Myślę, że nikt nie lubi spamerów, dlatego unikaj nadmiernej ilości postów z odnośnikami do jakiś obcych stron, a tym bardziej zakładania swoich pierwszych tematów zawierających reklamy - niestety uznajemy to za spam i nagradzamy ostrzeżeniami a tematy kasujemy (patrz - regulamin).
Staraj się także używać opcji "szukaj" aby nie dublować postów - być może przed Tobą był już u nas ktoś z podobnym problemem
Unikaj pisania tylko dużymi literami - to sprawia, ze tekst jest nieczytelny, nie stosuj też czcionek mniejszych niż 8px ani zbyt dużych.
Kolory rażące oczy wcale nie przyciągną uwagi.
Kategorycznie ZabRaNIaMy tAkiEGo PiSaNia.
W swoich wypowiedziach staraj się używać polskich znaków, przecinków i kropek.
Jeżeli kogoś cytujesz rób to raczej partiami, bądź wybieraj tylko konkretne zdania z danej wypowiedzi, aby nie cytować całych postów innych użytkowników jeżeli są bardzo długie.
to tyle ode mnie, jeżeli ktoś ma jakieś inne rady dla nowo przybyłych - proszę o wypowiedź
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Korzystamy z usług wujka Google (www.google.pl) , jeśli mamy bardzo proste pytanie
to co dla jednych jest banalnie proste innym może sprawiać sporo problemu ja bym ta uwagę ujął, że zanim zadamy pytanie sprawdźmy czy nie ma tego przypadkiem w google - jak nie ma, to do dzieła, tworzymy nowy temat i pytamy
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
jeszcze, żebyśmy nie zbaczali z tematów, co się często zdarza. No i lepiej nie obrażać innych użytkowników, za to możemy sobie załatwić (za darmo!!) taki ładny czerwony pasek koło naszego profilu (;
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Wysłany: 07-08-2008, 10:03
powinno być coś na spamerów, którzy w pierwszym poście dają linki do IQ itp.
proponuję byś dał ograniczenie np. 3 pierwsze posty muszą być bez linków, by można było je później normalnie wstawiać.
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 17-08-2008, 15:34 ]
jak znajdę takiego moda jak ma fora.pl (automat blokuje dla nowych mozliwość wklejania linków przez pierwsze 24H) to wgramy u nas i będzie problem z 1postowymi spamerami po części z głowy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum