Za korzystanie prawie na pewno nie bedzie oplat, jak juz to za zarejestrowanie sie, ale my juz jestesmy zarejestrowani, to nam i tak juz prawie nic nie grozi
_________________________________ Opinia wiekszosci jest opinia najmniej zdolnych.
Zyskaj dostęp do wszystkich działów oraz ukrytych treści w tematach - Zrób sobie profil na forum za darmo!
Masz już aktywne konto? - zaloguj się i pozbądź się reklam między postami!
powinna być opłata za zakładanie fikcyjnych kont, byłoby tego gówna mniej. Wypowiedziałem się dzisiaj także na blogu techkultura i tam ktoś pisał o opłacie za dodawanie zdjęć, to wcale nie taki głupi pomysł, po np. przekroczeniu limitu 20 fotek opłata, gówniarze zastanowiliby się kilka razy zanim zaśmieciliby serwery tymi graficzkami a spamerzy nie dodawaliby po 300 fotek w swoich profilach pokazując jak im się wiedzie i jakie mają ślicznie pieski, kotki, koniki, tatuaże samochody itp.
W ogole, uwazam ze powinno byc 6/8 zdjec, sam mam dwa i reszta wali mnie.
Juz mi kika razy proponowano dodac zdjec i jak zapytalem sie ile mam dodac zdjec dostalem porazajaca odpowiedz - ''tak ze 20 xD'' ...
A z tymi kontami i oplata za nie, to niby dobre posuniecie, ale jabym wywalil wszystkie fikcyjne konta i juz, w koncu nie po to ten portal powstal, juz mnie to denerwuje, cala jakas nibylandie, fikcyjne konta i inne smieci tego typu, wywalic!
Niech zapanuje tam ktos, kto ogarnie to wszystko i ustawi wszystkich do pionu i bedzie normlany portal z jakims poziomem, jeszcze przydaloby sie wyczyscic forum/fora.
_________________________________ Opinia wiekszosci jest opinia najmniej zdolnych.
A z tymi kontami i oplata za nie, to niby dobre posuniecie, ale jabym wywalil wszystkie fikcyjne konta i juz, w koncu nie po to ten portal powstal, juz mnie to denerwuje, cala jakas nibylandie, fikcyjne konta i inne smieci tego typu, wywalic!
Niech zapanuje tam ktos, kto ogarnie to wszystko i ustawi wszystkich do pionu i bedzie normlany portal z jakims poziomem, jeszcze przydaloby sie wyczyscic forum/fora.
nie zrezygnują z tego, bo nawet wprowadzili zapisy w regulaminie, to mocno dopedza ten portal, fikcyjne konta dają duży zarobek portalowi.
Wysłany: 26-06-2009, 23:34 Eurogąbki na Nasza-Klasa.pl - nowa waluta eGB
ponieważ jest to kontynuacja opcji abonamentowej pragnę kontynuować rozmowę o tym tutaj. Sabinsien65 w temacie nasza klasa druga fotka.pl ? wspomniała o EuroGąbkach.
Jak można się dowiedzieć z newsa opublikowanego dzisiaj (tj. 26.06.2009) na głównej stronie naszej-klasy Eurogąbki to lokalna waluta NK, która ma ułatwić procedury związane z wykupem płatnych opcji w portalu.
w ten sposób płacąc z góry np. 50PLN dostajesz pakiet 570 €urogąbek (+70 gratis) do wykorzystania na wirtualne prezenty, usługę „Goście”, usługę „Super Zdjęcie”, usługę zwiększania limitu transferu zdjęć - a każda transakcja przy użyciu €GB jest tańsza.
Jak to w biznesie bywa pakiety mają termin ważności, największy (ten za 50pln) przedłuża konto aż o 360dni.
jak dla mnie to duże ułatwienie o ile korzysta się z płatnych opcji dość często to coś na zasadzie pre-paid w telefonach - pokemony na pewno się ucieszą, że nie muszą co chwile ładować kont
Pomogła: 12 razy Wiek: 22 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 3361 Skąd: Wrocław
42 Blogs
Wysłany: 27-06-2009, 01:36
Htsz napisał/a:
jak dla mnie to duże ułatwienie o ile korzysta się z płatnych opcji dość często to coś na zasadzie pre-paid w telefonach - pokemony na pewno się ucieszą, że nie muszą co chwile ładować kont
No tutaj muszę przyznać Ci rację. Ale oprócz tego to po prostu kolejny gadżet. NK musiało zrobić w końcu coś nowego, żeby wzbudzić dodatkowe zainteresowanie czy też jakieś kontrowersje.
Czy to ułatwi sprawę? Jeśli ktoś korzysta z płatnych opcji - to owszem. Jak już wcześniej była o tym mowa. Obawiam się, że kwestia z tymi eurogąbkami dla tych głupich dzieci będzie dosyć trudna i niezrozumiała... ==
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 19 Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 3744 Skąd: R-ków.
1308 Blogs
Wysłany: 24-07-2009, 15:10
Inez napisał/a:
Czy to ułatwi sprawę? Jeśli ktoś korzysta z płatnych opcji - to owszem. Jak już wcześniej była o tym mowa. Obawiam się, że kwestia z tymi eurogąbkami dla tych głupich dzieci będzie dosyć trudna i niezrozumiała... ==
Nie mów hop. Przesiedziałem trochę czasu na epulsie i wiem, że dzieci radzą sobie doskonale z e-walutami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum