Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 490
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [dyskusja] Ulubiona pizza
nevada menthol

Odpowiedzi: 45
Wyświetleń: 15832

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2007-09-29, 21:03   Temat: [dyskusja] Ulubiona pizza
no co ty, owoce morza są świetne! anchois, dodaj oliwki, mniam!!!

offtop: smażone oponki z kalmarów są super!
  Temat: Czerwone plamki na nogach po goleniu..
nevada menthol

Odpowiedzi: 33
Wyświetleń: 21925

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2007-09-29, 20:46   Temat: Czerwone plamki na nogach po goleniu..
albo za mocno dotykasz ostrzem skóry... spróbuj łagodniej, a potem kremem po goleniu na podrażnienia :D
  Temat: Ech... łupież..
nevada menthol

Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 3787

PostForum: Męskie sprawy   Wysłany: 2007-09-29, 20:23   Temat: Ech... łupież..
tu się z tobą zgadzam, nizoral regularnie stosowany świetnie działa na łupież.
  Temat: Chlopak..
nevada menthol

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 3733

PostForum: Męskie sprawy   Wysłany: 2007-09-29, 14:46   Temat: Chlopak..
w psychicznym to samo, kiedy dziewczyna ma zły okres w życiu, on powinien jej pomóc i nawzajem. :cwaniak:
  Temat: [humor ?] intymne problemy 11 latki - szok !
nevada menthol

Odpowiedzi: 58
Wyświetleń: 22846

PostForum: HydePark   Wysłany: 2007-09-29, 14:42   Temat: [humor ?] intymne problemy 11 latki - szok !
tymcia, BDSM a zwykła przemoc rodzinna to są dwie różne sprawy, jeśli chodzi o perwersję, to bitej osobie się podoba jak jej mąż spuszcza jej lanie. i tu jest różnica, a mąż lubi przylać żonie i wie że to dla zabawy.
  Temat: Oceniający blogi
nevada menthol

Odpowiedzi: 90
Wyświetleń: 29488

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2007-09-29, 14:40   Temat: Oceniający blogi
dlatego często w opisach oceniających pisze, co dana osoba lubi oceniać, jakie blogi jej się podobają, i czego na blogach nie trawi - w ten sposób osoba zgłaszająca się może liczyć na to, że podejdzie pod gust oceniającej. jeśli ktoś lubi oceniać optymistyczne blogi, to wiem, że się do niego nie zgłoszę, nie?
  Temat: Młode kobietki **
nevada menthol

Wyświetleń: 13507

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2007-09-29, 14:37   Temat: Młode kobietki **
ja powiem tak - nie wiem, urwał mi się z nią kontakt, ale podejrzewam, że z nauką nie idzie jej źle, bo zawsze się dobrze uczyła i te studia humanistyczne były dla niej pasją. w używki czy złe towarzystwo jej nie groziły, bo za bardzo się bała nietrzeźwych ludzi i miejsc z głośną muzyką. pewnie mieszka sobie spokojnie, jest niepalącą i nieimprezową studentką, która preferuje galerie sztuki i recytację wierszy nad głośną muzykę i wcale się z tym źle nie czuje, a konaktów z ludźmi pewnie też się mogła już przez ten czas nauczyć... ale naprawdę przykro było na to patrzeć, jak się miotała z tym wszystkim. gotować się nauczyć pewnie musiała, żeby nie jeść już tylko samych kanapek.
nevada menthol

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2007-09-28, 15:03   Temat: Młode kobietki **
wiecie co? kiedy ja się cięłam żyletkami w wieku dwunastu lat, moje koleżanki wiedziały już co to jest tusz do rzęs, i co to jest seks... sądzę, że mimo wszystko są jakieś personalne granice, jedni wolą się interesować piłką nożną, inni czymś innym (np byciem seksi)

ale muszę wam jedną rzecz powiedzieć, odnośnie przykładów niezaradności życiowej. uwaga!!!! historia prawdziwa!!!! oto, do czego potrafią doprowadzić rodzice!!!!

poznałam Kasię jak miała dwadzieścia lat. kasia całe życie wiedziała, że ona ma być mądra i się dobrze uczyć, skuttkiem czego w końcu dostała się na prestiżowe studia humanistyczne i miała wspaniałe wyniki, ale jest jedno ALE:

- Kasia nie umiała ugotować makaronu, potrafiła spieprzyć sos z torebki. wrzucała makaron do zimnej wody i tak gotowała. nie wiedziała jak to się robi. spieprzenie sosu z torebki - nie wiedziała, że te grudki się w zimnej wodzie rozbija i że są jakieś proporcje wody względem proszku.

- Kasia nigdy nie piła alkoholu, rodzice nawet na sylwestra nie dawali jej szampana lampki symbolicznej skutkiem czego raz na*ebała się połową szklanki cienkiego wina i narobiła strasznych głupot.

- miała ponadto konflikty z ludźmi, skoro całe życie tylko się uczyła i nie wychodziła z domu, to skąd miała poznać relacje między ludzkie? efekt - ciągle płakała i przejmowała się, "bo ktoś jej coś powiedział"

- nie wiedziała, że ludzie mogą żyć "inaczej" przrażało ją wszystko, zamykała się w swoim świecie i miała swojego chłopaka, którego przedstawili jej rodzice.

krzywdzić dzieci można na różny sposób.
nevada menthol

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2007-09-28, 00:06   Temat: Młode kobietki **
może to kwestia samokontroli Amira?

ja nie stronię od używek wszelkiego rodzaju, ale zawsze mam ten wewnętrzny hamulec, który wyrobiłam w sobie doświadczeniem i obserwacją innych ludzi (może dzieciaki testują włąśnie siebie, żeby znaleźć u siebie ten hamulec?) i nauczyłam się - kiedy jesteś w klubie i się bawisz to:
- nie upijaj się w nieznanych sobie miejscach z ludźmi którym nie ufasz
- nie rób z siebie pośmiewiska
- nie gadaj za dużo
- jak zrobisz z siebie zdzirę, to tylko pozornie jest to fajne
- zawsze miej klasę i zawsze pokazuj innym, że masz kontrolę nad tym ile pijesz i odmawiaj kolejnego drinka, gdy wiesz, że już nie chcesz pić.
  Temat: Dieta i te sprawy.
nevada menthol

Odpowiedzi: 68
Wyświetleń: 25756

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2007-09-27, 23:58   Temat: Dieta i te sprawy.
a ja słyszałam, że jedzenie tłustych rzeczy wcale nie wpływa na to, czy rosną pryszcze, czy nie. za to jak się niezdrowo odżywiać, to wyjdzie na twarzy wszystko, nie?

aha - jeszcze dodam używkowo ku przestrodze! -> od zażywania piguł rosną pryszcze! i to nawet na drugi dzień od zażycia jednego niewinnego tabsa, więc bądźcie antynarkotykowe.
nevada menthol

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2007-09-27, 23:49   Temat: Młode kobietki **
taaa, i jeszcze konta nieletnich na fotce, wrzucają w internet zdjęcia z imprez z dragami i wódą, jakieś liżące się nieletnie panny. Zgroza - bym dodała tonem pani Frał.

jakiś taki zanik norm społecznych bym powiedziała, ja mam 23 lata (tonem starej zgredziałej baby) i nigdy nie imponowało mi "łoj, ale się na*ebiemy wódeczkommmm" czy imprezy w stylu - kto więcej wypije i więcej zarzyga, więcej głupot narobi.

A ciągle to widzę, i to wśród moich znajomych niektórych.
nevada menthol

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2007-09-27, 23:27   Temat: Młode kobietki **
pytanie: co to jest według was normalne dziecko?

dzieci zawsze bawią się w naśladowanie dorosłych - laleczki, wojny, naśladowanie pracy mamusi w sklepie czy biurowej.

w wieku trzynastu w ten sposób też bawią się, naśladując imponujące dla nich zachowania dorosłych - nawet nieświadomie. bo wujcio sie nawalił wódką, koleżanka mamy pali, a starsza siostra nosi stringi, to one tez tak chcą.

Strona 39 z 41
Skocz do: