Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 40 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3122 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 13-07-2007, 15:18
Bartek napisał/a
Takie blogi nie trzymają dłużej jak rok ;]
panna lady-jewel trzyma się nieźle, ale wydaje mi się, że jest to w jej wypadku celowe.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
a doczytaliście do ostatniego akapitu na stronie głównej?
Cytat
Na szczęście są i te blogi, do których nie da się przyczepić. Treść nie jest bez sensu, a szata graficzna nie jest zadźgana jakimiś duperelami.
Cóż niestety niewszyscy zdaja sobie sprawę z powagi sytuacji, więc my w tym wypadku nie bądźmy tolerancyjni, pamiętaj; Pokemonizm trzeba tępić za młodu!
Pogrubienie moje. Ja tam, jako bloger nie czuję się obrażony.
A czy jest sens walczyć z wiatrakami, to inna kwestia...
_________________ It's nice to be important, but it's more important to be nice...
Luke Mica, masz dwadzieścia lat, to i owo oraz znasz się na już trochę na blogach. Bo przecież nikt się nie czepi "starszego" od siebie faceta i nie zacznie mu robić nawijki o tym, co jest dobre, a co nie. Tobiasz jest od Ciebie nieco młodszy i usiłuję walczyć o swoje prawa, a nie jak to przedstawiasz:
Cytat
A czy jest sens walczyć z wiatrakami, to inna kwestia...
Młodsze pokolenie blogerek i blogerów to zupełnie inna sprawa. Bez względu na swój wiek większość z nas jest poniżana (no nie to co ja! ) i uznawana jako banda bezmózgich gówniarzy. Jeżeli kiedykolwiek, kiedy byłeś młodszy zajmowałeś się blogiem i byłeś pokemonem, to chyba wiesz o co mi chodzi. Po prostu starałeś się o dobrą opinię.
PS: wiecie co? Te poważne opinie na forum to 'zasługa' mojej terapii odnawykowej! Tak, po prostu cztery godziny zdala od monitora to już za długo...
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Tobiasz jest od Ciebie nieco młodszy i usiłuję walczyć o swoje prawa
Masz rację. LM, nie można się poddawać i pozwolić by jakiś małolat czy małolata pozwalała na różne rzeczy. Muszę się także zgodzić z LM, że za bardzo to też nie wskuramy.
Pomogła: 5 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1826 Skąd: Wrocław
Wysłany: 13-07-2007, 23:35
Ja popieram tą akcję, bo gdy ktoś jest bardziej inteligentny i wnikliwy dojdzie do tego, że ten ktoś nie neguje wszystkich blogów, tylko te zupełnie bezwartościowe, o niczym, które niepotrzebnie zapychają sieć jakimś ścierwem.
A w ogóle to, drodzy nieletni... Trudno się dziwić, że ludzie "gnoją" takich jak Wy... To znaczy nie konkretnie Was, ale rozglądając się dookoła i patrząc na innych przedstawicieli Waszych roczników można wysuwać różne wnioski na temat dzisiejszej młodzieży. Chodziłam do podstawówki, do gimnazjum, do liceum, idę na studia... I szczerze? W swoim roczniku czy chociażby rok niżej nie spotkałam się z takimi numerami jak dzisiaj... Stąd ta kretyńska nowomowa, ta chęć bycia "fajnym"? Bo dzisiejsze pokolenie "młodych" schodzi na psy. Ludzie przestają doceniać wartość słowa i języka polskiego...
W dzisiejszych czasach każdy może opublikować swój tekst, swoje zdjęcie. Kiedyś wymagało to odwagi, a teraz po prostu wystarczy kilka kliknięć myszką i w Internecie powstaje totalny śmietnik.
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Stąd ta kretyńska nowomowa, ta chęć bycia fajnym? Bo dzisiejsze pokolenie młodych schodzi na psy. Ludzie przestają doceniać wartość słowa i języka polskiego...
- ale z drugiej strony, są młodzi, którzy utrzymują dystans. Ich to może razić.
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Mnie też to denerwuję jak widzę "ziomusi z ulicy" czy "barbie". Ten człowiek twierdzi, że wszystkie blogi to pokemony. Są jeszcze zwykłe i profesjonalne, ale on tego nie widzi pisząc takie głupoty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum