No to na początek tak banalnie. Mam na imię Weronika, mam 15 lat (no dobra, 15 skończę 30.10). Moją największą pasją jest siatkówka, chociaż trochę się różnie od typowych Polskich "siatkówkomaniaków". Póki co uczę się w gimnazjum, teraz to już 3 klasa ^^. Poza nauką i nałogowym jeżdżeniem na mecze SSK Calisii Kalisz (Winiar) lubię "pobawić" się w GIMPie. Od dziś mam też Photoshopa CS3 więc poczytam jakieś tutoriale, a potem pokaleczę grafikę.
_________________ Idź wyprostowany wśród tych co na kolanach,
wśród odwróconych plecami i obalonych w proch.
a czemu roznisz sie od innych polskich fanow siatkowki? ;>
lubisz sie bawic grafika? masz juz jakies prace? fajnie, ze przerzucasz sie na PS-a mam nadzieje, ze bedziesz regularnie pokazywala swoje osiagniecia
Wiem, że nie działa. Ale kiedyś będzie.. a przynajmniej mam taką nadzieję.
Nie wiem czy tą całą moją zabawę można nazwać pracami, ale co tam. Jak coś wygrzebie to dodam.
Dzisiaj na podstawie tutoriala zmieniłam design strony, z która wczoraj miałam problem i prosiłam o pomoc. ; P
_________________ Idź wyprostowany wśród tych co na kolanach,
wśród odwróconych plecami i obalonych w proch.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum