Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 165
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;>
zetel

Odpowiedzi: 337
Wyświetleń: 84414

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2015-09-12, 22:20   Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;>
Piętno (Bent | 1997); znowu.
  Temat: Jaki masz telefon? Jakie miałeś/aś wcześniej?
zetel

Odpowiedzi: 177
Wyświetleń: 71194

PostForum: Telefonia   Wysłany: 2015-09-11, 14:21   Temat: Jaki masz telefon? Jakie miałeś/aś wcześniej?
Alcatel Idol Mini 2s , nawet fajne to, tylko cały ten ekran nie działa tak, jak pokazywali w Internetach. Polazłem kiedyś biegać z telefonem (bo chciałem być taki socjalny i się tym później podzielić z ludźmi, których to w ogóle nie obchodzi) i nie zauważyłem, że w kieszeni miałem złotówkę. Teraz ekran wygląda tak, jakbym szatkował sobie na nim cebulę.
  Temat: Napisy,lektor czy dubbing?
zetel

Odpowiedzi: 142
Wyświetleń: 42346

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2015-09-11, 14:11   Temat: Napisy,lektor czy dubbing?

TourAndClimb napisał/a:

jeśli chodzi o filmy po angielsku to u mnie ani lektor, ani dubbing, ani napisy tylko w oryginale. Inne języki to z napisami ;)

Dokładnie tak! Po kilkunastu sezonach sam się dziwisz, jak dobrze mówisz po angielsku!
  Temat: Co teraz czytasz?
zetel

Odpowiedzi: 374
Wyświetleń: 74698

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2015-09-11, 14:08   Temat: Co teraz czytasz?
Stanisław Kosiński - "Socjologia Ogólna"
  Temat: Wasze ulubione gry z dzieciństwa? :D
zetel

Odpowiedzi: 59
Wyświetleń: 22366

PostForum: Gry   Wysłany: 2015-09-05, 10:39   Temat: Wasze ulubione gry z dzieciństwa? :D

ielgrey napisał/a:

Najlepsze gry z dzieciństwa.. mario z gry telewizyjnej i polowanie na kaczki

Tak bardzo to. Hitman przy tym to gra dla słabiaków
  Temat: Poszukuję dobrej sieci komórkowej
zetel

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 2992

PostForum: Telefonia   Wysłany: 2015-09-05, 10:38   Temat: Poszukuję dobrej sieci komórkowej
Play + Aero 2, o ile masz możliwość wsadzenia dwóch sim do twojego telefonu :)
  Temat: Czy da się robić dobre zdjęcia starym aparatem?
zetel

Odpowiedzi: 26
Wyświetleń: 11203

PostForum: Fotografia   Wysłany: 2015-09-05, 10:27   Temat: Czy da się robić dobre zdjęcia starym aparatem?

Athomowy napisał/a:

Mocno interesuję się fotografią, przerobiłem wiele różnych aparatów. Obecnie fotografuję Pentaxem K5II i ... Lumią 640.
Zdjęcie z którego jestem najbardziej zadowolony (przynajmniej jeśli chodzi o fotografię podróżniczą) jest wykonane Canonem A75 który ma z 10 lat (a w momencie wykonanie zdjęcia miał ze 4).

https://www.flickr.com/ph...eposted-public/

To zdjęcie jest niesamowite.
  Temat: Co zrobić, żeby ludzie dowiedzieli się o blogu?
zetel

Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 8029

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2014-09-28, 08:12   Temat: Co zrobić, żeby ludzie dowiedzieli się o blogu?
Zacznij od zaproszenia kilku/kilkunastu znajomych do fanpejdża. Znajomi twoich znajomych zobaczą aktywność i może sami sprawdzą, o co chodzi. Umieszczaj adres do bloga w miejscach (takich jak to), w których się udzielasz. Komentuj inne blogi z konta, gdzie podany jest twój adres blogowy, ale bez nachalnego linku w treści komentarza. Poznawaj blogerów z podobną konwencją/tematyką i wymieniaj się z nimi doświadczeniami, zacznijcie robić coś wspólnie, wchodźcie do takich waszych blogowych koterii. Pisz regularnie i dobrze. Reszta zależy od Buddy.

To bardzo prymitywne rady, mało profesjonalne i pasują raczej do starych blogów na Onecie, ale mimo wszystko, wciąż chyba działają, co?
  Temat: [TAK/NIE] Czy warto dodać gadżet 'Obserwatorzy' na bloga?
zetel

Odpowiedzi: 33
Wyświetleń: 16681

PostForum: Trendy w Blogosferze   Wysłany: 2014-08-28, 22:09   Temat: [TAK/NIE] Czy warto dodać gadżet 'Obserwatorzy' na bloga?
Google to robi wszystko, żebyśmy musieli zacząć z tego portalu korzystać. To trzeba się powoli wdrażać.
  Temat: [TAK/NIE] Czy warto dodać gadżet 'Obserwatorzy' na bloga?
zetel

Odpowiedzi: 33
Wyświetleń: 16681

PostForum: Trendy w Blogosferze   Wysłany: 2014-08-26, 17:21   Temat: [TAK/NIE] Czy warto dodać gadżet 'Obserwatorzy' na bloga?
U mnie jest. Nikt z niego nie korzysta (przynajmniej nie publicznie), ale jest. Ułatwia obserwowanie tym, którzy tego będą chcieli.
  Temat: Dlaczego zaczęliście prowadzić bloga?
zetel

Odpowiedzi: 213
Wyświetleń: 57613

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2014-08-26, 17:19   Temat: Dlaczego zaczęliście prowadzić bloga?
Potrzebowałem dużo atencji w internecie.
  Temat: Pokaż swój fan page
zetel

Odpowiedzi: 114
Wyświetleń: 37789

PostForum: Serwisy społecznościowe   Wysłany: 2014-08-25, 15:17   Temat: Pokaż swój fan page
http://facebook.com/mateuszpasterz1

Brakuje wszystkiego

Strona 3 z 14
Skocz do: