To ja tez przypomne moje krotkie personalia: Aga, rocznik 85, Gliwice
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
o kurde, jakich offtopów? ;d przecież nie założę osobnego tematu o mojej temperaturze (błahahahaaa) :d
misiek- lepiej nie denerwować. O tych, którzy zdenerwowali, słuch zaginął ;d
no dobra, ograniczę się trochę z tym schodzeniem z temtu, obiecuję :} Ale nie przesadzajcie z tym sierżantowaniem ;d
Wiek: 20 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 18-03-2006, 16:26
N`talia napisał/a
o kurde, jakich offtopów? ;d przecież nie założę osobnego tematu o mojej temperaturze (błahahahaaa) :d (...) Ale nie przesadzajcie z tym sierżantowaniem ;d
Atmosfera na forum powinna byc raczej przyjazna. I nie da sie w jednym watku ograniczyc tematu wypowiedzi - to nieludzkie. Nawet w analizie 'o spustoszeniu podola' nie da sie nie napomknac o polsce jagiellonskiej w XVIw. i krolach elekcynych
_________________ [img]http://img443.imageshack.us/img443/649/userbarliverpoolfcyk2.png[/img]
You'll Never Walk Alone
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum