znalazłem interesujący artykuł, Renatka wystąpiła w poniedziałek a ja wiedziałem że coś z tego będzie złego Do parodi sie nie nadaje ale i tak ucierpi
oto artykuł
SuperExpress napisał/a:
Szymon Majewski znów narozrabiał! Tym razem wywołał burzę w Samoobronie. Posłowie w biało-czerwonych krawatach są zbulwersowani występem Renaty Beger w świątecznych "Rozmowach w tłoku".
- Powinna się z tego wytłumaczyć! - grzmi Danuta Hojarska. Część działaczy chce, by do akcji wkroczył Andrzej Lepper i wezwał posłankę z kurwikami w oczach na dywanik.
W świątecznym "Szymon Majewski Show" satyryk sprawił widzom niespodziankę. Obok aktorów parodiujących Danutę Hojarską (47 l.), Dodę i premiera Jarosława Kaczyńskiego zasiadła prawdziwa Renata Beger (49 l.). Posłanka Samoobrony doskonale się bawiła. Nie przeszkadzały jej nawet niewybredne żarty z Samoobrony. W partii Leppera zawrzało!
Kilku działaczy ma z Majewskim (40 l.) na pieńku. Hojarska podała nawet satyryka do sądu.
- Nigdy nie chodziłam w białych rajstopach, nie nosiłam też tylu złotych pierścionków. W dodatku parodiująca mnie aktorka ma dekolt porośnięty sierścią. A ja przecież jestem normalną kobietą! - oburzała się posłanka Samoobrony.
Także Renata Beger nie miała najlepszego zdania o programie Majewskiego. - Źle się dzieje, że politycy są ośmieszani, krytykowani i stają się obiektem satyrycznych karykatur - przekonywała.
Czyżby zmieniła zdanie? Wczoraj nie udało nam się z nią skontaktować. Czy teraz Lepper (53 l.) wybije jej z głowy telewizyjne popisy i parcie na szkło?
Spotkamy się w sądzie
Rozmowa z Danutą Hojarską (47 l.), posłanką Samoobrony
- Oglądała pani poniedziałkowy "Szymon Majewski Show"?
- Panie, a po co mi to?! Jeszcze by mi ciśnienie za bardzo do góry podskoczyło. Z tym panem spotkam się dopiero w sądzie. Trzy miesiące temu poszło pismo do Warszawy i czekam na rozprawę.
- Cięta jest pani na tego Szymona!
- Bo prostą, wiejską babę ze mnie zrobił.
- A Renata Beger poszła do Majewskiego i wystąpiła w "Rozmowach w tłoku".
- O! Może ma z nim spółkę.
- Wyglądało, że dobrze się bawiła, gdy żartowano z Samoobrony...
- Jeśli tak zrobiła, to powinna się wytłumaczyć. Od rana telefony się urywają. Nasi działacze są bardzo niezadowoleni z poniedziałkowego programu i popisów Renaty. Będą w tej sprawie rozmawiali z szefem.
- A pani powie jej parę słów do słuchu?
- No tak. Na pewno w Sejmie poważnie porozmawiamy. Zapytam ją, po co tam poszła.
- I wtedy się pani obrazi?
- Zapytam ją, bo programu nie oglądałam. A może ją ktoś zmusił? (śmiech)
- Zmusił? Żartuje pani!
- Poważny poseł nie powinien pojawiać się w tym kabarecie. Jak już bardzo chciała, to mogła wystąpić w pierwszej części programu.
Dla mnie to Jest Żenująca sytuacja .. Politycy się z tego powinni śmiać że ktoś ma jeszcze siłe się z nich wyśmiewać a nie pozywać do sądu .. Wróć , taka afera przez żarty ?
Z Hojarskiej nie trzeba robic wiejskiej baby. Ona sama się taka robi, a jej sposob mowienia jest gorszy niz zwyczajnej osoby, ktora cale zycie w warzywniaku sprzedawala. "Panie..." - tak polityk nie powinien się wyrażać.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Niestety, widocznie zasłużyliśmy na takich polityków. Jak ludzie będą mądrzejsi i bardziej zorientowani w polityce to i politykow bedziemy miec lepszych. Narazie jednak Polacy nie sa dobrymi wyborcami i otwarcie lekcewaza sobie to co powinno byc ich obowiazkiem. Przeciez wiadomo, ze wynikami nikt nie steruje, jakby ruszyli dupe i zaglosowali lepiej niz wiekszosc [ktora wybrala obecnych koalizjantow] to bylo by byc moze inaczej. Jednak kazdy macha na to reka i mowi, ze nie wazne jak by glosowali to i tak bedzie tak samo. Logicznego myslenia w tym nie widze.
Bulwers
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
według mnie ludzie z poglądami Kononowicza ( tyle że z troche większą inteligencją mowy )
Mogli by Dużo w Naszym Kraju Zmienić, ale po co ? Pan Lepper musi być .. widocznie dużo zapłacił że go jeszcze nie wywalili
wprawdzie za często nie oglądam ob nie mam teraz TVN, ale nie jest zły a to dlatego, że na żywca parodiuje polkich polityków i jak widać działa to na nich bo są pozwy
Za Szymonkiem nie specjalnie przepadam. Poza tym, o co go winić, jeżeli on tylko prowadzi ten program? Przecież reżyserzy itd. odpowiadają za to, co on robi, mówi itp. Nasz Szymek mi przypomina nieco ejsi wersję małego hitlera Wielki zapał, ale mały iloraz inteligencji ^^'
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Za Szymonkiem nie specjalnie przepadam. Poza tym, o co go winić, jeżeli on tylko prowadzi ten program? Przecież reżyserzy itd. odpowiadają za to, co on robi, mówi itp. Nasz Szymek mi przypomina nieco ejsi wersję małego hitlera Wielki zapał, ale mały iloraz inteligencji ^^'
tu się mylisz .
Szymon Cały swój Materiał Zbiera sam, i program jest Jego pomysłem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum