Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 165
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [ocena] sawiusz.pl - szablon bloga i teksty
zetel

Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 4027

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2013-11-03, 15:44   Temat: [ocena] sawiusz.pl - szablon bloga i teksty
Mnie się podoba, jest tylko co niezbędne.
  Temat: Martwe społeczności
zetel

Odpowiedzi: 26
Wyświetleń: 20728

PostForum: Serwisy społecznościowe   Wysłany: 2013-11-03, 10:23   Temat: Martwe społeczności
No i ten flaker. Szkoda go, właściciele mają totalnie gdzieś od kilku lat, co dzieje się z ich serwisem. Szkoda, bo teraz stanowi jedyną bezpośrednią polską alternatywę dla zagranicznego twittera.
  Temat: Na czym grasz?
zetel

Odpowiedzi: 47
Wyświetleń: 17509

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2013-11-03, 09:17   Temat: Na czym grasz?
Akustyk, próbujeę zmuszać się do fingerstyleu
  Temat: Czego słuchacie ? Rock, metal, hip-hop, regge lub techno?
zetel

Odpowiedzi: 287
Wyświetleń: 75157

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2013-11-03, 09:16   Temat: Czego słuchacie ? Rock, metal, hip-hop, regge lub techno?
Indie, fingerstyle, country :-)
  Temat: Kawałek dla mojej dziewczyny : )
zetel

Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 1702

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2013-11-03, 09:15   Temat: Kawałek dla mojej dziewczyny : )
Nie jestem fanem hip-hopu, ale tego słucha się całkiem miło. Przyjemna piosenka z prostym (w dobrym znaczeniu tego słowa) przekazem.
  Temat: Twoje muzyczne Top 10!
zetel

Odpowiedzi: 49
Wyświetleń: 24580

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2013-11-03, 09:12   Temat: Twoje muzyczne Top 10!
Zazdroszczę, że potraficie wybrać wasze Top10. Ja nie wybieram, bo się nie da. Za dużo piosenek chce wskoczyć.
  Temat: Na co zwracasz uwagę słuchając utworu?
zetel

Odpowiedzi: 42
Wyświetleń: 15949

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2013-11-03, 09:09   Temat: Na co zwracasz uwagę słuchając utworu?
Liczy się wszystko, od tekstu po mastering. Nie spotkałem jeszcxe utworu, amatorskiego, nagranego telefonem którego słuchałbym z przyjemmością.
  Temat: [serial] Falling Skies
zetel

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 1282

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2013-11-03, 09:06   Temat: [serial] Falling Skies
Zna ktoś tę produkcję? Fabuła jest całkiem prosta. Kosmici najeżdżają Ziemię. Natomiast sposób prowadzenia historii jest wręcz genialny. Jasne, że motyw udowodnienia swojego człowieczeństa jest tam obecny, bo to popularne jet w postapokaliptycznych produkcjach.

Latem 4 sezon, na TNT (vel Kinomaniak :-) )

Warto poznać choćby tylko dlatego, że Spielberg to produkuje
  Temat: Chłopak i Kolczyk w języku
zetel

Odpowiedzi: 57
Wyświetleń: 56041

PostForum: Męskie sprawy   Wysłany: 2013-11-03, 08:59   Temat: Chłopak i Kolczyk w języku
Kolczyki u facetów zupełnie mi nie przeszkadzają. Czasem wygląda to komicznie , ale nie zawsze. Nieprzesadzona ilość, ładny kolczyk i odppwoednie miejsce mogą sprawić, że przyjemniej będzie się na to patrzyło

Strona 14 z 14
Skocz do: