werka Blogger.Klub
Wysłany:
2012-12-02, 14:01
Ja jestem od 0,5 roku w Play i jestem nie zadowolona. Mam mixa. Idiotyczne pakiety za 6 zł 300 smsów i to jest wszystko co Play oferuje, a jeszcze na dodatek jeśli wykorzystasz go np. po dwóch dniach musisz czekać aż skończy się termin ważności który wynosi miesiąc.... więc za sms płacisz 19 gr do wszystkich Tragedia. Kiedyś byłam w heyah i dla mnie to jest najlepszy operator....
Mialam na abonament, pewnego dnia przyszedl rachunek na 1000zl. Dlatego ze wlozylam karte w SE xperia. nie zmienialam nic w ustawieniach jedyne co to podlaczylam sie do domowego WIFI. telefon bez mojej wiedzy i zgody łączył sie z netem przesylal sobie jakies niewiadomo jakie dane. Pol roku ciezskiej walki i sie udalo. Ale od tamtego czasu mam lekki niesmak jesli chodzi o Play
Stało się - mam abonament w Play. Nie do końca zgodnie ze swoją wolą, ale w sumie nie narzekam - 19 zł miesięcznie za nielimitowane rozmowy wewnątrz sieci, 19 gr za minutę poza i 500 MB transferu (z "lejkiem", czyli zmniejszeniem prędkości po wyczerpaniu pakietu) jest dla mnie do przyjęcia, choć pewnie będę dopłacał do pakietów.
Ja się zastanawiam nad Red Bull Mobile w Play za doładowanie za 30 zł ( doładowując się przez Facebooka ma się 15% więcej) minuta po 29 gr, nielimitowanie SMS do wszystkich sieci i 1GB na internet. Istnieje możliwość włączenia darmowych rozmów do Play 10 zł za 30 dni
mam duzo znajomych w play i wszyscy sa zadowoleni, sama myslę nad zmiana sieci;)
wilczi91 Blogger.Klub
Wysłany:
2013-08-28, 12:31
Początkowo byłam sceptyczna, ale dałam się skusić i przeszłam na play na kartę to był najlepszy wybór , jeśli twoi znajomi/rodzina są w play to nadwyżka środków gwarantowana.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).