Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 217
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Kiedy założyć Fan Page?
RayGarraty

Odpowiedzi: 93
Wyświetleń: 31996

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2012-09-28, 12:44   Temat: Kiedy założyć Fan Page?
Wrócę raz jeszcze do tematu funpage.

Waszym, obiektywnym zdaniem - powinienem zakładać, zważając o czym piszę?
  Temat: Dlaczego zaczęliście prowadzić bloga?
RayGarraty

Odpowiedzi: 213
Wyświetleń: 57667

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2012-09-28, 12:38   Temat: Dlaczego zaczęliście prowadzić bloga?
Chwytliwa, nie chwytliwa - nie będę pisał o wyrobach ceramicznych, skoro się na tym nie znam. Miło, że jednak przejrzałaś mojego bloga. Ale te porównanie do Kominka? Chyba zbyt wysoko mnie oceniasz, choć dziękuję.
Piszę o tym co myślę. A historie czy opowieści - są prawdziwe, choć nie oddają w pełni 100% obrazu - ze względu na anonimowość. A czemu pytasz? Powoli to zaczyna być publiczna, prywatna rozmowa ;)
RayGarraty

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2012-09-28, 12:10   Temat: Dlaczego zaczęliście prowadzić bloga?
Szel, Kominka czytałem jeszcze przed metamorfozą, za czasów szkoły średniej. Gdy jeszcze byłem laikiem i niezbyt zorientowany. Od lat na niego nie wchodziłem, jakoś nie chciało mi się, nie miałem czasu, lub tak po prostu.
Z tego co pamiętam to miał teksty świetne, więc raczej wiele mi do niego brakuje, choć poniekąd tematykę mamy podobną. Ale nie chcę być jego marną podróbką.
  Temat: Imprezowy styl życia
RayGarraty

Odpowiedzi: 46
Wyświetleń: 17542

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2012-09-28, 11:04   Temat: Imprezowy styl życia
Naturalnie, że tak. I myślę, że od groma ludzi przeżyło takie przygody, ale niekoniecznie się przyznają :)
RayGarraty

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2012-09-28, 11:01   Temat: Dlaczego zaczęliście prowadzić bloga?
Dlaczego założyłem bloga? Bo jest mi łatwiej. Za dużo tego wszystkiego było we mnie i czasem mnie to przerastało. W ten sposób krzyczę do świata. No i - może komuś pomogę, może ktoś przestanie się dołować i pomyśli, że można wszystko, niekoniecznie w świecie seksu. A także mogę pisać subiektywnie o tym co mnie drażni, męczy, co się podoba lub nie w relacjach damsko - męskich.
  Temat: jak dobrze napisać do dziewczyny wiadomość przez internet
RayGarraty

Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 75334

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2012-09-28, 10:49   Temat: jak dobrze napisać do dziewczyny wiadomość przez internet
Miej ciekawy profil. Napisz coś o sobie - pomieszaj powagę z żartami.
  Temat: [dyskusja] prawidłowe dobieranie stanika
RayGarraty

Odpowiedzi: 45
Wyświetleń: 31732

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2012-09-06, 14:39   Temat: [dyskusja] prawidłowe dobieranie stanika
Taki malutki offtopik - dlaczego przeczytałem "prawidłowe ROZBIERANIE stanika"? :P
  Temat: Obsesje, natręctwa itp..
RayGarraty

Odpowiedzi: 31
Wyświetleń: 21841

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2012-09-05, 14:08   Temat: Obsesje, natręctwa itp..
Cóż, ja się boję rowerzystów...
  Temat: [kac-zabójca] sposoby na kaca
RayGarraty

Odpowiedzi: 79
Wyświetleń: 38833

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2012-09-05, 14:07   Temat: [kac-zabójca] sposoby na kaca
Zapijać magnezem lub wapnem :) Zero kaca :)
  Temat: Jaki alkohol..
RayGarraty

Odpowiedzi: 66
Wyświetleń: 28777

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2012-07-11, 17:16   Temat: Jaki alkohol..
Alkohol? W każdej postaci, najlepiej w dużych ilościach :)
  Temat: Kiedy założyć Fan Page?
RayGarraty

Odpowiedzi: 93
Wyświetleń: 31996

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2012-07-09, 19:03   Temat: Kiedy założyć Fan Page?
Nie wszyscy ludzie mają facebook'a. Nie wszyscy korzystają z tego portalu. Ale oczywistym jest, że portal dociera do ogromu ludzi, że większość osób posiadających tam konto spędza na nim po kilka godzin.
Idealne miejsce dla reklamy naszego bloga. Fan pejdża może założyć każdy i wszystkiego.
Zaczynając od łyżki do zupy kończąc na fan pejdżach drużyn sportowych.
Kiedy bloger, powinien założyć fan pejdża, by dojść do jak największego grona potencjalnych nowych czytelników?
A może w ogóle nie powinien zakładać? Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?

RG
  Temat: Gdzie pingować
RayGarraty

Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 8476

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2012-07-09, 10:05   Temat: Gdzie pingować
Podbijam pytanie koleżanki wyżej :)

Strona 16 z 19
Skocz do: