Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Witam ciepło, Susan Death, mam nadzieję, że spędzisz tutaj miło czas.
'Kot w stanie czystym' to Pratchett'a, prawda? Jakoś nie ciągnie mnie to fantasy. Nie rozumiem tego. Ja zawsze na wszystko muszę mieć dowód, a tego tutaj brakuje...
Jakoś lepiej mi się piszę o sobię w trzeciej osobie. A Pratchett-sama to mój wielki autorytet pisarski i proszę nawet nie insynuować, że można go nie lubić, bo gryźć będę...
Susan Death, nie mówię, że go nie lubię. Po prostu go nie znam. To jest różnica. Tak samo nie twierdzę, że nie lubię fantasy... To po prostu nie mój klimat. Jestem całkowicie neutralna.
Susan Death, jeżeli ten, który masz w profilu, to nie. nie do mnie. nie mam go w spisie... może jedynie kojarzysz nick ze stroną, ale wybrałaś kogoś innego.
O czesc , tez jestem narutomanem i nie zbyt zrownowzony , ale chyba bezpieczny dla otoczenia , tak mi sie zdaje , ale nie mnie to oceniac.
Wiem ze kobiet nie wypada za bardzo o to pytac ale... ile masz lat?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum