chcesz zostać "poker playerem" ? Byłem kiedyś u jednego pana i mówił, ze w usa to on ma wpisane w zawodzie właśnie "poker player", płaci od tego podatki i z tego żyje. gra w kasynach i przez internet
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Lukem - a co, jakieś problemy ? może to nie ty masz problem a otoczenie ?
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wysłany: 02-08-2008, 11:23
emm, niestety muszę Cię zmartwić ^^'
nie można być jednocześnie psychologiem i wróżką, bo to są diametralnie sprzeczne przekonania o danych właściwościach człowieczych, choć nie ukrywam, że spory procent wróżek ma coś w sobie z psychologa, ale na poziomie bardzo podstawowym i raczej logicznym niż psychologicznym.
i żeby było (nie)śmieszniej - na studiach psychologicznych znika ta cala otoczka tajemniczości wokół wróżenia - to co było dotąd "czarami" nie z tej ziemi - tu poznajesz mechanizm psychiki człowieka i wsio staje się bardziej jasne i wytłumaczalne ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum