Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 490
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Zakaz wnoszenia lustrzanek na stadion w pekinie.
nevada menthol

Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 5338

PostForum: Fotografia   Wysłany: 2008-08-17, 01:06   Temat: Zakaz wnoszenia lustrzanek na stadion w pekinie.
no chore! nie wiem dlaczego im przyznali tą olimpiadę w ogóle, bo to od początku mi się nie podobało!
  Temat: How to be Emo
nevada menthol

Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 3880

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2008-08-17, 01:04   Temat: How to be Emo
w ogóle bardzo fajnie chłopaki ten film zrobili, od razu widać, że to fajne ziomki :)
  Temat: Kanary w Autobusach ;)
nevada menthol

Odpowiedzi: 43
Wyświetleń: 16417

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2008-08-17, 00:56   Temat: Kanary w Autobusach ;)
jechaliśmy ostatnio bez biletu - przy czym ja myslalam ze mam jeszcze aktywną karte miejską. generalnie byliśmy wszyscy pijani, mieliśmy flaszke wyborowej w łapie i robiliśmy hałas lekki i poruszenie w autobueise. jak zobaczylismy ze są kanary, powiedzieliśmy na cały głos - oku*wa ja piedolę i k*anary nam daly mandaty, jacyś antykorupcyjni byli i jeszcze wzywali radiowoz, bo do kolegi zadzwonil brat i ten opowiadal mu, gdzie jest, a kanar wystraszyl sie ze szykujemy ekipę na nich.

ale mpk w krakowie anulowalo mi ten mandat, bo jestem stalym klientem :)
  Temat: Subkultura gotycka
nevada menthol

Odpowiedzi: 68
Wyświetleń: 18361

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2008-08-04, 23:45   Temat: Subkultura gotycka
ja na przykład ubiiorę bordowy gorset, dlugą czarna spodnicę i pieszczochę na rękę, ale to nie robi ze mnie gotha. raczej łatwo zobaczyć, że nie mam tego czegoś w oczach, że to raczej u mnie styl. a wygląda to estetycznie.
  Temat: [online] missbimbo
nevada menthol

Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 3496

PostForum: Gry   Wysłany: 2008-08-01, 23:30   Temat: [online] missbimbo
Na pewno słyszeliście o tej grze - że straszna, że demoralizuje małe dzieci itp.
http://www.missbimbo.com/

od dwóch dni w to gram, koleżanka która w to gra od dwunastu dni mówi mi jak w to grać itp.
śmieszna gierka, zobaczę, co zrobię kiedy mi się kasa skończy :D

obczajcie i powiedzcie wasze zdanie :)
  Temat: Subkultura gotycka
nevada menthol

Odpowiedzi: 68
Wyświetleń: 18361

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2008-08-01, 22:41   Temat: Subkultura gotycka
a ja mam sporo znajomych gothów, podoba mi się subkultura - nawet mam parę gotyckich ciuszków, takiej muzyki też zdarza mi się słuchać... generalnie na plus.
  Temat: Rzucenie Palenia-Sposoby i Porady
nevada menthol

Odpowiedzi: 46
Wyświetleń: 22201

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2008-07-25, 13:07   Temat: Rzucenie Palenia-Sposoby i Porady
widzisz, to co legalne nie jest juz tak atrakcyjne - zakazany owoc lepiej smakuje.
nevada menthol

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2008-07-25, 12:54   Temat: Rzucenie Palenia-Sposoby i Porady
to kto ze mną wyskoczy na skuna do kofiszopu?? ja z krakowa :D

a tak na serio - opowiadajcie, skąd macie takie wieści o legalizacji zioła, jakoś nie chce mi sie uwierzyc, że w kraju rządzonym przez obrażalskiego karła, z armią moherowej rodziny RM i w ogole pro-life cos takiego jak legalizacja by mogla być!

ale jak juz będzie, to zajaram sobie legalnie xD

i to nie Spicegolda, chociaż spice też :cwaniak: dobry!
nevada menthol

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2008-07-25, 04:35   Temat: Rzucenie Palenia-Sposoby i Porady
na przykład w holandii w lokalu zapalisz zioło, ale nielegalne staje sie to wtedy, gdy rozrabiasz zioło z tytoniem, czujesz do jakiego absurdu doprowadzili?

wiesz, nie chcę robić offtopu o absurdach prawnych w nowej zjednoczonej europie, ale jak tak widzę co się w poszczególnych krajach dzieje, to nie wiem czy się śmiać czy płakać.

no i to, że w UK zezwolili, żeby szaleńcy i zdiagnozowani idioci byli w rządzie :przestraszony: to już normalnie.... :cenzura:
nevada menthol

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2008-07-24, 15:52   Temat: Rzucenie Palenia-Sposoby i Porady
na mnie też straszne obrazki z płucami palaczy, czy transmisjami z operacji krtani nie działają motywująco.

a wiecie, że w EU chcą zdelegalizowac tytoń?!

już widzę to podziemie, czarny handel fajkami... rozkwit mafii - oprócz zielska, dropsów i białka mafia będzie jeszcze kontrolować obrót tytoniem...

niektóre pomysły unijne są debilne... co w Unii dodają do jedzenia tym debilom na zachodzie, że takie i jeszcze głupsze ustawy wymyslaja?
  Temat: lektury szkolne
nevada menthol

Odpowiedzi: 103
Wyświetleń: 33397

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2008-07-24, 15:47   Temat: lektury szkolne

Zzielona napisał/a:

miglu149 napisał/a:

Jak miałem 8 lat to uwielbiałem Dzieci z Bulerbyn

Też bardzo lubiłam tą książkę i dużo moich znajomych również. Ciekawe co ludzie (a zwłaszcza dzieci :D ) widzą w tej książce? ;)

też uwielbiałam tą książkę :P
nevada menthol

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2008-07-22, 17:39   Temat: Rzucenie Palenia-Sposoby i Porady
Cześć!

mam podobny problem, bo staram się rzucić palenie. Jest taka metoda, biorezonansu, wiem że działa, słyszałam o tym z kilku źródeł, niezależnych od siebie, prowadzi to w Krakowie wujek mojego kolegi, wybieram się na to z chłopakiem ale na razie finanse nie pozwalają... kosztuje to jednorazowo od 50 zl do stówki. ta metoda działa na tej zasadzie, że likwiduje głód fizyczny, a z psychicznym trzeba już sobie samemu poradzić.

druga metoda - trzy dni przecierpieć bez papierosów, zajmować cały czas czymś się - ja lepiłam pierogi, gotowałam - robiłam wszystko co się robi BEZ FAJEK. no i rzuciłam, ale po paru miesiącach wróciłam.

Strona 2 z 41
Skocz do: