Jestem w Play wcześniej na kartę teraz około 4 lat abonament i wściekam się na ich usługi po całości. Mają coraz gorszy zasięg nawet w centrum dużych miast. Zrywa połączenia. Rozważam przejście do innej sieci.
A do Play dołączyłam bo ich warunki najbardziej mi odpowiadały i zasięg. Kiedyś...
efitek Blogger.Klub
Dołączył/a: 27 Mar 2014 Posty: 1 Miasto: Trójmiasto
Ja od kilku lat jestem w Play. Wybrałam tego operatora bo wydawał mi się najbardziej atrakcyjny. Niestety jestem coraz mniej zadowolona. Jakies cholerne problemy z zasięgiem. Kiedyś u mnie w domu nie było żadnego problemu, a teraz wystarczy, że przesunę rękę o pół metra i z 3 kresek robi się 0. Umowa kończy mi się w czerwcu i raczej zmienię operatora.
Jakies cholerne problemy z zasięgiem. Kiedyś u mnie w domu nie było żadnego problemu, a teraz wystarczy, że przesunę rękę o pół metra i z 3 kresek robi się 0. Umowa kończy mi się w czerwcu i raczej zmienię operatora.
Nigdy nie zrozumiem narzekania na zasięg w Play wiedząc, że ta sieć ma podpisane umowy ze wszystkimi operatorami GSM w Polsce i wystarczy MINIMUM dobrych chęci, by ustawić sobie w telefonie tą sieć, która ma najmocniejszy zasięg na naszym obszarze. Takiej możliwości nie ma nikt, kto korzysta z pozostałych trzech dużych sieci.
Jakies cholerne problemy z zasięgiem. Kiedyś u mnie w domu nie było żadnego problemu, a teraz wystarczy, że przesunę rękę o pół metra i z 3 kresek robi się 0. Umowa kończy mi się w czerwcu i raczej zmienię operatora.
Nigdy nie zrozumiem narzekania na zasięg w Play wiedząc, że ta sieć ma podpisane umowy ze wszystkimi operatorami GSM w Polsce i wystarczy MINIMUM dobrych chęci, by ustawić sobie w telefonie tą sieć, która ma najmocniejszy zasięg na naszym obszarze. Takiej możliwości nie ma nikt, kto korzysta z pozostałych trzech dużych sieci.
Ale spoko. Zamień siekierkę na kijek.
U mnie też Play ma słaby zasięg. Lepiej zamień zardzewiałą siekierę na mocny kijek.
______________________________________________________ Felietony, w szczególności motoryzacyjne, pisane w niebanalny sposób:
http://mateuszchomicki.pl
To może sam spróbuj i nie coś tam a dokładnie to co Lukem pisze Bo rozumiesz jak to brzmi co piszecie? Play ma zasięg czterech sieci, to znaczy że żadna sieć sama z osobna nie może mieć lepszego zasięgu na danym terenie. Tylko być może komórka nie wybiera akurat automatycznie zasięgu najlepszej w danym obszarze sieci...
To może sam spróbuj i nie coś tam a dokładnie to co Lukem pisze Bo rozumiesz jak to brzmi co piszecie? Play ma zasięg czterech sieci, to znaczy że żadna sieć sama z osobna nie może mieć lepszego zasięgu na danym terenie. Tylko być może komórka nie wybiera akurat automatycznie zasięgu najlepszej w danym obszarze sieci...
To może teraz tak jest. Ja Play miałem na początku, gdy weszli.
______________________________________________________ Felietony, w szczególności motoryzacyjne, pisane w niebanalny sposób:
http://mateuszchomicki.pl
Imię: Kornelia Pomogła: 1 raz Wiek: 29 Dołączyła: 12 Mar 2014 Posty: 98
Wysłany:
2014-04-08, 21:25
Ja jestem w Play na kartę od kilku ładnych lat (jakieś 4 z kawałkiem) i nigdy nie mam problemów z zasięgiem. Jestem jeszcze w tzw. play fresh (darmowe rozmowy z play i doładowania bez limitu.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).