|
Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
| Autor |
Wiadomość |
Temat: Zazdrość u mężczyzn |
Me From Mars
Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 4357
|
Forum: Męskie sprawy Wysłany: 2013-10-16, 22:29 Temat: Zazdrość u mężczyzn |
Mam pytanie do męskiej części naszego forum. Zastanawiam się ostatnio nad problemem zazdrości. Czy bylibyście w stanie opowiedzieć mi o swoich odczuciach? Co sprawia, że jesteście zazdrośni? Czy zauważacie czasem, że przesadzacie w swoim zachowaniu (nieuzasadnione pretensje, kontrolowanie partnerki itp.)? Jak sobie z tym radzicie? Jestem ogromnie ciekawa wszelkich waszych spostrzeżeń i z góry dziękuję za zainteresowanie tematem |
Temat: [serial] breaking bad |
Me From Mars
Odpowiedzi: 57
Wyświetleń: 19627
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2013-10-16, 20:32 Temat: [serial] breaking bad |
Jestem dopiero na drugim sezonie, a zastanawiam się, czy "Breaking Bad" nie przebija mojego ulubionego, jak dotąd, "Dextera" podoba mi się ta równowaga pomiędzy scenami komicznymi a poważnymi. Jestem pod ogromnym wrażeniem.
Czy jestem jedyną osobą, która lubi Skyler ? Ma czasami denerwujące zachowania, ale w tym cały jej urok. Jest taka bardzo... kobieca. W sensie stereotypowym, tak myślę. |
Temat: Irytujące, hollywoodzkie produkcje |
Me From Mars
Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 6592
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2013-10-16, 20:27 Temat: Irytujące, hollywoodzkie produkcje |
Parodie bajek z cyklu: "Historia prawdziwa". Niszczą moje wspomnienia z dzieciństwa |
Temat: Metoda na chrapanie :) |
Me From Mars
Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 6538
|
Forum: HydePark Wysłany: 2013-10-16, 20:25 Temat: Metoda na chrapanie :) |
Nie polecam popularnego "gwizdania". Zawsze gdy tego próbowałam, tylko pogarszałam sytuację można spróbować wszyć jakiś drobny przedmiot na plecach w koszulkę do spania, wtedy zaczyna uwierać, gdy osoba chrapiąca leży na plecach i automatycznie przewraca się na bok. Chrapanie zwiększa się też pod wpływem alkoholu lub nadwagi. Nie wiem, czy środki do kupienia w aptece działają, próbował ktoś tego? |
Temat: Napady nerwowości |
Me From Mars
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 2290
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2013-10-16, 20:18 Temat: Napady nerwowości |
Chyba każdej z nas zdarzają się takie momenty nie polecałabym żadnych środków na uspokojenie, chyba, że masz z tym naprawdę duży problem, wtedy warto udać się do specjalisty. Mi pomaga spotkanie z kimś bliskim albo chociaż "telefon do przyjaciela" od razu humor mi się poprawia. |
Temat: Torebka - czarna dziura? |
Me From Mars
Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 4594
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2013-10-16, 00:04 Temat: Torebka - czarna dziura? |
1. Mam kilka torebek, ale przeważnie używam jednej, tej najwygodniejszej. Pozostałe to głównie prezenty od rodziny, mam może dwie, które kupiłam pod wpływem chwili, a potem ich nie nosiłam
2. Torebka to wygoda; nie wszystko wejdzie do kieszeni. Kobiety często chodzą w spódnicach, legginsach albo innych ubraniach, które nie posiadają żadnych kieszonek. A nawet do jeansów nie wejdzie portfel, klucze, telefon...
3. Myślę, że przede wszystkim jedną większą komorę, do której mieszczą się podstawowe rzeczy + ewentualną jedną, dwie mniejsze na jakieś drobiazgi.
4. Idealna? Wygodna. Nie za mała, żeby weszło do niej coś więcej niż paczka chusteczek. Nie za duża - komu chciałoby się to dźwigać. I prosta wizualnie, aby pasowała do każdego ubioru (chyba, że wy, dziewczyny, posiadacie torebki na co dzień, wieczorową, sportową... Ale ja nie miałabym gdzie ich trzymać)
6. Torebka to coś, czego używa się prawie codziennie, więc powinna być w miarę porządna, żeby nie zepsuła się po miesiącu. Dla mnie nie musi być super droga, tańsze torebki też są w porządku.
7. Nie wszystko te modne ostatnio duuuże torebki są dla mnie niewygodne. To mit, że kobiety mają w torebkach wszystko. Po prostu czasami nie chce nam się w nich sprzątać, dlatego można w nich znaleźć jakieś dziwactwa
8. Twój post zmusił mnie do zastanowienia się nad torebką. Hmm... na co dzień chyba o tym nie myślę. Torebka po prostu leży obok, gotowa w każdej chwili na zaopiekowanie się paroma rzeczami nie mieszczącymi się do kieszeni. Bo nie wyobrażam sobie, żeby pakować to wszystko do spodni i siedzieć cały wieczór na portfelu z kluczami wbijającymi się w uda
Mam nadzieję, że moje odpowiedzi Ci pomogą. Jeśli mogę spytać, skąd zainteresowanie takim kobiecym tematem? |
| |
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
 |
|
 |