Wysłany: 24-07-2008, 14:17 tak na dobry początek - Witajcie krejzole
wprawdzie nie jestem nowy (hyhy), ale z uwagi na to, że nie każdy wie o powstaniu tego działu dopiero dzisiaj (tj 24.lipca) chciałem jakoś rozładować atmosferę i pokazać jak mniej więcej ma to wszystko wyglądać
Czyli zakładając, ze jednak jestem nowy chciałem się Wam przedstawić.
Nazywam się Arek i też jestem alko.. o sory to nie to forum
Niedługo skończę 23 lata ( ) a na forum przybyłem kiedy mi moron napisał, że już działa
no coś w ten deseń reszte o sobie mozna pisać w podforum integracyjnym, tam dodajemy fotki, piszemy skąd jesteśmy itp. - forum integracji jest dla zalogowanych, więc te prywatne informacje są nieco bezpieczniejsze
i reszta ładnie wita nowo przybyłego a kolejni nowi zakładają swoje własne temaciki
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2167 Skąd: Wrocław
Wysłany: 24-07-2008, 20:43
Lukem napisał/a
Wiem że to nie ten temat, ale kiedyś miał być filmik jak Arek biegnie, i co?
Tak wyszło, że jeszcze nie pobiegł, ale wszystko przed nami. Fani reżyserki Agaty S. (czyli mnie ) czekajcie cierpliwie, a cierpliwość Wasza zostanie wynagrodzona!
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Htsz, nie wiem czemu, ale to mi sie kojarzy z fetysz, Htsz=fetysz P:
widocznie takie masz preferencje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum