Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 217
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [dyskusja] majtki czy bokserki ?
RayGarraty

Odpowiedzi: 99
Wyświetleń: 67531

PostForum: Męskie sprawy   Wysłany: 2012-07-06, 14:55   Temat: [dyskusja] majtki czy bokserki ?
Damskie bokserki jak najbardziej wskazane :) Oczywiście na damskich pośladkach :P
  Temat: [dyskusja] majtki czy bokserki ?
RayGarraty

Odpowiedzi: 99
Wyświetleń: 67531

PostForum: Męskie sprawy   Wysłany: 2012-07-06, 14:51   Temat: [dyskusja] majtki czy bokserki ?
Bokserki.
  Temat: Trójkąciki..??
RayGarraty

Odpowiedzi: 52
Wyświetleń: 25090

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2012-07-06, 14:50   Temat: Trójkąciki..??
Trójkącik - fajna sprawa, przednia zabawa, polecam. Ale nigdy nie zgodziłbym się na trójkąta z partnerką, którą traktuję poważnie. Z koleżankami - czemu nie.
  Temat: Czy uprawiałeś/aś sex z osobą poznaną w internecie ?
RayGarraty

Odpowiedzi: 54
Wyświetleń: 28129

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2012-07-06, 14:48   Temat: Czy uprawiałeś/aś sex z osobą poznaną w internecie ?
Cóż. Ja to ja. Zdarzyło się - nie raz i nie dwa :) Czy żałuję? Nie. Nigdy nie umówiłem się stricte na seks. Zazwyczaj samo od siebie wychodziło.

A czekanie z seksem do ślubu? Powodzenia :) Jak gdzieś wyczytałem.

"Podarowanie komuś bukietu kwiatów bardziej zobowiązuje niż seks".
  Temat: [historie miłosne] jak poznałem/łam swoją drugą połówkę?
RayGarraty

Odpowiedzi: 44
Wyświetleń: 33661

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2012-07-06, 14:38   Temat: [historie miłosne] jak poznałem/łam swoją drugą połówkę?
Ja przeżyłem dwie historie prosto z filmu czy harlekina. No, ale nie jestem z nimi, to nie mam co przytaczać :) W końcu o drugich połówkach.
  Temat: Która część ciała jest najsexowniejsza?
RayGarraty

Odpowiedzi: 183
Wyświetleń: 49195

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2012-07-06, 14:37   Temat: Która część ciała jest najsexowniejsza?
Piersi, usta, tyłek, szyja, włosy... :)
  Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać?
RayGarraty

Odpowiedzi: 254
Wyświetleń: 69166

PostForum: HydePark   Wysłany: 2012-07-04, 20:29   Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać?
Ja o polityce uwielbiam rozmawiać. O polityce i ekonomii.
Jednakże ludzie mało o tym wiedzą. I często narzekają nie znając realiów, czy mechanizmów ekonomicznych. A potem narzekają jak im źle. Ja bym nie pracował za granicą na stałe z dwóch względów - jestem patriotą, Polakiem i nie wyobrażam sobie żyć na stałe poza moją ojczyzną, a po drugie - nie napędzałbym obcej gospodarki.

Żeby nie było, że offtop - polecam malutką mieścinę Komarno - na granicy węgiersko - słowackiej. Dość ciekawa atrakcja tam jest - dookoła rynku są postawione kamienice, których aranżacje zaczerpnięto z każdej europejskiej stolicy. Więc możemy zobaczyć warszawską kamienicę, jak i paryskie, rzymskie, czy nawet helsińskie budynki. W jednym miejscu :)
  Temat: Fucking friends
RayGarraty

Odpowiedzi: 73
Wyświetleń: 30601

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2012-07-04, 20:17   Temat: Fucking friends
A i owszem. Ale nie wszyscy potrafią. Przez to nie każdy jest stworzony do bycia w luźnym związku opierającym się na seksie ;)
  Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać?
RayGarraty

Odpowiedzi: 254
Wyświetleń: 69166

PostForum: HydePark   Wysłany: 2012-07-04, 20:16   Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać?
I tu bym się pokłócił, ale zmęczony już jestem tym tematem ;) Może kiedyś do piwa ;)
  Temat: Wspomnienia po Euro 2012
RayGarraty

Odpowiedzi: 11
Wyświetleń: 2920

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2012-07-04, 19:53   Temat: Wspomnienia po Euro 2012
Przecież za chwilę Liga Światowa? Mistrzostwa Europy bądź świata w szczypiorniaku bądź koszykówce, nie pamiętam. Z resztą - EuroBasket już mieliśmy w Polsce. Na jakąś dużą imprezę piłkarską jednak bym już nie liczył...
Myślę, że nawet incydent z pseudokibicami nie zatrze dobrego wizerunku Polski jaki wynieśli obcokrajowcy. Powiedzmy sobie szczerze - na pewno zyskaliśmy więcej niż Ukraińcy.
Ludzie poznali historię, zwyczaje, kulturę polską. Będą mieli wspomnienia.
Nawiązały się przyjaźnie - via Irlandczycy, którzy, swoją drogą zrobili super imprezę na trybunach.

Infrastruktura się rozwinęła, nowe stadiony, nie tylko główne areny Euro, ale również bazy treningowe. Zwykli ludzie mogli się cieszyć, że zobaczyli Cristiano Ronaldo nie jadąc do Madrytu. Poza tym - umówmy się - gdyby nie Euro Polska nie byłaby zieloną wyspą na mapie Europy, to Euro napędzało gospodarkę. Zobaczymy co przyniesie już najbliższe półrocze.
  Temat: O czym jest Twój blog?
RayGarraty

Odpowiedzi: 454
Wyświetleń: 1897939

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2012-07-04, 19:45   Temat: O czym jest Twój blog?
Piszę o sobie i swoim problemie. Seksoholizmie. Jakie mam przemyślenia? Jakie problemy? Co mi siedzi w głowie?
A także pewne porady - zarówno dla Pań jak i dla Panów. Również historie przybliżające życie seksoholika. Pokazujące jak się zmieniałem.
Wszystko z pewną dozą humoru, jednak całkowicie na poważnie. Zapraszam serdecznie.
  Temat: Czy jest możliwa przyjaźń pomiędzy kobietą a mężczyzną?
RayGarraty

Odpowiedzi: 168
Wyświetleń: 91660

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2012-07-04, 19:34   Temat: Czy jest możliwa przyjaźń pomiędzy kobietą a mężczyzną?
U, racja, gej! O tym nie pomyślałem. Złapałaś mnie za słówko ;)

Zakładałem sytuację czysto heteroseksualną.

To miałaś przyjaciół gejów, z którymi lądowałaś w łóżku?! Nieźle! ;)

Strona 17 z 19
Skocz do: