| Autor |
Wiadomość |
Temat: Jakich blogów brakuje? |
Agneskowa
Odpowiedzi: 33
Wyświetleń: 12043
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2014-02-16, 12:33 Temat: Jakich blogów brakuje? |
GoodByAccident, masz racje.
Brakuje mi blogów z mojej dziedziny. Nie uważam się za specjalistę od pocztówek oraz pisania listów, ale uwielbiam to i kocham dzielić się moją pasją z innymi ludźmi. Brakuje mi blogów opisujące pasje ludzi i nie chodzi mi tu o blogi kulinarne, modowe czy kosmetyczne. Dlaczego nie ma blogów o np. modelarstwie, kolekcjonowaniu znaczków czy budowie karmników dla ptaków? Bo ludzi boją się, że nikogo to nie zainteresuje! A to nie prawda, zawsze znajdzie się kilka osób w sieci, które popierają naszą pasje. Przecież zakładamy blogi nie dla liczby odwiedzin czy komentarzy tylko po to, aby podzielić się z innymi osobami tym czym się zajmujemy w wolnej chwili. |
Temat: co bys zrobil/a po wygraniu 10 milionow w totku |
Agneskowa
Odpowiedzi: 138
Wyświetleń: 40060
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2014-02-11, 21:55 Temat: co bys zrobil/a po wygraniu 10 milionow w totku |
| Ja zrobiła bym to samo co mój facet, czyli gdybym wybrała grube miliony w totka najpierw, poszłabym do baru kupiła sobie duże piwo i zastanowiła się co mam z tą kasą dalej zrobić. |
Temat: [hobby] czyli co robicie w wolnym czasie? Jakie macie pasje? |
Agneskowa
Odpowiedzi: 161
Wyświetleń: 80866
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2014-02-11, 21:53 Temat: [hobby] czyli co robicie w wolnym czasie? Jakie macie pasje? |
| Kartki pocztowe i tradycyjna korespondencja to moja pasja. Po za tym lubię oglądać rożnego rodzaju dyscypliny sportu, czytać książki oraz blogować. |
Temat: Farbowanie włosów. |
Agneskowa
Odpowiedzi: 186
Wyświetleń: 55660
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2014-02-11, 21:49 Temat: Farbowanie włosów. |
Cały czas farbowałam włosy farbami, która można kupić w drogerii, ostatnio zdecydowałam się na fryzjera i nie żałuję
Miała na głowie farby różnych firm: Joanna, Garnier, Palette |
Temat: Ile czasu zajmuje ci szykowanie się do wyjścia? |
Agneskowa
Odpowiedzi: 166
Wyświetleń: 50158
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2014-02-11, 21:47 Temat: Ile czasu zajmuje ci szykowanie się do wyjścia? |
Od 15-30 minut |
Temat: Czy blog to zawsze tyle pracy? |
Agneskowa
Odpowiedzi: 33
Wyświetleń: 7669
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2014-02-11, 21:38 Temat: Czy blog to zawsze tyle pracy? |
Ja niektóre posty pisze nawet kilka dni! Jeśli mam temat i wiem o czym chcę napisać to piszę wpis sprawdzając go po kilka razy. Wykonanie zdjęć plus obróbka zdjęć następnie odpowiednie umieszczenie fotografii w tekście. To zajmuje trochę czasu |
Temat: Jak rozpowszechnić bloga? |
Agneskowa
Odpowiedzi: 185
Wyświetleń: 100501
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2013-08-04, 21:12 Temat: Jak rozpowszechnić bloga? |
Wujek_Grzyb napisał/a: A ja dalej nie wiem jak wypromować bloga. Pomóżcie bo jakoś na razie mało odwiedzających . A chyba aż tak zle nie pisze
Jak dobrze widzę to prowadzisz bloga od niedawna! Nie ma się co stresować Czytelników przybędzie z czasem Wchodź na inne blogi poświęcone twojej tematyce, komentuj |
Temat: [ocena] imperfecta-beauty.blogspot.com - wygląd i treść |
Agneskowa
Odpowiedzi: 47
Wyświetleń: 10993
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2013-08-01, 19:48 Temat: [ocena] imperfecta-beauty.blogspot.com - wygląd i treść |
LikeBox można zmniejszyć
Ja swój zmniejszałam jak go tworzyłam bo też był by za szeroki
Ja też środkowałam posty kiedyś, ale sami moi czytelnicy uwiadomili mi że nieprzyjemnie czyta się takie posty, dlatego już tego nie robię. |
Temat: Na ile postów macie przygotowany materiał? |
Agneskowa
Odpowiedzi: 181
Wyświetleń: 50377
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2013-08-01, 19:44 Temat: Na ile postów macie przygotowany materiał? |
Ja nie mam możliwości przygotowania sobie materiałów. Z racji tego, że prowadzę bloga o pocztówkach i listach, które otrzymałam, muszę czekać, aż do mnie dotrą, a są najczęściej dla mnie niespodzianka |
Temat: [blogspot] Zmiana wyglądu daty oraz komentarzy |
Agneskowa
Odpowiedzi: 41
Wyświetleń: 27757
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2013-08-01, 19:31 Temat: [blogspot] Zmiana wyglądu daty oraz komentarzy |
Od kilku dni próbuję trochę zmienić wygląd daty przy każdym poście. To mój blog: http://pocztowki-ag.blogspot.com/
Chciałabym, aby data pozostała w formacie np. 1 sierpnia 2013, ale graficznie wyglądała jak na tym blog: http://fotballfrue.no/
Czyli w takim kółeczku.
Oraz chciałabym wyśrodkować datę powiększyć czcionkę, pozbyć się tych wszystkich pierdół po prawej stronie. A z miejsce " pierdół " dodać godzinę oraz autora post.
Tak jak jest na tym blogu http://indywidualniie.blogspot.com/
Jeśli ktoś zrozumiał o co mi chodzi oraz potrafi mi pomóc to baaaardzo proszę! |
Temat: [ocena] pocztowki-ag.blogspot.com - wygląd, treść itp. |
Agneskowa
Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 2890
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2013-08-01, 18:18 Temat: [ocena] pocztowki-ag.blogspot.com - wygląd, treść itp. |
agniesha napisał/a: Nie podoba mi się czcionka Strona głóna o mnie itd. oraz te w nagłóku Wysyłam dla nie za dziecięca.
Reszta jest ok, fajnie
Faktycznie ta czcionka jest trochę dziecinna, spróbuje zmienić na coś innego
|
Temat: [ocena] pocztowki-ag.blogspot.com - wygląd, treść itp. |
Agneskowa
Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 2890
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2013-08-01, 15:05 Temat: [ocena] pocztowki-ag.blogspot.com - wygląd, treść itp. |
Jafer napisał/a: Jak dla mnie ładny blog. Też taki kiedyś prowadziłem, kiedy jeszcze bawiłem się w postcrossing - to jest za nim poczta podniosła taryfę.
Dziękuję! Cały czas staram się coś zmieniać pod względem graficznym.
Ja wysyłam nadal tyle, że mniej niż przed podwyżką. |
| |