Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 46
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Jaką wagę przywiązujecie do komentarzy?
Agneskowa

Odpowiedzi: 174
Wyświetleń: 45139

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2013-08-01, 15:03   Temat: Jaką wagę przywiązujecie do komentarzy?
Komentarze są bardzo ważną częścią każdego bloga. Przez komentarze, czytelnicy wyrażają swoje zdanie o postach, wiem co mam zmienić, co poprawić tak, aby blog był czytelny i przyjazny dla moich czytelników.
  Temat: Dlaczego zaczęliście prowadzić bloga?
Agneskowa

Odpowiedzi: 213
Wyświetleń: 57622

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2013-08-01, 15:01   Temat: Dlaczego zaczęliście prowadzić bloga?
Chciałam pokazać światu swoje hobby :)
  Temat: [ocena] pocztowki-ag.blogspot.com - wygląd, treść itp.
Agneskowa

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 2890

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2013-08-01, 14:49   Temat: [ocena] pocztowki-ag.blogspot.com - wygląd, treść itp.
Raz się żyję !! :rotfl: A mam przed sobą osoby, które znają się na blogowaniu, dlatego proszę o ocenę. Przyjmę nawet najostrzejszą krytykę! ;)

Bloga prowadzę tego bloga od roku. Przechodził on już różne etapy, od wielkiego chaosu po nudne posty z samymi zdjęciami.

Co byście mi doradzili? Postaram się coś zmienić w miarę moich umiejętności.
  Temat: na co wydajesz pieniądze?
Agneskowa

Odpowiedzi: 140
Wyświetleń: 45157

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2013-08-01, 14:29   Temat: na co wydajesz pieniądze?
ja wydaje najwięcej na moje hobby i kosmetyki ;)
  Temat: Kosmetyczka.
Agneskowa

Odpowiedzi: 32
Wyświetleń: 16561

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2013-08-01, 14:28   Temat: Kosmetyczka.
Ja chodzę tylko aby ogarnąć brwi jak już zarosnę :D
  Temat: Ulubione perfumy
Agneskowa

Odpowiedzi: 136
Wyświetleń: 43573

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2013-08-01, 14:27   Temat: Ulubione perfumy
O rany :D A ja zamawiam z Avonu za 30zł :rotfl:
  Temat: Czy jesteś podatny na reklamy i promocje?
Agneskowa

Odpowiedzi: 88
Wyświetleń: 32839

PostForum: HydePark   Wysłany: 2013-08-01, 14:24   Temat: Czy jesteś podatny na reklamy i promocje?
Ja nie jestem podatna na reklamy, ale mój dziadek bardzo. Kupuje prawie wszystko co reklamują nawet jeśli to jakiś bubel. A gdy pytamy go po co to kupił? To odpowiada: To było w reklamie, więc musi być dobre!
  Temat: Jaki masz telefon? Jakie miałeś/aś wcześniej?
Agneskowa

Odpowiedzi: 177
Wyświetleń: 71200

PostForum: Telefonia   Wysłany: 2013-08-01, 14:20   Temat: Jaki masz telefon? Jakie miałeś/aś wcześniej?
Samsung Avila (rozpadający się) :zdegustowany:
  Temat: Tradycyjne pamiętniki
Agneskowa

Odpowiedzi: 80
Wyświetleń: 30364

PostForum: HydePark   Wysłany: 2013-08-01, 14:16   Temat: Tradycyjne pamiętniki
Kiedyś pisałam tradycyjne pamiętniki, jestem jak najbardziej za pisaniem takich! Teraz piszę listy tradycyjne, również bardzo fajna sprawa :)
  Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać?
Agneskowa

Odpowiedzi: 254
Wyświetleń: 69100

PostForum: HydePark   Wysłany: 2013-08-01, 14:14   Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać?
Moim marzeniem jest zwiedzenie Japonii. Ale chętnie pojechała bym gdziekolwiek za granicę np. na wakacje ponieważ jeszcze nie byłam!
  Temat: Czy korzystasz z korepetycji z języków obcych?
Agneskowa

Odpowiedzi: 80
Wyświetleń: 34081

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2013-08-01, 14:11   Temat: Czy korzystasz z korepetycji z języków obcych?
Ja chodziłam na korepetycje przed maturą :)
  Temat: UFO :)
Agneskowa

Odpowiedzi: 42
Wyświetleń: 17446

PostForum: HydePark   Wysłany: 2013-08-01, 13:53   Temat: UFO :)
Ja uważam, że jest gdzieś we wszechświecie istnieje jakaś cywilizacja. Jednak nie mamy odpowiednich technologii, aby do nich dotrzeć.

Możemy przypuszczać, że cywilizacje np. w naszej galaktyce pojawiać się punktowo czyli gdy nasz zniknie ( bo na pewno kiedyś się tak stanie) to na innej planecie pojawi się kolejna.

Strona 3 z 4
Skocz do: