Wysłany: 07-10-2007, 13:14
ja się z tym zetknęłam właśnie na mylogu... nie rozumiem po co kopiować w sześćdziesięciu komentarzach tekst: "koffam cię paulinka, super masz blog, moja blogowa SIS"
Ta, zetknęłam się już z tym dawno Dostałam 128 komci tej samej treści, czyli "heyka, mash fajneqo bloqussia, wpadnij do mnie" XD Ha, jakby komcie były jedyną walutą na świecie to pewnie miałabym już nawet swój samochód ...
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Wysłany: 09-10-2007, 18:12
chociaż powiem ci, że spamiarski komeć czy komć mnie naprawdę rozwalił. zacytuję tu fragment notki:
Cytat
Dziś jestem tak słaba, że ledwo chodzę, po wczorajszym boli mnie nadgarstek, ślad tej przemocy, która utwierdza mnie w swojej decyzji, by zrobić to mimo wszystko i nie myśleć o konsekwencjach. To, że potrzebuję tego.
Leżę w łóżku i nie wolno mi się nigdzie ruszać, Axxx nagle przejrzał na oczy po tym, jak wczoraj zemdlałam. Mdlałam przecież cały czas, ale był zbyt pijany, żeby to widzieć, i zbyt zajęty, żeby to dostrzec.
a to komentarz, który dostałam:
Cytat
Cześć!
Masz problem w związku? Nieszczęśliwe zauroczenia? Wkurzające rodzeństwo? Nie możesz sobie poradzić w szkole? Rodzice Cię nie rozumieją? A może jest coś czym chcesz się pochwalić? Jeśli tak to chcę Cię zaprosić na forum dla nastolatek. Rozmawiamy na każdy temat – bez owijania w bawełnę. Przecież każdy ma jakieś pytania których się wstydzi. Na tym forum możesz napisać o wszystkim i nikt Cię nie wyśmieje! Dopiero się rozwija, ale jest na dobrej drodze ((;
www.charminggirls.fora.pl
Serdecznie zapraszam i przepraszam za tą reklamę;)
Pozdrawiam!;*
naprawdę szczerze się uśmiałam. takiego wyczucia sytuacji jeszcze nie widziałam.
Wysłany: 09-10-2007, 21:48
Lukem napisał/a
Prawie jak reklama kontekstowa w Google.
właśnie
ja do tych lasek z tego forum zabieram się powoli za napisanie im czegoś do słuchu, żeby uważały na przyszłość, po jakich blogach spamują, bo nie jestem już nastolatką, ale zastanawiam się, czy zrozumieją w ogóle...
Pomogła: 6 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2167 Skąd: Wrocław
Wysłany: 09-10-2007, 22:15
Cytat
ja do tych lasek z tego forum zabieram się powoli za napisanie im czegoś do słuchu, żeby uważały na przyszłość, po jakich blogach spamują, bo nie jestem już nastolatką, ale zastanawiam się, czy zrozumieją w ogóle...
To jest jak walka z wiatrakami. One nie mają pojęcia kim jesteś, ani o czym jest ta notka, którą napisałaś. To, że któraś z nich akurat trafiła, to wcale nie oznacza, że zapoznała się z treścią Twojego wpisu Ona pomyślała, że jesteś tą nastolatką, która chętnie podzieli się z nimi swoimi problemami
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Wysłany: 09-10-2007, 22:20
ty, a to niegłupi pomysł
napiszę: w odpowiedzi na wspaniałą reklamę na blogu, rejestruję się i opiszę moje problemy i chcę żebyście mi pomogły...
teraz mam trochę wolnego czasu to im coś niecoś mogę napisać...
Lizzie Swann [Usunięty]
Wysłany: 13-10-2007, 16:39
Kiedys mialam bloga na Onecie (jak jeszcze nie wiedzialam co to jest HTML), i dostalam komentarz mniej wiecej o takiej tresci: HeJJJka, JaaaKKi koFFFFFFany maSz blOgUs, aLe U mNie jest KomEK, I MOzESZ wyGraC naWet 1000000 kOmcI. To Nie Jest ZarT, Bo SciAgneLam z NetA TaKi pRogRam Ze zA JedNym Razem Dajesz 1000 KoMci BuzzzzzIaccccKi TWoja KoffaNa AGunKa Hah, to teraz w necie kraza programy do dawnia "komci"
Pomogła: 6 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2167 Skąd: Wrocław
Wysłany: 13-10-2007, 20:28
Lizzie Swann, matko święta! Ludzie piszą programy do spamowania
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
[you]
, do you wanna kiss me?
UWAGA! CIERPIĘ NA PMS!
Lizzie Swann [Usunięty]
Wysłany: 14-10-2007, 10:04
Zzielona napisał/a
Ludzie piszą programy do spamowania
Tak, nie dosc ze aplikuja nimi komcie na bloga, o jeszcze zarazaja moj komputer!!! Tak z ciekawosci wzielam udzial w jednym konkursie z takimi "cUdoFFFnyMi PLogLamiKami", wygralam (sorki, ale mialam wtedy z 8 lat), zobaczylam tysiace komentarzy w stylu: wygrana w konku na (adres www) przez okolo 3 miesiace dopoki nie zrobilam skanu antywirem w oknie wyskakiwaly mi reklamy "komputer zarazony, kliknij a naprawimy". I instalowalo to wirusy! BEZCZELNOSC!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum