| Autor |
Wiadomość |
Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;> |
zetel
Odpowiedzi: 337
Wyświetleń: 84414
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2015-09-12, 22:20 Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;> |
| Piętno (Bent | 1997); znowu. |
Temat: Jaki masz telefon? Jakie miałeś/aś wcześniej? |
zetel
Odpowiedzi: 177
Wyświetleń: 71194
|
Forum: Telefonia Wysłany: 2015-09-11, 14:21 Temat: Jaki masz telefon? Jakie miałeś/aś wcześniej? |
| Alcatel Idol Mini 2s , nawet fajne to, tylko cały ten ekran nie działa tak, jak pokazywali w Internetach. Polazłem kiedyś biegać z telefonem (bo chciałem być taki socjalny i się tym później podzielić z ludźmi, których to w ogóle nie obchodzi) i nie zauważyłem, że w kieszeni miałem złotówkę. Teraz ekran wygląda tak, jakbym szatkował sobie na nim cebulę. |
Temat: Napisy,lektor czy dubbing? |
zetel
Odpowiedzi: 142
Wyświetleń: 42346
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2015-09-11, 14:11 Temat: Napisy,lektor czy dubbing? |
TourAndClimb napisał/a: jeśli chodzi o filmy po angielsku to u mnie ani lektor, ani dubbing, ani napisy tylko w oryginale. Inne języki to z napisami
Dokładnie tak! Po kilkunastu sezonach sam się dziwisz, jak dobrze mówisz po angielsku! |
Temat: Co teraz czytasz? |
zetel
Odpowiedzi: 374
Wyświetleń: 74698
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2015-09-11, 14:08 Temat: Co teraz czytasz? |
| Stanisław Kosiński - "Socjologia Ogólna" |
Temat: Wasze ulubione gry z dzieciństwa? :D |
zetel
Odpowiedzi: 59
Wyświetleń: 22366
|
Forum: Gry Wysłany: 2015-09-05, 10:39 Temat: Wasze ulubione gry z dzieciństwa? :D |
ielgrey napisał/a: Najlepsze gry z dzieciństwa.. mario z gry telewizyjnej i polowanie na kaczki
Tak bardzo to. Hitman przy tym to gra dla słabiaków |
Temat: Poszukuję dobrej sieci komórkowej |
zetel
Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 2992
|
Forum: Telefonia Wysłany: 2015-09-05, 10:38 Temat: Poszukuję dobrej sieci komórkowej |
Play + Aero 2, o ile masz możliwość wsadzenia dwóch sim do twojego telefonu |
Temat: Czy da się robić dobre zdjęcia starym aparatem? |
zetel
Odpowiedzi: 26
Wyświetleń: 11203
|
Forum: Fotografia Wysłany: 2015-09-05, 10:27 Temat: Czy da się robić dobre zdjęcia starym aparatem? |
Athomowy napisał/a: Mocno interesuję się fotografią, przerobiłem wiele różnych aparatów. Obecnie fotografuję Pentaxem K5II i ... Lumią 640.
Zdjęcie z którego jestem najbardziej zadowolony (przynajmniej jeśli chodzi o fotografię podróżniczą) jest wykonane Canonem A75 który ma z 10 lat (a w momencie wykonanie zdjęcia miał ze 4).
https://www.flickr.com/ph...eposted-public/
To zdjęcie jest niesamowite. |
Temat: Co zrobić, żeby ludzie dowiedzieli się o blogu? |
zetel
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 8029
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2014-09-28, 08:12 Temat: Co zrobić, żeby ludzie dowiedzieli się o blogu? |
Zacznij od zaproszenia kilku/kilkunastu znajomych do fanpejdża. Znajomi twoich znajomych zobaczą aktywność i może sami sprawdzą, o co chodzi. Umieszczaj adres do bloga w miejscach (takich jak to), w których się udzielasz. Komentuj inne blogi z konta, gdzie podany jest twój adres blogowy, ale bez nachalnego linku w treści komentarza. Poznawaj blogerów z podobną konwencją/tematyką i wymieniaj się z nimi doświadczeniami, zacznijcie robić coś wspólnie, wchodźcie do takich waszych blogowych koterii. Pisz regularnie i dobrze. Reszta zależy od Buddy.
To bardzo prymitywne rady, mało profesjonalne i pasują raczej do starych blogów na Onecie, ale mimo wszystko, wciąż chyba działają, co? |
Temat: [TAK/NIE] Czy warto dodać gadżet 'Obserwatorzy' na bloga? |
zetel
Odpowiedzi: 33
Wyświetleń: 16681
|
Forum: Trendy w Blogosferze Wysłany: 2014-08-28, 22:09 Temat: [TAK/NIE] Czy warto dodać gadżet 'Obserwatorzy' na bloga? |
| Google to robi wszystko, żebyśmy musieli zacząć z tego portalu korzystać. To trzeba się powoli wdrażać. |
Temat: [TAK/NIE] Czy warto dodać gadżet 'Obserwatorzy' na bloga? |
zetel
Odpowiedzi: 33
Wyświetleń: 16681
|
Forum: Trendy w Blogosferze Wysłany: 2014-08-26, 17:21 Temat: [TAK/NIE] Czy warto dodać gadżet 'Obserwatorzy' na bloga? |
| U mnie jest. Nikt z niego nie korzysta (przynajmniej nie publicznie), ale jest. Ułatwia obserwowanie tym, którzy tego będą chcieli. |
Temat: Dlaczego zaczęliście prowadzić bloga? |
zetel
Odpowiedzi: 213
Wyświetleń: 57613
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2014-08-26, 17:19 Temat: Dlaczego zaczęliście prowadzić bloga? |
| Potrzebowałem dużo atencji w internecie. |
Temat: Pokaż swój fan page |
zetel
Odpowiedzi: 114
Wyświetleń: 37789
|
Forum: Serwisy społecznościowe Wysłany: 2014-08-25, 15:17 Temat: Pokaż swój fan page |
http://facebook.com/mateuszpasterz1
Brakuje wszystkiego |
| |