Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2011-02-16, 22:18
Na facebooku teraz zmieniło się wyświetlanie zdjęć. Szkoda...
Hytysz się pojawił i od razu wszystko się popsuło.
A tak poważnie, to ja nie wiem, ale nieważne co by ten fejsbuk zmieniał, to ludzie i tak są niezadowoleni. Konserwatyści sami, czy co?
(to nie żadna wrzuta na miglu149, tylko taka ogólna "refleksja")
______________________________________________________ Nic na siłę. Weź większy młotek.
miglu149 mm1
Wysłany:
2011-02-17, 13:16
Tak. Nie ma sensu niektórych rzeczy zmieniać na siłę, skoro są dobre. Niecały rok temu chyba zmienili wygląd ogólny. To mi się podobało, ale nowy wygląd profili już nie był dobrym posunięciem, bo stary był prostszy do ogarnięcia i najbardziej potrzebne rzeczy były na wierzchu. Tak samo nie podoba mi się nowy sposób wyświetlania zdjęć. Niepotrzebnie "wyjęli" to ze strony (nie lubię, kiedy strona ma warstwy ).
To chyba powszechnie znana prawda, że ludzie nie lubią zmian i jak się do czegoś przyzwyczają, to im się to podoba. Zanim się wszyscy przyzwyczają do nowej galerii minie trochę czasu, więc czy to naprawdę jest potrzebne?
A tak poważnie, to ja nie wiem, ale nieważne co by ten fejsbuk zmieniał, to ludzie i tak są niezadowoleni. Konserwatyści sami, czy co?
dokładnie. jak ja nienawidzę zmian. jasne, szybko się przyzwyczajam, ale po co mam się ciagle od nowa do czegoś przyzwyczajać? sama jestem zbyt leniwa na zmienianie czegokolwiek (fryzura, szablon na blogu, dieta) i kompletnie nie rozumiem po co inni sobie roboty dodają jak jest dobrze ;]
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Wiek: 36 Dołączył/a: 13 Lut 2011 Posty: 5 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2011-02-18, 23:17
tyle, że w przypadku fejsa wszystkie zmiany są na lepsze, ale wiadomo... polak ponarzekać musi.
jeśli chodzi o nową przeglądarkę zdjęć, to po pierwsze teraz lepiej się je przegląda. całe zdjęcie widzisz na czarnym tle (kiedyś często trzeba było zjechać myszą, gdy ludzie dawali duże zdjęcia), a po drugie nikt Twojego zdjęcia nie zapisze oczywiście istnieje print screen, ale wtedy pogarszamy o dużo jakość zdjęcia.
miglu149 mm1
Wysłany:
2011-02-19, 16:03
Natan napisał/a:
tyle, że w przypadku fejsa wszystkie zmiany są na lepsze, ale wiadomo... polak ponarzekać musi.
Nie wiem dlaczego, ale wszyscy piszą, że tylko Polacy narzekają. Są takie grupy jak "I HATE THE NEW FACEBOOK PHOTO VIEWER" i należą do nich głównie obcokrajowcy (oczywiście znajdą się też tam Polacy). Na forum grupy lubiącej Marka Zuckenberga w temacie o takiej nazwie (I HATE..." udzielają się też tylko obcokrajowcy, więc to nie tylko Polakom przeszkadza.
Cytat
po drugie nikt Twojego zdjęcia nie zapisze
Wystarczy kliknąć "Otwórz na nowej karcie" albo scrollem na zdjęcie i możesz zapisywać...
Lubię fejsa, bo wszystko czego chcę od internetu mam w jednym miejscu No i mogę jednocześnie rozrywać się w internecie i utrzymywać znajomości, świetna rzecz. Ostatnio na przykład moi znajomi świrują na punkcie tych gierek (uwaga! 18+!)
betsson_jackpot
betsson_ruletka
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).