Htsz, ale my nie chciałyśmy robić tego same. damn. chodziło o zorganizowanie się i poszukanie ekipy
ale skoro twierdzisz, że nie damy rady to okej. może inni nas zechcą
_________________________________ won z funkcją 'you'.
Zyskaj dostęp do wszystkich działów oraz ukrytych treści w tematach - Zrób sobie profil na forum za darmo!
Masz już aktywne konto? - zaloguj się i pozbądź się reklam między postami!
napisałaś, że rozmawiałaś z Agatą, więc jest Was dwie a w tej formie to nie ma sensu, jak masz więcej osób można rozmawiać, ale mam wrażenie, ze się już powtarzam.
Wiek: 16 Dołączyła: 14 Mar 2009 Posty: 26 Skąd: Sao Salvador
10 Blogs
Wysłany: 15-03-2009, 15:54
Skoro jeszcze te 'dziewczyny' mają ochotę prowadzić ten serwis, ale potrzebują ludzi, to nie lepiej zostawić to tak jak było a poszukać dodatkowych oceniających?
Jeżeli błędnie rozumuję - wyprowadźcie mnie z błędu.
na maila nie przychodzi nic. na stronie tylko te komentarze co widać, na forum także nic konkretnego narazie nie ma.
Cncll napisał/a:
Skoro jeszcze te 'dziewczyny' mają ochotę prowadzić ten serwis, ale potrzebują ludzi, to nie lepiej zostawić to tak jak było a poszukać dodatkowych oceniających?
Jeżeli błędnie rozumuję - wyprowadźcie mnie z błędu.
przez chyba rok czasu nikt się nie zgłosił, życia nie dawała także ekipa, która tam oceniała (poza Inez i Amirą), stąd taka a nie inna decyzja.
Wiek: 16 Dołączyła: 14 Mar 2009 Posty: 26 Skąd: Sao Salvador
10 Blogs
Wysłany: 15-03-2009, 19:46
Htsz napisał/a:
przez chyba rok czasu nikt się nie zgłosił, życia nie dawała także ekipa, która tam oceniała (poza Inez i Amirą), stąd taka a nie inna decyzja.
Właśnie - poza. Może jednak warto znaleźć jeszcze parę osób im do pomocy, niż dawać to w ręce kogoś, kto nie do końca dobrze tym będzie rozporządzał... bo w końcu pozory mylą.
A jak Inez i Amira mają ochotę to dalej ciągnąc, to według mnie, to byłoby rozsądniejsze.
Imię: Piotr Łukasz Dominik
10 Blogs
Wysłany: 17-03-2009, 21:52
Wybaczcie, że atakuję o tak późnej porze i fakt, że jestem tu całkowicie nowy, a próbuje wrzucić swoje trzy grosze do kotła. Nie mam chwilowo ava, ani podpisu, jednak zaciekawiła mnie sytuacja serwisu, o którym mowa w tym dziale. Myślę, że okres oceniania nie jest wcale tematem zamkniętym, jednak problemem jest ilość ocenialni na rynku netowym, a także ich wadliwa jakość. I żal mi pupę ściska, że tak wyśmienita strona podupada, tylko i wyłącznie dlatego, że nie ma oceniających.
Ja, a właściwie ja i moja ukochana ekipa, moglibyśmy być ewentualnie zainteresowani tą ofertą, jednak są mi potrzebne pewne informacje. Do zobrazowania sytuacji i ewentualnego przekonania do pomysłu moich koleżanek. Cały problem polega na tym, że rezydujemy na Onecie, gdzie znajomość języka html nie jest potrzebna. I tu nasuwa się moje pierwsze pytanie: 'Czy znajdzie się administrator, który zapewni Nam pełną opiekę techniczną w tym zakresie?'. To podstawowa sprawa, od której uzależniam ewentualną decyzję, chociaż wymaga ona jeszcze przedyskutowania z innymi oceniającymi.
Mam nadzieję, że w miarę szybko uzyskam odpowiedź i będziemy mogli podjąć dalsze rokowania. Wtedy też podam, gdzie chwilowo rezydujemy i sami ocenicie, czy ewentualnie nadajemy się do oceniania w serwisie. Acz tu trzeba zaznaczyć, że jesteśmy w 'Poleconych' na 'OPB', a to już pewnego rodzaju wyróżnienie.
Pozdrawiam serdecznie i z niecierpliwością czekam na odpowiedź.
PS. Za ewentualne błędy przepraszam, ale jest mi cholernie zimno i nie ma siły na ewentualne plenienie szkodników. Poprawię się, acz z błędami nie mam raczej problemów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum