| Autor |
Wiadomość |
Temat: Dziecinni.. |
nevada menthol
Odpowiedzi: 28
Wyświetleń: 8695
|
Forum: Męskie sprawy Wysłany: 2007-09-26, 15:26 Temat: Dziecinni.. |
| a ja jak miałam trzynaście lat, to wycinałam sobie krzyże egipskie na rękach żyletkami na nudnych lekcjach i chodziłam w czarnych ciuchach. każdy jest inny. |
Temat: Uczesanie.. |
nevada menthol
Odpowiedzi: 19
Wyświetleń: 9640
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2007-09-26, 11:30 Temat: Uczesanie.. |
| a myślisz, że on zauważa to, że źle wyglądasz? jeśli jest to koleś, który ma również na ciebie baczenie, to zawsze uważa że jesteś ładna. |
Temat: Rap |
nevada menthol
Odpowiedzi: 33
Wyświetleń: 8110
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2007-09-26, 11:23 Temat: Rap |
| Paktofonika zdaje się napisała "jestem Bogiem" też dobre. |
Temat: Dziecinni.. |
nevada menthol
Odpowiedzi: 28
Wyświetleń: 8695
|
Forum: Męskie sprawy Wysłany: 2007-09-26, 11:22 Temat: Dziecinni.. |
| no i dziewczyny w tym okresie też nie są dojrzałe - dodam. a już szczególnie 13nastki. byłam jedną taką trzynastką to wiem. toż to dzieci bawiące się w dorosłych. |
Temat: Rap |
nevada menthol
Odpowiedzi: 33
Wyświetleń: 8110
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2007-09-26, 09:51 Temat: Rap |
Kalibra uwielbiam, niesamowita wymowa, niesamowity głos, niesamowite teksty - "przyznaj się, że ciebie nie ma, to legenda" i jeszcze jeden z najlepszych moich zdaniem tekstów ich - piosenka "+/-". słuchałam jej kiedy czekałam na wyniki krwi, około miesiąca, bo laboratorium strajkowało. a potem była wielka ulga - O Panie, na szczęscie to był minus...
Rymoplastykon - "Obudź mnie" też niesamowity tekst. |
Temat: Młode kobietki ** |
nevada menthol
Odpowiedzi: 58
Wyświetleń: 13507
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2007-09-23, 21:34 Temat: Młode kobietki ** |
| słuchaj, miałam takie w podstawówce, i prawie wszystkie albo już są dzieciate - niekoniecznie męzate - dzieciata była jedna juz jak miała 13, 14 lat. inne się w dragi wpakowały - i to dzieci z porządnych domów, degeneruchy jedne!!! a to wszystko moim zdaniem wina Bravo Girlsów i Vivy, propagujących dziwkarski tryb życia. napatrzą się takie dziefcynki na panie z gołymi cyckami przy samochodach pimpów i mają priorytet - dawać ciała za kasę, zarobić żeby mieć kosmetyki i ciuchy żeby wyglądać jak one, a na dyskotekach robić to co one. tragedia. |
Temat: Młode kobietki ** |
nevada menthol
Odpowiedzi: 58
Wyświetleń: 13507
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2007-09-23, 21:04 Temat: Młode kobietki ** |
| ale przecież nigdy nie jest za wcześnie by zacząć marnować sobie życie. |
Temat: [nasza-klasa] odnajdź znajomych po latach |
nevada menthol
Odpowiedzi: 90
Wyświetleń: 28459
|
Forum: Serwisy społecznościowe Wysłany: 2007-09-20, 21:31 Temat: [nasza-klasa] odnajdź znajomych po latach |
do mnie się dzisiaj jakaś laska odezwała ze studentix. chciała, żebym widziała jej zdjęcie - ale co mi po tym, skoro byłam niezalogowana?
według mnie internetowe społeczności tego typu są głupie. po co to jest? mutanctwo i pokemonizm. |
Temat: [Grono.net] społeczność internetowa |
nevada menthol
Odpowiedzi: 45
Wyświetleń: 17956
|
Forum: Serwisy społecznościowe Wysłany: 2007-09-19, 16:23 Temat: [Grono.net] społeczność internetowa |
dostałam od znajomego raz zaproszenie na grono, potem było tak, że mi się tam nie podobało, i przestałam się tam logować. potem on mnie opieprzał, czemu nie jestem na jakichś gronach tematycznych, powiedziałam mu, że mnie to nie kręci, w każdym razie zapomniałam już hasła do tego i swojej nazwy, wcale nie czuję poczucia straty.
fotka.pl też nie lubię, vampirefreaks nie odwiedzam od hohohohoho i jeszcze dłużej. epuls też by mnie pewnie nie bawił.
mam poważniejsze sprawy na głowie niż społeczności internetowe, gdzie fotkami się ludzie wymieniają jak pokemonami albo liczą kto ilu ma znajomych. |
Temat: Miłość - skąd wiadomo że to to? |
nevada menthol
Odpowiedzi: 31
Wyświetleń: 28699
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2007-09-19, 11:04 Temat: Miłość - skąd wiadomo że to to? |
Właśnie, Hytyszowa. i jeszcze kiedy nie macie razem pieniędzy, ale cieszycie się, że macie siebie nawzajem i wiecie, że razem sobie poradzicie.
Niestety, to zawiodło w moim przypadku, bo wrócił do byłej, która zdradzała go na każdym kroku i traktowała jak śmiecia. |
Temat: [dyskusja] Ulubiona pizza |
nevada menthol
Odpowiedzi: 45
Wyświetleń: 15832
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2007-09-19, 10:02 Temat: [dyskusja] Ulubiona pizza |
| ostatnio jadłam coś takiego jak pizza Andzia z pizzeriii Marzenie w Krakowie, z tą pizzą jest to ciekawe, że zawiera zapiekany majonez. efekt po prostu niesamowity. |
Temat: Czy jest możliwa przyjaźń pomiędzy kobietą a mężczyzną? |
nevada menthol
Odpowiedzi: 168
Wyświetleń: 91603
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2007-09-19, 09:57 Temat: Czy jest możliwa przyjaźń pomiędzy kobietą a mężczyzną? |
| absolutnie jest możliwa przyjaźń taka, dopóki nie następuje między nimi jakakolwiek miłość. |
| |