Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
powróciłam po jakimś czasie a w związku z tym, że wtedy nic o sobie nie napisałam to nadrobię to x p
rozpieszczona jedynaczka, mówią, że taka księżniczka ze mnie x p
jestem choleryczką.
egoistka na maksa x >
niecierpliwa.
punktualna do bólu, tak samo szczera i bezpośrednia.
wolę gorszą prawdę niż lepsze kłamstwo.
szanuję ludzi, którzy potrafią powiedzieć mi w twarz co tak naprawdę myślą.
sama nie mam problemu z wyrażaniem myśli prosto w twarz.
lojalna, wrażliwa, czasami wzruszam się nawet na reklamach x DD
uwielbiam tuli i buzi x DD
taka przylepa ze mnie, ale natrętna nie jestem bo sama takiego czegoś nie lubię.
nienawidzę kłamstwa, zdrady, fałszu, dwulicowości i plastikowych panienek, i lalusiów x x
monogamiczka, jeden a porządny facet mnie zadowala a nie dziesięciu byle jakich.
jestem leniwa, niezdyscyplinowana, chociaż jak coś już robię to dokładnie.
bezkompromisowa, uparta, złośliwa, bezczelna i wredna.
rozrzutna.
mimo to ludzie jakimś cudem mnie lubią chociaż nie zabiegam o niczyje względy.
nie interesuje mnie opinia ludzi, którzy nie mają żadnego wpływu na moje życie.
mam zaufanie do osób, które mogę wymienić na palcach jednej ręki.
sama oszczędnie rozdaję mój kredyt zaufania. jeśli ktoś choć raz je złamie ma pozamiatane.
potrafię wybaczać, ale jestem cholernie pamiętliwa.
jednym słowem albo mnie się kocha albo nienawidzi x D
(a reszta wyjdzie z czasem bo zakręcona jestem więc coś pominęłam bankowo) x p
Siema nasty , a moze jol ziooo
Witajcie , tak bardziej na powaznie , to moje serduszko raduje sie , widzac ze co raz wiecej osob tu przylazi , po wielkiej zarazie i smierci tylu biednych userow.
A jednyne co mnie dobija , to to , ze wiekszosc z nich nie potrafi napisac wiecej niz jeden post
_________________ Dont drink and drive, take drugs and fly.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum