Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 165
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [Seria] The Walking Dead
zetel

Odpowiedzi: 57
Wyświetleń: 22597

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2013-11-09, 09:32   Temat: [Seria] The Walking Dead
Chcecie mi powiedzieć, że przegapiłem premierę nowego sezonu?
  Temat: [ocena] sawiusz.pl - szablon bloga i teksty
zetel

Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 4027

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2013-11-07, 16:50   Temat: [ocena] sawiusz.pl - szablon bloga i teksty
Nie napisałem, że logo nie jest ważne, napisałem o tym, że nie jest najważniejsze.
  Temat: [gościnne wpisy] Jak bloger z blogerem...
zetel

Odpowiedzi: 25
Wyświetleń: 6703

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2013-11-07, 16:38   Temat: [gościnne wpisy] Jak bloger z blogerem...
Nie, wpisy gościnne nie pasują za bardzo do mojej wizji bloga - strony stuprocentowo autorskiej
  Temat: Tablety, publikowanie treści na blogu
zetel

Wyświetleń: 6199

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2013-11-07, 16:35   Temat: Tablety, publikowanie treści na blogu
Z odpowiednią (niestety płatną) przeglądarką, tablet czyta strony tak samo jak komputer
  Temat: [blogi] jak często aktualizujesz swojego bloga?
zetel

Odpowiedzi: 236
Wyświetleń: 190810

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2013-11-06, 17:34   Temat: [blogi] jak często aktualizujesz swojego bloga?
Ja, z żadną regularnością. Publikuję, gdy mam na to ochotę.
  Temat: Jak szukasz odpowiednich stron, które zwiększą ruch na blogu
zetel

Odpowiedzi: 11
Wyświetleń: 3340

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2013-11-06, 17:30   Temat: Jak szukasz odpowiednich stron, które zwiększą ruch na blogu
Pisać, ludzie przyjdą. Jak pisanie wychodzi dobrze, to ludzie wrócą.
  Temat: [ocena] sawiusz.pl - szablon bloga i teksty
zetel

Wyświetleń: 4027

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2013-11-06, 17:28   Temat: [ocena] sawiusz.pl - szablon bloga i teksty
Z drugieh strony, samo logo nie stworzy charakteru bloga. Fakt, będzie to jeden z elementów, który go wyróżni, ale najważniejsze przecież są teksty.
  Temat: Tablety, publikowanie treści na blogu
zetel

Wyświetleń: 6199

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2013-11-03, 19:14   Temat: Tablety, publikowanie treści na blogu
Cześć.

Jak to u was jest z korzystaniem z tabletów? Wierzycie w ich poręczność i przydatność czy raczej niekoniecznie?

No i najważniejsze, czy używacie ich do prowadzenia bloga.

W moim przypadku tablet wyparł komputery do tego stopnia, że w ogóle ich nie włączam. Wszystko, co potrzebuję da mi tablet. Jest tańszy, równie poręczny co laptop i już niedługo tak samo wydajny. Kocham :)

Jak u was ta sprawa wygląda?
  Temat: Skąd się wzięła nazwa Twojego bloga?
zetel

Odpowiedzi: 125
Wyświetleń: 49540

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2013-11-03, 19:09   Temat: Skąd się wzięła nazwa Twojego bloga?
Słowo zasłyszane na konkursie języka polskiego.
  Temat: Jaką temetykę bloga najbardziej lubisz?
zetel

Odpowiedzi: 160
Wyświetleń: 48679

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2013-11-03, 19:06   Temat: Jaką temetykę bloga najbardziej lubisz?
Bloga jako pamiętnika, przesiąkniętego do bólu subiektywizmem. Dodatkowy obowiązkowy element to wyrazisty autor z nie byle jaką charyzmą autora.
  Temat: Porzucone blogi - dlaczego ludzie przestają publikować?
zetel

Odpowiedzi: 48
Wyświetleń: 20041

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2013-11-03, 19:03   Temat: Porzucone blogi - dlaczego ludzie przestają publikować?
To prawda, bardzo ciężko jest poradzić sobie z brakiem odzewu. Często wychodzi się z założenia, że skoro nie czytają to nie powinienem pisać. A jeśli blog jest tylko hobby, to - nie oszukujmy się - nie zawsze łatwo znaleźć dla niego czas.
  Temat: [opinia] Blog popularnonaukowy - co sądzicie?
zetel

Odpowiedzi: 79
Wyświetleń: 23680

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2013-11-03, 19:00   Temat: [opinia] Blog popularnonaukowy - co sądzicie?
Zupełnie nie moja szklanka herbaty, ale czyta się przyjemnie. Powodzenia

Strona 13 z 14
Skocz do: