Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Other, to Twoja strona, że chcesz usłyszeć opinie? Jak na mnie, to wszystko wygląda fajnie, tylko cały szablon jest za krótki... Na mojej rozdzielczości monitora strona wygląda po prostu łyso. Może więcej treści na stronie głównej?
Generalnie pomysł mi się podoba, chociaż sama nie korzystam z takich dodatków. Za to jestem pewna tego, ze ludzie będą zainteresowani. Takie urozmaicenia mają wzięcie.
Pozdrawiam ciepło
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 41 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3140 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 11-11-2007, 15:23
ja sie zastanawiam czy ta strona długo podziała, w kodzie widziałem link do b4u.za.pl i wczytywanie poprzez flash muzyki w mp3 a z tego co pamiętam za.pl zabrania przechowywania tego typu plików na ich serwerach...
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum