Wysłany: 24-07-2008, 18:21 Wita Was miglu149
Pod nickiem miglu149 kryje się 13-latek o imieniu Mikołaj (rocznikowo 14 lat). Na forum trafiłem dzięki mojej ulubionej stronie kurshtml.boo.pl, z której wszedłem na szablony.blogowicz.info, a tam znalazłem nr gg do Htsz'a, który mnie skierował na forum . Tak więc witajcie
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2167 Skąd: Wrocław
Wysłany: 24-07-2008, 20:25
O tak, będziesz to wspominał z łezką w oku, haha! A tak swoją drogą to witamy serdecznie. Ściągaj buciory, dostaniesz swoje papcie i czuj się jak u siebie w domu... Oczywiście przestrzegając regulaminu .
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
jak w tej piosence... "pomaluj mi świat na żółto i na niebiesko" a jak się te kolorki ładnie wymieszają to wychodzi zielony
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum