no wlasnie :p jak mozna oceniac 'tresc' ? gramatyka, ortografia, stylistyka nawet- to mozna ocenic, ale samej 'tresci' to pewnie niebardzo.. no bo co, subiektywnie opiniowac czy porownywac do czegos 'obiektywnie'? (jesli tak to do czego- do polskich pisarzy narodowych? traktowac jak wypracowania?)
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1103
Wysłany: 28-06-2006, 14:07
Ja tam badania nad psychika moja zostawiam wykwalifikowanym osobom, bo jak sobie pomysle ile trzeba umiec zeby przeprowadzic takie cos, to odechciewa mi sie wszystkiego
Natomiast prowadzenie bloga to dobry sposob na obserwacje siebie i dostrzezenie zmian w postepowaniu, mysleniu, postrzeganiu niektorych zjawisk. Zwlaszcza, jak sie prowadzi bloga w jakims przelomowym okresie zycia (jak ja na przyklad - pomiedzy liceum a studiami). I naprawde zauwazylam duze zmiany, wchodzenie w doroslosc, nowe obowiazki, trudny okres realnego zastanawiania sie nad swoja przyszloscia i tak dalej/
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
N`talia [Usunięty]
Wysłany: 28-06-2006, 14:26
hyyy Georgiana nie śmiej sie :p. sama sobie jestem psychologiem. mysle ze gdybym byla głupsza, na pewno wylądowałabym w psychiatryku :}:} schizofrenia albo depresja :p
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1103
Wysłany: 28-06-2006, 14:49
Jak na razie mozna zauwazyc tylko wysokie mniemanie o sobie.
A z chorob jakimi jest depresja i schizofrenia nie powinno sie zartowac. Znam ludzi ktorzy maja te choroby (czasami razem, bo stany depresyjne moga wynikac ze schizofrnii) i wcale nie jest im do smiechu.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Ja kiedys czesciej zagladałam do blogów ale głównie takich z nowinkami kosmetycznymi bo własnie takie lubie,ale odkad przyjaciłółka poleciła mi ten http://blog.rimmel.info/
tylko ten czytam
Pomogła: 6 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2112 Skąd: Wrocław
Wysłany: 08-08-2007, 10:08
Fanatyk napisał/a
Oczywista nieprawda!
Oczywista prawda. Mówię o samej nazwie blog. Dla mnie blog to INTERNETOWY PAMIĘTNIK, a że to przeradza się potem w formę narzędzia marketingowego to to już nie powinno nazywać się BLOG.
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3294 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 08-08-2007, 11:54
Zzielona napisał/a
Dla mnie blog to INTERNETOWY PAMIĘTNIK
bo tak sobie ludzie upodobali, blog to blog, strona z newsami, więc można pod to wiele rzeczy podpiąć
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Htsz, Masz rację. Nie chcę się chwalić, moimi zasobami spamu na gg, ale z tego wynika, iż większość blogów jest prowadzona dla komci, dodatków, gwiazd i jeszcze innych dupereli...
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Pomógł: 2 razy Wiek: 26 Dołączył: 07 Maj 2007 Posty: 177 Skąd: z góry
Wysłany: 08-08-2007, 15:01
Zzielona napisał/a
Fanatyk napisał/a
Oczywista nieprawda!
Oczywista prawda. Mówię o samej nazwie blog. Dla mnie blog to INTERNETOWY PAMIĘTNIK, a że to przeradza się potem w formę narzędzia marketingowego to to już nie powinno nazywać się BLOG.
Dla Ciebie może to mieć dowolne znaczenie - dla ludzi, ogólnie ma nieco szersze
Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3294 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 08-08-2007, 17:26
Fanatyku tu raczej chodzi o to, że w polsce tak się przyjęło, iż blogiem nazywa siępamiętnik, co jest oczywiście mylne ale pamietnikiem też może być.
Zzielona warto poczytać sobie historię słowa blog i blogów
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum