Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 30
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Zazdrość u mężczyzn
Me From Mars

Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 4357

PostForum: Męskie sprawy   Wysłany: 2013-10-16, 22:29   Temat: Zazdrość u mężczyzn
Mam pytanie do męskiej części naszego forum. Zastanawiam się ostatnio nad problemem zazdrości. Czy bylibyście w stanie opowiedzieć mi o swoich odczuciach? Co sprawia, że jesteście zazdrośni? Czy zauważacie czasem, że przesadzacie w swoim zachowaniu (nieuzasadnione pretensje, kontrolowanie partnerki itp.)? Jak sobie z tym radzicie? Jestem ogromnie ciekawa wszelkich waszych spostrzeżeń i z góry dziękuję za zainteresowanie tematem ;)
  Temat: [serial] breaking bad
Me From Mars

Odpowiedzi: 57
Wyświetleń: 19627

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2013-10-16, 20:32   Temat: [serial] breaking bad
Jestem dopiero na drugim sezonie, a zastanawiam się, czy "Breaking Bad" nie przebija mojego ulubionego, jak dotąd, "Dextera" :D podoba mi się ta równowaga pomiędzy scenami komicznymi a poważnymi. Jestem pod ogromnym wrażeniem.
Czy jestem jedyną osobą, która lubi Skyler :D ? Ma czasami denerwujące zachowania, ale w tym cały jej urok. Jest taka bardzo... kobieca. W sensie stereotypowym, tak myślę.
  Temat: Irytujące, hollywoodzkie produkcje
Me From Mars

Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 6592

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2013-10-16, 20:27   Temat: Irytujące, hollywoodzkie produkcje
Parodie bajek z cyklu: "Historia prawdziwa". Niszczą moje wspomnienia z dzieciństwa :(
  Temat: Metoda na chrapanie :)
Me From Mars

Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 6538

PostForum: HydePark   Wysłany: 2013-10-16, 20:25   Temat: Metoda na chrapanie :)
Nie polecam popularnego "gwizdania". Zawsze gdy tego próbowałam, tylko pogarszałam sytuację :( można spróbować wszyć jakiś drobny przedmiot na plecach w koszulkę do spania, wtedy zaczyna uwierać, gdy osoba chrapiąca leży na plecach i automatycznie przewraca się na bok. Chrapanie zwiększa się też pod wpływem alkoholu lub nadwagi. Nie wiem, czy środki do kupienia w aptece działają, próbował ktoś tego?
  Temat: Napady nerwowości
Me From Mars

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 2290

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2013-10-16, 20:18   Temat: Napady nerwowości
Chyba każdej z nas zdarzają się takie momenty ;) nie polecałabym żadnych środków na uspokojenie, chyba, że masz z tym naprawdę duży problem, wtedy warto udać się do specjalisty. Mi pomaga spotkanie z kimś bliskim albo chociaż "telefon do przyjaciela" :P od razu humor mi się poprawia.
  Temat: Torebka - czarna dziura?
Me From Mars

Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 4594

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2013-10-16, 00:04   Temat: Torebka - czarna dziura?
1. Mam kilka torebek, ale przeważnie używam jednej, tej najwygodniejszej. Pozostałe to głównie prezenty od rodziny, mam może dwie, które kupiłam pod wpływem chwili, a potem ich nie nosiłam ;)

2. Torebka to wygoda; nie wszystko wejdzie do kieszeni. Kobiety często chodzą w spódnicach, legginsach albo innych ubraniach, które nie posiadają żadnych kieszonek. A nawet do jeansów nie wejdzie portfel, klucze, telefon...

3. Myślę, że przede wszystkim jedną większą komorę, do której mieszczą się podstawowe rzeczy + ewentualną jedną, dwie mniejsze na jakieś drobiazgi.

4. Idealna? Wygodna. Nie za mała, żeby weszło do niej coś więcej niż paczka chusteczek. Nie za duża - komu chciałoby się to dźwigać. I prosta wizualnie, aby pasowała do każdego ubioru (chyba, że wy, dziewczyny, posiadacie torebki na co dzień, wieczorową, sportową... Ale ja nie miałabym gdzie ich trzymać) :P

6. Torebka to coś, czego używa się prawie codziennie, więc powinna być w miarę porządna, żeby nie zepsuła się po miesiącu. Dla mnie nie musi być super droga, tańsze torebki też są w porządku.

7. Nie wszystko ;) te modne ostatnio duuuże torebki są dla mnie niewygodne. To mit, że kobiety mają w torebkach wszystko. Po prostu czasami nie chce nam się w nich sprzątać, dlatego można w nich znaleźć jakieś dziwactwa ;)

8. Twój post zmusił mnie do zastanowienia się nad torebką. Hmm... na co dzień chyba o tym nie myślę. Torebka po prostu leży obok, gotowa w każdej chwili na zaopiekowanie się paroma rzeczami nie mieszczącymi się do kieszeni. Bo nie wyobrażam sobie, żeby pakować to wszystko do spodni i siedzieć cały wieczór na portfelu z kluczami wbijającymi się w uda :D

Mam nadzieję, że moje odpowiedzi Ci pomogą. Jeśli mogę spytać, skąd zainteresowanie takim kobiecym tematem?

Strona 3 z 3
Skocz do: