Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 25
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Prawdziwy Polski Rap[+18]
kopytkos

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 3388

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2008-03-16, 12:10   Temat: Prawdziwy Polski Rap[+18]
Żal mi, tego twojego lecha, nie nazywaj kaszanki kawiorem dobra?? :rotfl: Bo to nie rap... To kpina, z ludzkiego toku myślenia, mama nadzieje, że ty to tylko tak dla jaj umieściłeś...

Ale z drugiej strony każdy ma swój gust, każdy ma swoje zdanie...
  Temat: Degrassi
kopytkos

Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 4027

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2008-03-16, 11:57   Temat: Degrassi
Ja oglądałem, jak miałem kablówke :yay:
Teraz nie mam, nie oglądam, ale serialik był fajny, choć taki za bardzo nie taki... Nie realny za bardzo :cool:
  Temat: Noc w Muzeum - Night at the Museum (2006/07)
kopytkos

Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 4948

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2008-03-16, 11:55   Temat: Noc w Muzeum - Night at the Museum (2006/07)
A ja ogladałem na PC, film zawalisty, choć momentami żmudny, ale to momentami...
Polecam !
9/10

Pozdro !
  Temat: Shrek Trzeci
kopytkos

Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 8251

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2008-03-16, 11:53   Temat: Shrek Trzeci
A mi się Shrek trzeci podobał, no nie tak jak poprzednie części..., ale i takl spora dawka Humoru ;) A co sądzicie o Pada Shrek... ? To już chyba tylko bajeczka dla dzieci :(
  Temat: Step up :D
kopytkos

Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 5356

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2008-03-16, 11:49   Temat: Step up :D
A ja wam powiem, że Step Up 1 nie oglądałem, ale zato oglądałem część 2 Step Up'a i jest to najlepszy film jaki ostatnio widziałem!!
Gorąco polecam!!! Jest :super:
  Temat: [film 2007] I Am Legend
kopytkos

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 4579

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2008-03-16, 11:46   Temat: [film 2007] I Am Legend
A mi się film podoba :) Oglądałem na fonie i na PC... Film oceniam na 9/10
Również zawiodłem się końcem, moim zdaniem on nie musiał umrzeć, przecież mugł się z nimi schować, a te ,,nocne stwory '' przecież nie rozwaliłyby tego schronu...

Film fajny, polecam ;)
  Temat: Jozin z bazin
kopytkos

Odpowiedzi: 14

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2008-03-16, 11:39   Temat: Jozin z bazin

m@tarci napisał/a:

Niby tak , ale odczepta sie od mojej lubelszczyzny :rotfl:
Dla mnie to glupota ten zbazin czy bazn lub bazi... czy jakos tak.

Też jestem z lubelszczyzny :D
A co do Jożina z Bażina :hyhy: to dajcie mu spokój bo was napadnie w drodze powrotnej z kościoła... :yay:
  Temat: Zbieramy pieniądze dla potrzebujących dzieci
kopytkos

Odpowiedzi: 32
Wyświetleń: 9001

PostForum: HydePark   Wysłany: 2008-03-16, 11:32   Temat: Zbieramy pieniądze dla potrzebujących dzieci
2,60
  Temat: Czego słuchacie ? Rock, metal, hip-hop, regge lub techno?
kopytkos

Odpowiedzi: 287
Wyświetleń: 75163

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2008-03-15, 23:25   Temat: Czego słuchacie ? Rock, metal, hip-hop, regge lub techno?
A ja wszystkiego:
-Metal (slipknot, vader :oczami: )
-Techno ( Dj Remo, Scooter itd... )
-Rap ( abradab , liroy , pih i wiele innych )
Ostatnio naszedł mnie okres przemyślenia, i teraz tylko Slipknot!! Bo Slipknot to coś więcej niż muzyka...

Jeszcze niedawno myślałem, że tego nie da się słuchać, że to banda oszołomów, teraz zmieniłem zdanie... TA muzyka daje relaks...

:ok:
  Temat: Zaproponuj działy
kopytkos

Odpowiedzi: 90
Wyświetleń: 44122

PostForum: Rozmowy o Forum   Wysłany: 2008-03-15, 23:21   Temat: Zaproponuj działy
A jam mam taką sugestię... A właściwie to bardzo gorącą proźbę, żeby zminic to, że trzeba się co minute logować, to potrafi naprawdę wpienić człowieka! :cenzura: :wsciekly: No naprawdę, proszę coś z tym zrobić bo ręce opadają... :kwasny:
  Temat: Jozin z bazin
kopytkos

Odpowiedzi: 14

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2008-03-15, 23:16   Temat: Jozin z bazin
żal, Jożin z Bażin zrobił taką karierę, że teraz jak ty się tak podniecasz i piszesz e niby nikt tego nie widzial to aż dziwnie sie robi :yay: :zawstydzony:
  Temat: Program do scalania filmików
kopytkos

Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 6394

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2008-03-15, 23:14   Temat: Program do scalania filmików
pudi91, Tak dla, gdybyś miał problem z formatem pliku to polecam najlepszy konwerter na świecie :super: - TOTAL VIDEO CONVERTER

Program wraz z serialem, który jest potrzebny do rejestracji ściągniesz stąd: http://www.[domena_zabroniona]/379559900.html

A tu mała instrukcja, jak zmienic format filmu tak żeby działał na twojej komórce, mp4, czy był przydatny np. na videobloga ;)

Krok 1 - Wybieramy plik
Po tym jak ściągnęliśmy już TVC, zainstalowaliśmy, odpalili i zarejestrowali musimy dodać plik - Klikamy więc na New Task, a potem Import Files

Następnie wybieramy lokalizację gdzie mamy plik który chcemy skonwertować, wybieramy nasz plik i klikamy otwórz.
Krok 2 - Wybieramy format
Po tym jak otworzyliśmy plik wyskoczy na duże okno z całą masą przeróżny formatów na który możemy zamienić nasz plik, ( jaki wam tylko pasuje ) i plik się załaduje.

Krok 3 - Finalizacja
Wyglądu okienka konwersji raczej opisywać nie muszę. Konwerter zapisuje domyślnie pliki w C:\Program Files\Total Video Converter\Converted\nazwa pliku (zakładam, że nie kombinowaliście z lokalizacją przy instalce Very Happy ) i tam też znajdzie się nasz skonwertowany plik, a okno z nim wyskoczy samo tuż po skończeniu konwersji.

To tak jakby komuś było pożyteczne :]

Pozdro!

Strona 2 z 3
Skocz do: