Wysłany: 24-07-2008, 15:05 Skąd mój nick w cudzym podpisie ?
Na naszym forum aktywny jest znacznik [ you ] (bez spacji), który powoduje wyświetlanie nicka osoby, która właśnie czyta forum, czyli Twojego
czyli wstawiając:
Kod
[you] daj buziaka :P
widzisz:
[you]
daj buziaka
Może to czasem powodować pewne dziwne reakcje czego oni ode mnie chcą ?, dlatego prosiłbym nie nadużywać tej opcji. Stanowczo zabrania się obrażania innych użytkowników.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Tak w ogole, sa jakies wyjatki gdzie nie wolno tego tu uzywac?
można tylko w podpisach.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2167 Skąd: Wrocław
Wysłany: 29-07-2008, 23:38
Htsz napisał/a
widzisz: Zzielona daj buziaka
Oj tu...? Na forum? Może skoczmy na jakieś piwo! haha
A tak na poważnie to zastanawiam się dlaczego na innych forach to jest zabronione. Przecież ktoś stwarzając ten tag miał ku temu jakiś konkretny powód...
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Zzielona, pewnie komus sie nudzilo... nie no zartuje, ale ja uwazam ze slusznie jest to zabrnione, szczegolnie na niektorych forach, u nas np. mamy dosc rygorystyczne reguly i za takie cos warn, bez zastanowienia, od razu warn, za drugim razem podwojny warn i blokada pisania.
I na tym koncza sie wyglupy dzieciakow
Wysłany: 31-07-2008, 21:29
Zzielona napisał/a
A tak na poważnie to zastanawiam się dlaczego na innych forach to jest zabronione.
Bo niektórzy się tym bawili (pisali prowokujące teksty za nickiem) i większość nowych użytkowników co przyszła na forum, zobaczyła swój nick, zdenerwowała się to od razu opuszczała forum. Na jednym codziennie ktoś zakładał nowy temat, bluzgając na osoby z [ you ] w podpisie, że wszyscy się zmówili na niego...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum