Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
to pisz czesciej bo ja spam i flejm caly czas zapuszczam ...nie no tylko zartuje pisze na temat i nie mam ochty flejmic(flejic czy jak to sie tam mowi...)
odpisac mi lub napisac na temat to zadna glupota , choc w tej chwili tego nie robie
- a w zainteresowaniach masz napisane rozwalanie ławek szkolnych
no co moje hobby zyciowe
to prawda moge kiedys zdjecia gdzies zamiescic... kazdy rog i kant jest wygladzony linijka(satlowa) i kilka dziur(na wylot i w glab lawki[to zalezy od humoru...])nie no zartuje po prostu nudzi mi sie wiec z nudow niszcze lawki(krzesla)
Witam. Jestem 23 letnim studentem z Bydgoszczy. Mam nadzieję, że z biegiem czasu napiszę tutaj kilka mądrych rzeczy. Póki co rozglądam się po tematach i nieśmiało wrzucam swoje 3 grosze do dyskusji. Adres mojego bloga znajdziecie w podpisie. Gorąco zapraszam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum