|
Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
| Autor |
Wiadomość |
Temat: Programy do edycji video |
Oskar J
Odpowiedzi: 18
Wyświetleń: 8794
|
Forum: Grafika - dyskusje, tutoriale, pomocna dłoń Wysłany: 2013-03-19, 23:11 Temat: Programy do edycji video |
| Bardzo dobrze się przymierzasz, polecam go jak mogę. Jest rozbudowany ale podstawy obróbki można ogarnąć po jednym samouczku. |
Temat: [video] malowanie za pomocą Painta |
Oskar J
Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 9355
|
Forum: Grafika - dyskusje, tutoriale, pomocna dłoń Wysłany: 2013-03-19, 20:08 Temat: [video] malowanie za pomocą Painta |
Wiem do czego zmierzasz i zgadzam się jest w tym skill, ale to pokaz który niewiele udowadnia. Odtworzył gościu coś w prymitywnym narzędziu i boli mnie to utrudnianie na siłę żeby tylko wzbudzić zachwyt i nazbierać komentów ooo ja bym tak nie zrobił, wow w paincie.
Żaden fotograf raczej nie uzna za szczytowe osiągnięcie i wyzwanie cyknięcie otworkowo sesji jakiejś modelce bo po co, to mija się z celem. Po to są obiektywy żylety, sprzęt za grube pieniądze itd. Skill wychodzi w kompozycji, świetle, nastroju, kadrze, pozie itd. a nie w rzemieślniczym wymęczeniu się i zrobieniu zdjęć patykiem czy najgorszym czym tylko można. |
Temat: Co studiujecie? |
Oskar J
Odpowiedzi: 197
Wyświetleń: 58081
|
Forum: Szkoła Wysłany: 2013-03-19, 19:53 Temat: Co studiujecie? |
| Edukacja artystyczna w zakresie sztuk plastycznych |
Temat: DeviantART - Wasze profile |
Oskar J
Odpowiedzi: 28
Wyświetleń: 18043
|
Forum: Grafika - dyskusje, tutoriale, pomocna dłoń Wysłany: 2013-03-09, 19:21 Temat: DeviantART - Wasze profile |
| http://ojot777.deviantart.com/ |
Temat: młodzi "Graficy" |
Oskar J
Odpowiedzi: 22
Wyświetleń: 14830
|
Forum: Grafika - dyskusje, tutoriale, pomocna dłoń Wysłany: 2013-03-09, 19:19 Temat: młodzi "Graficy" |
to ja wam coś wyznam
TEŻ BYŁEM GRAFIKIEM NA EPULSIE
szalone czasy epulsa, gimnazjum i matematyki, ale miało to swoje plusy bo w wieku kilkunastu lat miałem już photoshopa w małym palcu i doświadczenie w projektowaniu, powiększaniu laskom piersi przy pomocy photoshopa i gimpa.
Tak więc można się pośmiać z dzieciaków i tego infantylnego stylu ale to bardzo dobrze, że to robią. Obnoszą się z tym bo to taki etap kiedy każdy chce się wykreować na ura bura szefa podwóra profesjonalistę grafika.
Co by nie być gołosłownym to polecam mój profil na digarcie: http://jamroz.digart.pl/digarty/ |
Temat: [video] malowanie za pomocą Painta |
Oskar J
Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 9355
|
Forum: Grafika - dyskusje, tutoriale, pomocna dłoń Wysłany: 2013-03-09, 19:09 Temat: [video] malowanie za pomocą Painta |
ciekawi mnie zawsze po co paintem?
po co się ograniczać do painta kiedy jest milion ciekawszych narzędzi, nie tylko cyfrowych. |
| |
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
 |
|
 |