Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 490
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Dziecinni..
nevada menthol

Odpowiedzi: 28
Wyświetleń: 8695

PostForum: Męskie sprawy   Wysłany: 2007-09-26, 15:26   Temat: Dziecinni..
a ja jak miałam trzynaście lat, to wycinałam sobie krzyże egipskie na rękach żyletkami na nudnych lekcjach i chodziłam w czarnych ciuchach. każdy jest inny.
  Temat: Uczesanie..
nevada menthol

Odpowiedzi: 19
Wyświetleń: 9640

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2007-09-26, 11:30   Temat: Uczesanie..
a myślisz, że on zauważa to, że źle wyglądasz? jeśli jest to koleś, który ma również na ciebie baczenie, to zawsze uważa że jesteś ładna.
  Temat: Rap
nevada menthol

Odpowiedzi: 33
Wyświetleń: 8110

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2007-09-26, 11:23   Temat: Rap
Paktofonika zdaje się napisała "jestem Bogiem" też dobre.
  Temat: Dziecinni..
nevada menthol

Odpowiedzi: 28
Wyświetleń: 8695

PostForum: Męskie sprawy   Wysłany: 2007-09-26, 11:22   Temat: Dziecinni..
no i dziewczyny w tym okresie też nie są dojrzałe - dodam. a już szczególnie 13nastki. byłam jedną taką trzynastką to wiem. toż to dzieci bawiące się w dorosłych.
  Temat: Rap
nevada menthol

Odpowiedzi: 33
Wyświetleń: 8110

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2007-09-26, 09:51   Temat: Rap
Kalibra uwielbiam, niesamowita wymowa, niesamowity głos, niesamowite teksty - "przyznaj się, że ciebie nie ma, to legenda" i jeszcze jeden z najlepszych moich zdaniem tekstów ich - piosenka "+/-". słuchałam jej kiedy czekałam na wyniki krwi, około miesiąca, bo laboratorium strajkowało. a potem była wielka ulga - O Panie, na szczęscie to był minus...

Rymoplastykon - "Obudź mnie" też niesamowity tekst.
  Temat: Młode kobietki **
nevada menthol

Odpowiedzi: 58
Wyświetleń: 13507

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2007-09-23, 21:34   Temat: Młode kobietki **
słuchaj, miałam takie w podstawówce, i prawie wszystkie albo już są dzieciate - niekoniecznie męzate - dzieciata była jedna juz jak miała 13, 14 lat. inne się w dragi wpakowały - i to dzieci z porządnych domów, degeneruchy jedne!!! a to wszystko moim zdaniem wina Bravo Girlsów i Vivy, propagujących dziwkarski tryb życia. napatrzą się takie dziefcynki na panie z gołymi cyckami przy samochodach pimpów i mają priorytet - dawać ciała za kasę, zarobić żeby mieć kosmetyki i ciuchy żeby wyglądać jak one, a na dyskotekach robić to co one. tragedia.
  Temat: Młode kobietki **
nevada menthol

Odpowiedzi: 58
Wyświetleń: 13507

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2007-09-23, 21:04   Temat: Młode kobietki **
ale przecież nigdy nie jest za wcześnie by zacząć marnować sobie życie.
  Temat: [nasza-klasa] odnajdź znajomych po latach
nevada menthol

Odpowiedzi: 90
Wyświetleń: 28459

PostForum: Serwisy społecznościowe   Wysłany: 2007-09-20, 21:31   Temat: [nasza-klasa] odnajdź znajomych po latach
do mnie się dzisiaj jakaś laska odezwała ze studentix. chciała, żebym widziała jej zdjęcie - ale co mi po tym, skoro byłam niezalogowana?

według mnie internetowe społeczności tego typu są głupie. po co to jest? mutanctwo i pokemonizm.
  Temat: [Grono.net] społeczność internetowa
nevada menthol

Odpowiedzi: 45
Wyświetleń: 17956

PostForum: Serwisy społecznościowe   Wysłany: 2007-09-19, 16:23   Temat: [Grono.net] społeczność internetowa
dostałam od znajomego raz zaproszenie na grono, potem było tak, że mi się tam nie podobało, i przestałam się tam logować. potem on mnie opieprzał, czemu nie jestem na jakichś gronach tematycznych, powiedziałam mu, że mnie to nie kręci, w każdym razie zapomniałam już hasła do tego i swojej nazwy, wcale nie czuję poczucia straty.

fotka.pl też nie lubię, vampirefreaks nie odwiedzam od hohohohoho i jeszcze dłużej. epuls też by mnie pewnie nie bawił.

mam poważniejsze sprawy na głowie niż społeczności internetowe, gdzie fotkami się ludzie wymieniają jak pokemonami albo liczą kto ilu ma znajomych.
  Temat: Miłość - skąd wiadomo że to to?
nevada menthol

Odpowiedzi: 31
Wyświetleń: 28699

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2007-09-19, 11:04   Temat: Miłość - skąd wiadomo że to to?
Właśnie, Hytyszowa. i jeszcze kiedy nie macie razem pieniędzy, ale cieszycie się, że macie siebie nawzajem i wiecie, że razem sobie poradzicie.

Niestety, to zawiodło w moim przypadku, bo wrócił do byłej, która zdradzała go na każdym kroku i traktowała jak śmiecia.
  Temat: [dyskusja] Ulubiona pizza
nevada menthol

Odpowiedzi: 45
Wyświetleń: 15832

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2007-09-19, 10:02   Temat: [dyskusja] Ulubiona pizza
ostatnio jadłam coś takiego jak pizza Andzia z pizzeriii Marzenie w Krakowie, z tą pizzą jest to ciekawe, że zawiera zapiekany majonez. efekt po prostu niesamowity.
  Temat: Czy jest możliwa przyjaźń pomiędzy kobietą a mężczyzną?
nevada menthol

Odpowiedzi: 168
Wyświetleń: 91603

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2007-09-19, 09:57   Temat: Czy jest możliwa przyjaźń pomiędzy kobietą a mężczyzną?
absolutnie jest możliwa przyjaźń taka, dopóki nie następuje między nimi jakakolwiek miłość.

Strona 40 z 41
Skocz do: