Inez, napisałam toć. Nie jest on niczym szczególnym, zwykły zapis myśli, przeżyć rozwydrzonej małolaty. : )
Ot co, jak większość internetowych pamietników. ; p
Zyskaj dostęp do wszystkich działów oraz ukrytych treści w tematach - Zrób sobie profil na forum za darmo!
Masz już aktywne konto? - zaloguj się i pozbądź się reklam między postami!
@Inez mi tam nie brudzą. Zresztą akwa powinno byc dosyc duże jak na welonki (ze 100 litrów) I powinno miec sprzęt (oświetlenie, filtr grzałka) i wtedy woda będzie czysta. A filtr to powinien 24/7 chodzic
PS. Oczywiście żwirek i rośliny też są potrzebne, a trzymanie jakiejkolwiek rybki w kuli to dla niej męczarnia...
Krzysiek nie koniecznie xD Mi tam moje welonki nie ruszają roślinek, czasem pociągną za jakąś, ale to normalne A zresztą taka dietka rybek też składa się z roślin
Ja tak jak Macieeek prowadzę bloga tematycznego. Zauważyłem że w internecie nie ma wielu informacji o pożyczkach społecznościowych, a sam doświadczyłem na własnej skórze że to dobra alternatywą dla lokat i funduszy inwestycyjnych. Postanowiłem więc podzielić się z innymi moją wiedzą na ten temat.
Pozdrawiam.
_________________________________ http://pozyczki20.blogspot.com - Blog poruszający tematykę coraz bardziej popularnej formy inwestycji jaką są internetowe pożyczki społecznościowe. Ta mało znana w naszym kraju metoda zarabiania oferuje Ci ponad 20% zysku rocznie przy względnie niewielkim ryzyku.
_________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Imię: Mikołaj
1227 Blogs
Wysłany: 30-06-2009, 22:16
Yzoja, mam nadzieję, że Twój blog o WWE przetrwa, bo mój kolega się tym bardzo interesuje i mu go poleciłem . Do zawodników dodaj jeszcze jakiegoś "under-cośtam" .
Mam też drugi blog. Taki trochę humorzasty, zbieram tam rzeczy które mnie śmieszą.
Wcześniej zbierałem takie kwiatki do notatnika google, ale postanowiłem się tym podzielić.
Witam,
Długo nosiłam się z zamiarem rozpoczecia pisania bloga. końcu zdecydowwałam się, za duzo tych emocji, uczuć...
Trzeba było dać im gdzieś upust.
I tak oto pierwszy tydzień "wynurzam" się w sieci.
P.S. Dante odwiedziłam, Twojego bloga, gdzie wędrują wszystkie możliwe glupoty....muszę powiedziec, że jest osobliwy i zanurzam się w dalszej lekturze:)
_________________________________ Ruk
Zyskaj dostęp do wszystkich działów oraz ukrytych treści w tematach - Zrób sobie profil na forum za darmo!
Masz już aktywne konto? - zaloguj się i pozbądź się reklam między postami!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum