| Autor |
Wiadomość |
Temat: Prawdziwy Polski Rap[+18] |
kopytkos
Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 3388
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2008-03-16, 12:10 Temat: Prawdziwy Polski Rap[+18] |
Żal mi, tego twojego lecha, nie nazywaj kaszanki kawiorem dobra?? Bo to nie rap... To kpina, z ludzkiego toku myślenia, mama nadzieje, że ty to tylko tak dla jaj umieściłeś...
Ale z drugiej strony każdy ma swój gust, każdy ma swoje zdanie... |
Temat: Degrassi |
kopytkos
Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 4027
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2008-03-16, 11:57 Temat: Degrassi |
Ja oglądałem, jak miałem kablówke
Teraz nie mam, nie oglądam, ale serialik był fajny, choć taki za bardzo nie taki... Nie realny za bardzo |
Temat: Noc w Muzeum - Night at the Museum (2006/07) |
kopytkos
Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 4948
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2008-03-16, 11:55 Temat: Noc w Muzeum - Night at the Museum (2006/07) |
A ja ogladałem na PC, film zawalisty, choć momentami żmudny, ale to momentami...
Polecam !
9/10
Pozdro ! |
Temat: Shrek Trzeci |
kopytkos
Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 8251
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2008-03-16, 11:53 Temat: Shrek Trzeci |
A mi się Shrek trzeci podobał, no nie tak jak poprzednie części..., ale i takl spora dawka Humoru A co sądzicie o Pada Shrek... ? To już chyba tylko bajeczka dla dzieci |
Temat: Step up :D |
kopytkos
Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 5356
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2008-03-16, 11:49 Temat: Step up :D |
A ja wam powiem, że Step Up 1 nie oglądałem, ale zato oglądałem część 2 Step Up'a i jest to najlepszy film jaki ostatnio widziałem!!
Gorąco polecam!!! Jest |
Temat: [film 2007] I Am Legend |
kopytkos
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 4579
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2008-03-16, 11:46 Temat: [film 2007] I Am Legend |
A mi się film podoba Oglądałem na fonie i na PC... Film oceniam na 9/10
Również zawiodłem się końcem, moim zdaniem on nie musiał umrzeć, przecież mugł się z nimi schować, a te ,,nocne stwory '' przecież nie rozwaliłyby tego schronu...
Film fajny, polecam |
Temat: Jozin z bazin |
kopytkos
Odpowiedzi: 14
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2008-03-16, 11:39 Temat: Jozin z bazin |
m@tarci napisał/a: Niby tak , ale odczepta sie od mojej lubelszczyzny
Dla mnie to glupota ten zbazin czy bazn lub bazi... czy jakos tak.
Też jestem z lubelszczyzny
A co do Jożina z Bażina to dajcie mu spokój bo was napadnie w drodze powrotnej z kościoła... |
Temat: Zbieramy pieniądze dla potrzebujących dzieci |
kopytkos
Odpowiedzi: 32
Wyświetleń: 9001
|
Forum: HydePark Wysłany: 2008-03-16, 11:32 Temat: Zbieramy pieniądze dla potrzebujących dzieci |
| 2,60 |
Temat: Czego słuchacie ? Rock, metal, hip-hop, regge lub techno? |
kopytkos
Odpowiedzi: 287
Wyświetleń: 75163
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2008-03-15, 23:25 Temat: Czego słuchacie ? Rock, metal, hip-hop, regge lub techno? |
A ja wszystkiego:
-Metal (slipknot, vader )
-Techno ( Dj Remo, Scooter itd... )
-Rap ( abradab , liroy , pih i wiele innych )
Ostatnio naszedł mnie okres przemyślenia, i teraz tylko Slipknot!! Bo Slipknot to coś więcej niż muzyka...
Jeszcze niedawno myślałem, że tego nie da się słuchać, że to banda oszołomów, teraz zmieniłem zdanie... TA muzyka daje relaks...
|
Temat: Zaproponuj działy |
kopytkos
Odpowiedzi: 90
Wyświetleń: 44122
|
Forum: Rozmowy o Forum Wysłany: 2008-03-15, 23:21 Temat: Zaproponuj działy |
A jam mam taką sugestię... A właściwie to bardzo gorącą proźbę, żeby zminic to, że trzeba się co minute logować, to potrafi naprawdę wpienić człowieka! No naprawdę, proszę coś z tym zrobić bo ręce opadają... |
Temat: Jozin z bazin |
kopytkos
Odpowiedzi: 14
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2008-03-15, 23:16 Temat: Jozin z bazin |
żal, Jożin z Bażin zrobił taką karierę, że teraz jak ty się tak podniecasz i piszesz e niby nikt tego nie widzial to aż dziwnie sie robi |
Temat: Program do scalania filmików |
kopytkos
Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 6394
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2008-03-15, 23:14 Temat: Program do scalania filmików |
pudi91, Tak dla, gdybyś miał problem z formatem pliku to polecam najlepszy konwerter na świecie - TOTAL VIDEO CONVERTER
Program wraz z serialem, który jest potrzebny do rejestracji ściągniesz stąd: http://www.[domena_zabroniona]/379559900.html
A tu mała instrukcja, jak zmienic format filmu tak żeby działał na twojej komórce, mp4, czy był przydatny np. na videobloga
Krok 1 - Wybieramy plik
Po tym jak ściągnęliśmy już TVC, zainstalowaliśmy, odpalili i zarejestrowali musimy dodać plik - Klikamy więc na New Task, a potem Import Files
Następnie wybieramy lokalizację gdzie mamy plik który chcemy skonwertować, wybieramy nasz plik i klikamy otwórz.
Krok 2 - Wybieramy format
Po tym jak otworzyliśmy plik wyskoczy na duże okno z całą masą przeróżny formatów na który możemy zamienić nasz plik, ( jaki wam tylko pasuje ) i plik się załaduje.
Krok 3 - Finalizacja
Wyglądu okienka konwersji raczej opisywać nie muszę. Konwerter zapisuje domyślnie pliki w C:\Program Files\Total Video Converter\Converted\nazwa pliku (zakładam, że nie kombinowaliście z lokalizacją przy instalce Very Happy ) i tam też znajdzie się nasz skonwertowany plik, a okno z nim wyskoczy samo tuż po skończeniu konwersji.
To tak jakby komuś było pożyteczne
Pozdro! |
| |