Czy miałeś w zamiarze, aby na blogu aż tak dużo się działo?
Dla mnie góra bloga jest zdecydowanie za bardzo.. kolorowa, nie wiem na czym najpierw zawiesić wzrok.
Czy miałeś w zamiarze, aby na blogu aż tak dużo się działo?
Dla mnie góra bloga jest zdecydowanie za bardzo.. kolorowa, nie wiem na czym najpierw zawiesić wzrok.
Chcę, aby blog żył
Czy jest za bardzo kolorowa? Hmmm... Są cztery okienka. To chyba niezbyt dużo? Jedno jest większe od pozostałych (najnowszy artykuł). Reszta prowadzona standardowo, jak w innych blogach. A jaki inny pomysł?
______________________________________________________ http://sebastianczaplinski.pl
Dziennikarski punkt widzenia....
Dla mnie za dużo dzieje się w nagłówku bloga też- zdjęcie, nazwa, kolejne logo. osobiście dla mnie jest tego za dużo. Dół bardzo mi się podoba ale właśnie u góry mam wrażenie, że chciałeś dać za dużo.
Moim zdaniem Niuchacz ma rację. Za dużo się dzieje, chociaż i tak jest w miarę schludnie. Najbardziej przeszkadzają mi czcionki, w samym nagłówku jest z 6 rodzajów. To stwarza chaos. Odnoszę też wrażenie, że reklam jest więcej niż treści. W każdym okienku z reklamą jest inna czcionka, na co nie masz wpływu, więc jeśli koniecznie chcesz zostawić je u siebie, zastanów się nad tym, żeby postawić na 2-3 rodzaje czcionek na blogu, które nie będą od siebie znacząco odbiegać. Kolory są moim zdaniem ok.
Przetłumaczyłabym jeszcze, w kodzie szablonu, takie zwroty jak "next", "last", "related posts", "about the autor". Co do treści - tu jest zdecydowanie dobrze, nie jest to tematyka, która mnie interesuje, ale piszesz bez błędów i generalnie da się to czytać, także w tej kwestii nie mam się do czego przyczepić. No, ale w końcu jesteś facetem, nie możesz mieć wyczucia "smaku" jeśli chodzi o templatki jak nad tym popracujesz, to będę zaglądać częściej
Nie jest to może moja tematyka ani stylistyka, ale myślę że jest ok. Blog przypomina mi profesjonalny serwis dziennikarski czy coś w tym rodzaju, więc bardzo dobrze i super, że tyle się dzieje. Moim zdaniem akurat do tego bloga to pasuje. Nawet ten natłok czcionek na górze.
Oglądałam bloga na telefonie, więc nie wiem, czy na komputerze wygląda to tak samo dobrze.
Nie jest to może moja tematyka ani stylistyka, ale myślę że jest ok. Blog przypomina mi profesjonalny serwis dziennikarski czy coś w tym rodzaju, więc bardzo dobrze i super, że tyle się dzieje. Moim zdaniem akurat do tego bloga to pasuje. Nawet ten natłok czcionek na górze.
Oglądałam bloga na telefonie, więc nie wiem, czy na komputerze wygląda to tak samo dobrze.
Na telefonie przeważnie jest dobrze, tym razem również. Jednak polecam ocenę po sprawdzeniu bloga na komputerze, bo wersje mobilne są na tyle uproszczone, że nie jesteś w stanie zobaczyć tego, co się naprawdę dzieje na blogu
A skoro już sprawdziłam jak wygląda sprawa na urządzeniach mobilnych, to tu nie mogę mieć zastrzeżeń, bo szablon wygląda ok
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).