Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3334 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 28-03-2007, 23:13
Georgiana napisał/a
chyba sie przeceniasz. za bardzo obrosles w piorka.
nie rozumiem ? w KŚ wielokrotnie czytałem, że można podsyłać strony do nich a oni je zamieszczą jeżeli będą ciekawe, miałem to zrobić kiedyś, ale nie zrobiłem i o tym pisałem.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3334 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 09-04-2007, 21:19
Tobiasz napisał/a
Ciekawe co na to Aneczka i Outi. Ciekawe, czy oni też kupili KS?
mylślę, że się tym nie przejęli
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum