Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 18
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Programy do edycji video
Oskar J

Odpowiedzi: 18
Wyświetleń: 8794

PostForum: Grafika - dyskusje, tutoriale, pomocna dłoń   Wysłany: 2013-03-19, 23:11   Temat: Programy do edycji video
Bardzo dobrze się przymierzasz, polecam go jak mogę. Jest rozbudowany ale podstawy obróbki można ogarnąć po jednym samouczku.
  Temat: [video] malowanie za pomocą Painta
Oskar J

Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 9355

PostForum: Grafika - dyskusje, tutoriale, pomocna dłoń   Wysłany: 2013-03-19, 20:08   Temat: [video] malowanie za pomocą Painta
Wiem do czego zmierzasz i zgadzam się jest w tym skill, ale to pokaz który niewiele udowadnia. Odtworzył gościu coś w prymitywnym narzędziu i boli mnie to utrudnianie na siłę żeby tylko wzbudzić zachwyt i nazbierać komentów ooo ja bym tak nie zrobił, wow w paincie.

Żaden fotograf raczej nie uzna za szczytowe osiągnięcie i wyzwanie cyknięcie otworkowo sesji jakiejś modelce bo po co, to mija się z celem. Po to są obiektywy żylety, sprzęt za grube pieniądze itd. Skill wychodzi w kompozycji, świetle, nastroju, kadrze, pozie itd. a nie w rzemieślniczym wymęczeniu się i zrobieniu zdjęć patykiem czy najgorszym czym tylko można.
  Temat: Co studiujecie?
Oskar J

Odpowiedzi: 197
Wyświetleń: 58081

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2013-03-19, 19:53   Temat: Co studiujecie?
Edukacja artystyczna w zakresie sztuk plastycznych
  Temat: DeviantART - Wasze profile
Oskar J

Odpowiedzi: 28
Wyświetleń: 18043

PostForum: Grafika - dyskusje, tutoriale, pomocna dłoń   Wysłany: 2013-03-09, 19:21   Temat: DeviantART - Wasze profile
http://ojot777.deviantart.com/
  Temat: młodzi "Graficy"
Oskar J

Odpowiedzi: 22
Wyświetleń: 14830

PostForum: Grafika - dyskusje, tutoriale, pomocna dłoń   Wysłany: 2013-03-09, 19:19   Temat: młodzi "Graficy"
to ja wam coś wyznam

TEŻ BYŁEM GRAFIKIEM NA EPULSIE

szalone czasy epulsa, gimnazjum i matematyki, ale miało to swoje plusy bo w wieku kilkunastu lat miałem już photoshopa w małym palcu i doświadczenie w projektowaniu, powiększaniu laskom piersi przy pomocy photoshopa i gimpa.

Tak więc można się pośmiać z dzieciaków i tego infantylnego stylu ale to bardzo dobrze, że to robią. Obnoszą się z tym bo to taki etap kiedy każdy chce się wykreować na ura bura szefa podwóra profesjonalistę grafika.

Co by nie być gołosłownym to polecam mój profil na digarcie: http://jamroz.digart.pl/digarty/
  Temat: [video] malowanie za pomocą Painta
Oskar J

Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 9355

PostForum: Grafika - dyskusje, tutoriale, pomocna dłoń   Wysłany: 2013-03-09, 19:09   Temat: [video] malowanie za pomocą Painta
ciekawi mnie zawsze po co paintem?
po co się ograniczać do painta kiedy jest milion ciekawszych narzędzi, nie tylko cyfrowych.

Strona 2 z 2
Skocz do: