| Autor |
Wiadomość |
Temat: [Seria] The Walking Dead |
zetel
Odpowiedzi: 57
Wyświetleń: 22597
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2013-11-09, 09:32 Temat: [Seria] The Walking Dead |
| Chcecie mi powiedzieć, że przegapiłem premierę nowego sezonu? |
Temat: [ocena] sawiusz.pl - szablon bloga i teksty |
zetel
Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 4027
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2013-11-07, 16:50 Temat: [ocena] sawiusz.pl - szablon bloga i teksty |
| Nie napisałem, że logo nie jest ważne, napisałem o tym, że nie jest najważniejsze. |
Temat: [gościnne wpisy] Jak bloger z blogerem... |
zetel
Odpowiedzi: 25
Wyświetleń: 6703
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2013-11-07, 16:38 Temat: [gościnne wpisy] Jak bloger z blogerem... |
| Nie, wpisy gościnne nie pasują za bardzo do mojej wizji bloga - strony stuprocentowo autorskiej |
Temat: Tablety, publikowanie treści na blogu |
zetel
Wyświetleń: 6199
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2013-11-07, 16:35 Temat: Tablety, publikowanie treści na blogu |
| Z odpowiednią (niestety płatną) przeglądarką, tablet czyta strony tak samo jak komputer |
Temat: [blogi] jak często aktualizujesz swojego bloga? |
zetel
Odpowiedzi: 236
Wyświetleń: 190810
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2013-11-06, 17:34 Temat: [blogi] jak często aktualizujesz swojego bloga? |
| Ja, z żadną regularnością. Publikuję, gdy mam na to ochotę. |
Temat: Jak szukasz odpowiednich stron, które zwiększą ruch na blogu |
zetel
Odpowiedzi: 11
Wyświetleń: 3340
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2013-11-06, 17:30 Temat: Jak szukasz odpowiednich stron, które zwiększą ruch na blogu |
| Pisać, ludzie przyjdą. Jak pisanie wychodzi dobrze, to ludzie wrócą. |
Temat: [ocena] sawiusz.pl - szablon bloga i teksty |
zetel
Wyświetleń: 4027
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2013-11-06, 17:28 Temat: [ocena] sawiusz.pl - szablon bloga i teksty |
| Z drugieh strony, samo logo nie stworzy charakteru bloga. Fakt, będzie to jeden z elementów, który go wyróżni, ale najważniejsze przecież są teksty. |
Temat: Tablety, publikowanie treści na blogu |
zetel
Wyświetleń: 6199
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2013-11-03, 19:14 Temat: Tablety, publikowanie treści na blogu |
Cześć.
Jak to u was jest z korzystaniem z tabletów? Wierzycie w ich poręczność i przydatność czy raczej niekoniecznie?
No i najważniejsze, czy używacie ich do prowadzenia bloga.
W moim przypadku tablet wyparł komputery do tego stopnia, że w ogóle ich nie włączam. Wszystko, co potrzebuję da mi tablet. Jest tańszy, równie poręczny co laptop i już niedługo tak samo wydajny. Kocham
Jak u was ta sprawa wygląda? |
Temat: Skąd się wzięła nazwa Twojego bloga? |
zetel
Odpowiedzi: 125
Wyświetleń: 49540
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2013-11-03, 19:09 Temat: Skąd się wzięła nazwa Twojego bloga? |
| Słowo zasłyszane na konkursie języka polskiego. |
Temat: Jaką temetykę bloga najbardziej lubisz? |
zetel
Odpowiedzi: 160
Wyświetleń: 48679
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2013-11-03, 19:06 Temat: Jaką temetykę bloga najbardziej lubisz? |
| Bloga jako pamiętnika, przesiąkniętego do bólu subiektywizmem. Dodatkowy obowiązkowy element to wyrazisty autor z nie byle jaką charyzmą autora. |
Temat: Porzucone blogi - dlaczego ludzie przestają publikować? |
zetel
Odpowiedzi: 48
Wyświetleń: 20041
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2013-11-03, 19:03 Temat: Porzucone blogi - dlaczego ludzie przestają publikować? |
| To prawda, bardzo ciężko jest poradzić sobie z brakiem odzewu. Często wychodzi się z założenia, że skoro nie czytają to nie powinienem pisać. A jeśli blog jest tylko hobby, to - nie oszukujmy się - nie zawsze łatwo znaleźć dla niego czas. |
Temat: [opinia] Blog popularnonaukowy - co sądzicie? |
zetel
Odpowiedzi: 79
Wyświetleń: 23680
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2013-11-03, 19:00 Temat: [opinia] Blog popularnonaukowy - co sądzicie? |
| Zupełnie nie moja szklanka herbaty, ale czyta się przyjemnie. Powodzenia |
| |