Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
jestem konsultantem kredytowym...osobiscie widze siebie w roli mesiasza ale nistety juz jest to stanowisko zajete:(
mozg mi sie lasuje od tego siedzenia w tym punkcie kredytowym a dzis od 9 do 20 robie co daje cale 11 godzin
Troche robisz, ale nie narzekaj, przynajmniej nie zawalasz na budowie jak wiekszosc :p
Myslalem ze juz na to pytanie nie odpowiesz, wiekszosc potrafi tylko sie przywitac albo miec jakies typowo nastoletnie problemy, np. *mamo, nauczycielka powiedziala ze jestem pedalem* etc.
dobra ale na budowie sie zarabia 3x tyle co ja w tym punkcie...wiem bo czesto wprowadzam wnioski robotnikow...
a propos twojej notki u gory to niesteeety ale sie spierd****em z krzesla jak to przeczytalem albo powinienem napisac "pshechytalem":P
byli jeszcze tacy co ukradli ksiezyc (xiezyc (: )
a ty tam siedzisz i pewnie tylko czekasz jak ktos cos napisze:P
to ja jeszcze siebie troche opisze...
lubie xiazki (celowo oczywiscie przez x nie ze az tak glupi jestem) terry'ego pratcheta, dobre kino i ofkorZ muzyke rockowa bo sie muzyka mianem okreslam:P
gram na perkusji, newrach, komputerze, dzbankach, kotlach, mydlach i na telefonach rowniez...cierpie na debilizm wywolany nuda w pracy oraz na syndrom zarazliwego 47 chromosomu( glownie w nocy kiedy nie ma nic w TV i tylko BB leci...opizdzi*c mozna:( )
nie lubie tandety, uwielbiam szydzic i w miare mi to czasami wychodzi...
mam 2 z jezyka polskiego i jestem wielkim fanem hytysza:P:P:P ( a tu uwaga...uwaga akurat szyderstwa nie bylo skoro w wieku 20 lat toczyl woje z srajlogiem )
za bloga sie wzialem dopiero dzisiaj i zobaczymy jak to mi wyjdzie.
peace.
starczy...
ja tu nie bede robil monopolu. poszperam sobie moze w innych tematach i pomecze kogos innego bo ile mozna:P
btw juz niecale 1,5 godziny i koniec pracy <wielkiehurra>.
blog zaczyna miec rece i nogi. hmmm no dobra jak narazie jest to tylko tulow ale od czegos trza zaczac:P
jak mi sie ponudzi to zrobie sobie swojego laya tylko nie jestem pewien czy mozna tam wcisnac FLASHA..zreszta sie zobaczy.
Pozdrawiam >:)
P.S jestem rad, ze udalo mi sie conieco pobawic...bo w pracy mam internet ale tylko dzialaja mi tam strony z SSLem, gdzie adres zaczyna sie od httpS...i?...i znalazlem cos takiego :antycenzor.pl
No to sobie moge poszalec. ;p szkoda tylko, ze nie mam nawet polskiego jezyka bo pracuje na terminalach
jeszcze raz pozdrawiam
Wysłany: 31-05-2008, 15:41
Patrycja jestem, mam śmieszny pogląd na świat, nadal szukam celu w życiu, uciekam od rzeczywistości, szkolę się psychicznie, a na dodatek chomiki mnie nie kochają.
Miło mi Was poznać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum