Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Więc tak... ^^
Mam na imię Viola, a w internecie zwą mnie ( ale to brzmi xD ) Violcia2001 Urodziłam się 20 stycznia '92 roku stąd liczba 2001 w moim nicku ^^
Interesuję się grafiką komputerową, blogowaniem, muzyką, filmem i innymi duperelami...
Jestem nawiedzona xD
I to chyba wszystko xD
Hejka wszystkim! Jestem Niulusia a dokładniej mam na imię Daria
Trafiłam na to forum przypadkiem... I postanowiłam się zarejestrować...
Zalożyłam dopiero co bloga i mam z nim lekkie problemy.... Liczę na waszą pomoc...
Z regulaminem się zapoznałam... więc nie powinniście mieć ze mną żadnego problemu
Witajcie.
Ja nazywam się Mikołaj i teraz idę do 2 gimnazjum. Interesuję się: piłką nożną, biznesem, ogólnie internetem i językiem HTML. Jestem z Warszawy (Bielany), a łącze mam od 3 lat.
Z dniem dzisiejszym zamykam ten temat. powstał dział powitań. Zapraszam tam wszystkich nowych, zakładajcie swój pierwszy temat na forum i witajcie się z innymi użytkownikami forum
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum