| Autor |
Wiadomość |
Temat: Temat na godzinę wychowawczą |
Nathalie
Odpowiedzi: 27
Wyświetleń: 19861
|
Forum: Szkoła Wysłany: 2013-02-26, 13:35 Temat: Temat na godzinę wychowawczą |
| Pamiętam, że u mnie na godzinach wychowawczych czytaliśmy różne artykuły z gazet. Staraliśmy się wybierać coś ciekawego, by nie zanudzić się nawzajem, ale nie zawsze wychodziło. |
Temat: Papierosy |
Nathalie
Odpowiedzi: 236
Wyświetleń: 69508
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2013-02-26, 13:33 Temat: Papierosy |
| Nie ma mowy! Nienawidzę papierosów i mam coś takiego, że jak słyszę od drugiej osoby, że pali, to od razu ma u mnie kilka punktów ujemnych. |
Temat: W jakim wieku po raz pierwszy się upiłeś/łaś ? |
Nathalie
Odpowiedzi: 61
Wyświetleń: 21028
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2013-02-26, 13:32 Temat: W jakim wieku po raz pierwszy się upiłeś/łaś ? |
Jeszcze nigdy się nie upiłam Piję trochę, ale nie za dużo. Chociaż w sumie nie zapomnę sytuacji, jak koleżanka zarzekała się, że ma twardą głowę, wypiła flaszkę ruskiej wódki w pół godziny, a potem wymiotowała pół nocy + na drugi dzień mega kac... A ja wypiłam taką samą flaszkę w ciągu godziny i nie miałam żadnego problemu |
Temat: na co wydajesz pieniądze? |
Nathalie
Odpowiedzi: 140
Wyświetleń: 45154
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2013-02-26, 13:29 Temat: na co wydajesz pieniądze? |
Najwięcej kasy idzie na książki Rekord osobisty? Od niedzieli 10.02.2013 do niedzieli 17.02.2013 zakupiłam 48 książek, bo były na wyprzedażach po 6-10zł i po prostu musiałam je mieć! I tak nie kupiłam wszystkich, jakie mogłam, ale zawsze te 48 jest Ach, i jeszcze wczoraj przyszły 3 kolejne + z wymian dostałam jeszcze z 5 od czasu tych wyprzedaży |
Temat: Czy korzystasz z korepetycji z języków obcych? |
Nathalie
Odpowiedzi: 80
Wyświetleń: 34081
|
Forum: Szkoła Wysłany: 2013-02-26, 13:27 Temat: Czy korzystasz z korepetycji z języków obcych? |
Miałam domowe korki w podstawówce, ale jakichś specjalnych efektów nie pamiętam. W gimnazjum przez 2 lata chodziłam do Domu Kultury niedaleko i stamtąd wyniosłam naprawdę wiele, a przede wszystkim miłość do tego języka. I potem rok w pierwszej klasie liceum, a tak do matury i wszystkich innych egzaminów przygotowywałam się sama |
Temat: Only in English - hyde park |
Nathalie
Odpowiedzi: 32
Wyświetleń: 19915
|
Forum: Szkoła Wysłany: 2013-02-26, 13:26 Temat: Only in English - hyde park |
Oh my, I love this language! I'm like addicted to it. I just wrote somewhere else that I love talking to myself - well, I often do that in English because then it feels less awkward |
Temat: co trenujesz ? a może uprawiasz coś amatorsko ? |
Nathalie
Odpowiedzi: 170
Wyświetleń: 50553
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2013-02-26, 13:05 Temat: co trenujesz ? a może uprawiasz coś amatorsko ? |
Tenis ziemny, kiedy tylko mogę oraz taniec, którego w ciągu roku mam chyba najwięcej. Uwielbiam też długie spacery - tak po kilkanaście kilometrów |
Temat: taniec - umiesz tanćzyć? chodzisz na kursy? |
Nathalie
Odpowiedzi: 24
Wyświetleń: 10744
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2013-02-26, 13:04 Temat: taniec - umiesz tanćzyć? chodzisz na kursy? |
Nigdy nie chodziłam na żadne kursy. Jednak taniec jest jedną z moich pasji, więc spędzam na nim mnóstwo czasu w domu. Muzyka na full, zamknięte drzwi do pokoju i godzinka do trzech dziennie jest |
Temat: Utwory sentymentalne |
Nathalie
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 7504
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2013-02-26, 12:55 Temat: Utwory sentymentalne |
| Nie zalinkuję, bo obecnie nie otwiera mi się youtube, ale wiele utworów Lifehouse, Savage Garden i Simple Plan kojarzy mi się z różnymi ważnymi wydarzeniami. Polecam gorąco! |
Temat: Jakiej stacji radiowej słuchasz/słuchałeś i dlaczego? |
Nathalie
Odpowiedzi: 57
Wyświetleń: 17554
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2013-02-26, 12:53 Temat: Jakiej stacji radiowej słuchasz/słuchałeś i dlaczego? |
Zetka - jakoś tak się przyjęło, że od lat gra w domu, a ja zdążyłam sobie znaleźć ulubione audycje jak np. popołudniowe Marcina Wojciechowskiego i tak już zostało, że ich słucham |
Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;> |
Nathalie
Odpowiedzi: 337
Wyświetleń: 84417
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2013-02-26, 12:51 Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;> |
Ostatni film...? Najnowsze "Les Miserables" - piękny! Od kilku tygodni jestem pod ogromnym wrażeniem gry aktorskiej i oczywiście wokalu wszystkich aktorów, a przede wszystkim temu, jak Anne Hathaway oraz odtwórczyni roli dojrzalszej Eponine udało się wspaniale przedstawić swoje postacie.
A kto widział "Poradnik pozytywnego myślenia"? |
Temat: [serial] Plotkara |
Nathalie
Odpowiedzi: 22
Wyświetleń: 8050
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2013-02-26, 12:49 Temat: [serial] Plotkara |
| Obejrzałam 2 sezony... i za trzeci już się nie zabrałam, nie miałam w ogóle ochoty. Polubiłam bohaterów i te 2 sezony obejrzałam w jakiś tydzień, ale potem stwierdziłam, że więcej mi nie potrzeba. |
| |