Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 46
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Jakich blogów brakuje?
Agneskowa

Odpowiedzi: 33
Wyświetleń: 12043

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2014-02-16, 12:33   Temat: Jakich blogów brakuje?
GoodByAccident, masz racje.
Brakuje mi blogów z mojej dziedziny. Nie uważam się za specjalistę od pocztówek oraz pisania listów, ale uwielbiam to i kocham dzielić się moją pasją z innymi ludźmi. Brakuje mi blogów opisujące pasje ludzi i nie chodzi mi tu o blogi kulinarne, modowe czy kosmetyczne. Dlaczego nie ma blogów o np. modelarstwie, kolekcjonowaniu znaczków czy budowie karmników dla ptaków? Bo ludzi boją się, że nikogo to nie zainteresuje! A to nie prawda, zawsze znajdzie się kilka osób w sieci, które popierają naszą pasje. :) Przecież zakładamy blogi nie dla liczby odwiedzin czy komentarzy tylko po to, aby podzielić się z innymi osobami tym czym się zajmujemy w wolnej chwili.
  Temat: co bys zrobil/a po wygraniu 10 milionow w totku
Agneskowa

Odpowiedzi: 138
Wyświetleń: 40060

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2014-02-11, 21:55   Temat: co bys zrobil/a po wygraniu 10 milionow w totku
Ja zrobiła bym to samo co mój facet, czyli gdybym wybrała grube miliony w totka najpierw, poszłabym do baru kupiła sobie duże piwo i zastanowiła się co mam z tą kasą dalej zrobić.
  Temat: [hobby] czyli co robicie w wolnym czasie? Jakie macie pasje?
Agneskowa

Odpowiedzi: 161
Wyświetleń: 80866

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2014-02-11, 21:53   Temat: [hobby] czyli co robicie w wolnym czasie? Jakie macie pasje?
Kartki pocztowe i tradycyjna korespondencja to moja pasja. Po za tym lubię oglądać rożnego rodzaju dyscypliny sportu, czytać książki oraz blogować.
  Temat: Farbowanie włosów.
Agneskowa

Odpowiedzi: 186
Wyświetleń: 55660

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2014-02-11, 21:49   Temat: Farbowanie włosów.
Cały czas farbowałam włosy farbami, która można kupić w drogerii, ostatnio zdecydowałam się na fryzjera i nie żałuję ;)

Miała na głowie farby różnych firm: Joanna, Garnier, Palette
  Temat: Ile czasu zajmuje ci szykowanie się do wyjścia?
Agneskowa

Odpowiedzi: 166
Wyświetleń: 50158

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2014-02-11, 21:47   Temat: Ile czasu zajmuje ci szykowanie się do wyjścia?
Od 15-30 minut ;)
  Temat: Czy blog to zawsze tyle pracy?
Agneskowa

Odpowiedzi: 33
Wyświetleń: 7669

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2014-02-11, 21:38   Temat: Czy blog to zawsze tyle pracy?
Ja niektóre posty pisze nawet kilka dni! Jeśli mam temat i wiem o czym chcę napisać to piszę wpis sprawdzając go po kilka razy. Wykonanie zdjęć plus obróbka zdjęć następnie odpowiednie umieszczenie fotografii w tekście. To zajmuje trochę czasu ;)
  Temat: Jak rozpowszechnić bloga?
Agneskowa

Odpowiedzi: 185
Wyświetleń: 100501

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2013-08-04, 21:12   Temat: Jak rozpowszechnić bloga?

Wujek_Grzyb napisał/a:

A ja dalej nie wiem jak wypromować bloga. Pomóżcie bo jakoś na razie mało odwiedzających . A chyba aż tak zle nie pisze :)

Jak dobrze widzę to prowadzisz bloga od niedawna! Nie ma się co stresować :) Czytelników przybędzie z czasem :) Wchodź na inne blogi poświęcone twojej tematyce, komentuj :)
  Temat: [ocena] imperfecta-beauty.blogspot.com - wygląd i treść
Agneskowa

Odpowiedzi: 47
Wyświetleń: 10993

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2013-08-01, 19:48   Temat: [ocena] imperfecta-beauty.blogspot.com - wygląd i treść
LikeBox można zmniejszyć :)
Ja swój zmniejszałam jak go tworzyłam bo też był by za szeroki :)

Ja też środkowałam posty kiedyś, ale sami moi czytelnicy uwiadomili mi że nieprzyjemnie czyta się takie posty, dlatego już tego nie robię.
  Temat: Na ile postów macie przygotowany materiał?
Agneskowa

Odpowiedzi: 181
Wyświetleń: 50377

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2013-08-01, 19:44   Temat: Na ile postów macie przygotowany materiał?
Ja nie mam możliwości przygotowania sobie materiałów. Z racji tego, że prowadzę bloga o pocztówkach i listach, które otrzymałam, muszę czekać, aż do mnie dotrą, a są najczęściej dla mnie niespodzianka :D
  Temat: [blogspot] Zmiana wyglądu daty oraz komentarzy
Agneskowa

Odpowiedzi: 41
Wyświetleń: 27757

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2013-08-01, 19:31   Temat: [blogspot] Zmiana wyglądu daty oraz komentarzy
Od kilku dni próbuję trochę zmienić wygląd daty przy każdym poście. To mój blog: http://pocztowki-ag.blogspot.com/

Chciałabym, aby data pozostała w formacie np. 1 sierpnia 2013, ale graficznie wyglądała jak na tym blog: http://fotballfrue.no/
Czyli w takim kółeczku.

Oraz chciałabym wyśrodkować datę powiększyć czcionkę, pozbyć się tych wszystkich pierdół po prawej stronie. A z miejsce " pierdół " dodać godzinę oraz autora post.
Tak jak jest na tym blogu http://indywidualniie.blogspot.com/

Jeśli ktoś zrozumiał o co mi chodzi oraz potrafi mi pomóc to baaaardzo proszę! :D
  Temat: [ocena] pocztowki-ag.blogspot.com - wygląd, treść itp.
Agneskowa

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 2890

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2013-08-01, 18:18   Temat: [ocena] pocztowki-ag.blogspot.com - wygląd, treść itp.

agniesha napisał/a:

Nie podoba mi się czcionka Strona głóna o mnie itd. oraz te w nagłóku Wysyłam dla nie za dziecięca.

Reszta jest ok, fajnie :)

Faktycznie ta czcionka jest trochę dziecinna, spróbuje zmienić na coś innego
:)
  Temat: [ocena] pocztowki-ag.blogspot.com - wygląd, treść itp.
Agneskowa

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 2890

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2013-08-01, 15:05   Temat: [ocena] pocztowki-ag.blogspot.com - wygląd, treść itp.

Jafer napisał/a:

Jak dla mnie ładny blog. Też taki kiedyś prowadziłem, kiedy jeszcze bawiłem się w postcrossing - to jest za nim poczta podniosła taryfę.

Dziękuję! Cały czas staram się coś zmieniać pod względem graficznym.
Ja wysyłam nadal tyle, że mniej niż przed podwyżką.

Strona 2 z 4
Skocz do: