Wysłany: 24-07-2008, 16:05 Skąd mój nick w cudzym podpisie ?
Na naszym forum aktywny jest znacznik [ you ] (bez spacji), który powoduje wyświetlanie nicka osoby, która właśnie czyta forum, czyli Twojego
czyli wstawiając:
Kod
[you] daj buziaka
widzisz:
[you]
daj buziaka
Może to czasem powodować pewne dziwne reakcje czego oni ode mnie chcą ?, dlatego prosiłbym nie nadużywać tej opcji. Stanowczo zabrania się obrażania innych użytkowników.
edit:
obecnie dostęp do 'you' mają grupy: Admin.Team, Mods.Team, Blogowicz.Team, Blogowicz.Friends - używanie przez nich tego znacznika musi być zgodne z regulaminem, u reszty użytkowników ta opcja jest nieaktywna.
Wiek: 22 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 3361 Skąd: Wrocław
42 Blogs
Wysłany: 30-07-2008, 00:38
Htsz napisał/a:
widzisz: Zzielona daj buziaka
Oj tu...? Na forum? Może skoczmy na jakieś piwo! haha
A tak na poważnie to zastanawiam się dlaczego na innych forach to jest zabronione. Przecież ktoś stwarzając ten tag miał ku temu jakiś konkretny powód...
Zzielona, pewnie komus sie nudzilo... nie no zartuje, ale ja uwazam ze slusznie jest to zabrnione, szczegolnie na niektorych forach, u nas np. mamy dosc rygorystyczne reguly i za takie cos warn, bez zastanowienia, od razu warn, za drugim razem podwojny warn i blokada pisania.
I na tym koncza sie wyglupy dzieciakow
Imię: Mikołaj
1227 Blogs
Wysłany: 31-07-2008, 22:29
Zzielona napisał/a:
A tak na poważnie to zastanawiam się dlaczego na innych forach to jest zabronione.
Bo niektórzy się tym bawili (pisali prowokujące teksty za nickiem) i większość nowych użytkowników co przyszła na forum, zobaczyła swój nick, zdenerwowała się to od razu opuszczała forum. Na jednym codziennie ktoś zakładał nowy temat, bluzgając na osoby z [ you ] w podpisie, że wszyscy się zmówili na niego...
od dzisiaj dostęp do tego znacznika mają tylko osoby, które zapisane są do grup wymienionych w pierwszym poście tego tematu. Reszcie osób kod nie zadziała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum