Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3334 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 26-08-2008, 13:21
jeżeli chcesz wyglądem swojej strony się nieco wyróżnić to photoblog.pl Ci tego nie zaoferuje bo tam ingerować można chyba jedynie w kolory a układ każdego bloga jest jednakowy. Odżałuj tych 3,66 i załóż sobie na fotolog.pl
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
jeżeli chcesz wyglądem swojej strony się nieco wyróżnić to photoblog.pl Ci tego nie zaoferuje bo tam ingerować można chyba jedynie w kolory a układ każdego bloga jest jednakowy. Odżałuj tych 3,66 i załóż sobie na fotolog.pl
A są jeszcze jakieś dobre zagraniczne serwisy fotoblogowe? Czy opłaca się tam wracać? Na ownlogu mam konto.
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 1075 Skąd: Radzionków
Wysłany: 02-11-2008, 14:16
NNI masz fajnego psa
[ Dodano: 02-11-2008, 14:19 ]
Htsz napisał/a
jeżeli chcesz wyglądem swojej strony się nieco wyróżnić to photoblog.pl Ci tego nie zaoferuje bo tam ingerować można chyba jedynie w kolory a układ każdego bloga jest jednakowy.
mnie denerwuje photoblog.pl, że jest ograniczony jedynie do kolorów =.=
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 1075 Skąd: Radzionków
Wysłany: 10-11-2008, 22:39
www.story.pl od pewngo czasu zamieniło swoja funkcję z standardowego bloga - pamiętnika na fotobloga i wydaje mi się jest lepsze od photoblog.pl, choć tu o żadnej dowolności graficznej nie ma mowy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum