Witam. Po długim okresie wahań zdecydowałam się zarejestrować na tym forum. Mam na imię Natalia. Nie znam się za bardzo na autoprezentacji więc wszystkich chętnych zapraszam do zadawania pytań. Pozdrawiam
_________________ A Gdy Serce Twe Przytłoczy
Myśl, Że Żyć Nie Warto,
Z Łez Ocieraj Cudze Oczy,
Chociaż Twoich Nie Otarto. l M. Konopnicka
Czesc;) wiem ze to nie temat do witania sie itp. ale to moj pierwszy post(i nie ostatni)
wiec wypada sie przywitac , wiec jestem...narazie moje imie nikomu niepotrzebne...robie byki az oczy bola ale ucze sie polskiego(nie w polsce)wiec coraz mniej bledow , tyle ze brak polskich znakow:( na tej glupiej klawiaturze wiec co po niektorzy moga miec z moimi postami problem ale staram sie , pisze tez chaotycznie ale tez probuje to opanowac i zawsze jak mam troche czasu to kontroluje moje posty.
_________________ Opinia wiekszosci jest opinia najmniej zdolnych.
Witaj Nie od razu Rzym zbudowano. Cierpliwości, choć i tak nieźle sobie radzisz a przy okazji powiedziałeś coś o sobie:) Mam nadzieję, że będziesz tutaj częstym gościem.
_________________ A Gdy Serce Twe Przytłoczy
Myśl, Że Żyć Nie Warto,
Z Łez Ocieraj Cudze Oczy,
Chociaż Twoich Nie Otarto. l M. Konopnicka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum