all95day, ciężko takie blogi nazwać katalogami, to listy alfabetyczne / według aktualizacji. Jak dla mnie bez pomysłu. Jedyny plus, że jak ktoś szuka ogólnie blogów w danej tematyce to me wszystkie pod ręką - i to tyle jeżeli chodzi o szczegóły.
Jest też taki spis blogów o bieganiu: http://blogiobieganiu.blogspot.com/
nie mój więc nie uznajcie tego za autoreklamę , ale sama prowadze bloga o bieganiu stąd moje zainteresowanie tą tematyką - a tego typu spisy są naprawdę pomocne
Pozdr
______________________________________________________ www.runtheworld.pl - bloguję o moim bieganiu
A znacie jakiś aktywny i działający katalog blogów książkowych?
Ja takiego niestety nie widziałem, a szkoda - bo sam bym chętnie dodał tam swój. Chociaż powiem Ci, że lepszym pomysłem jest reklama na odpowiednich grupach na FB - znajdziesz masę grup dyskusyjnych osób czytających. Jest nawet specjalna grupa (mająca jakieś 1000 członków) stricte dla blogerów książkowych (Blogosfera Książkowe)
A znacie jakiś aktywny i działający katalog blogów książkowych?
Ja takiego niestety nie widziałem, a szkoda - bo sam bym chętnie dodał tam swój. Chociaż powiem Ci, że lepszym pomysłem jest reklama na odpowiednich grupach na FB - znajdziesz masę grup dyskusyjnych osób czytających. Jest nawet specjalna grupa (mająca jakieś 1000 członków) stricte dla blogerów książkowych (Blogosfera Książkowe)
A w jaki sposób to robisz? Komentujesz posty? Wklejasz reklamę? Zapisujesz się do grup?
Marzy mi się poważny katalog tematyczny, chęci mam, pomysłów masę, ale tak jak z prostymi stronami sobie kiedyś tam radziłam, tak katalog stron jest dla mnie nie do przeskoczenia. Gdybym tak znalazła kogoś, kto by się zajął techniczną stroną! Marzenia...
______________________________________________________ Lubujesz się w fantastyce? Szukaj Czerwonego Piachu.
Próbujesz pisać dla internetu? Tu znajdziesz kilka osobistych porad.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).