RayGarraty
WordPress.Klub
|
Wysłany:
2013-09-24, 19:16 [opinia] Czasem widziane - odświeżenie. Co sądzicie?
|
|
|
Szczerze przyznam, że trochę bałem się pisać tutaj o swoim blogu. Chyba za bardzo bałem się krytyki, ale stwierdzam - tylko potencjalna krytyka kopnie mnie do przodu.
Więc i ja zapytam was o to, co sądzicie na temat mojego bloga?
Krótko o blogu:
Blog Czasem widziane jest blogiem o różnorakiej tematyce. Głównie piszę o relacjach damsko - męskich, stosunkach międzypłciowych (niekoniecznie seksualnych, ale o seksie i sprawach okołoseksualnych także), czasem poruszam trudne tematy, ale też piszę refleksyjnie, motywacyjnie, rodzę swoją opinię, którą się dzielę w praktycznie każdym wpisie.
Co mnie najbardziej interesuje?
Jestem ciekaw opinii każdej osoby, ale z naciskiem na osoby, które pierwszy raz trafią do mnie - jakie jest pierwsze wrażenie, odczucie - jeśli chodzi o wygląd, intuicyjność, łatwość i swoboda w "byciu" na blogu? Również będę wdzięczny za każdą radę, którą mielibyście dla mnie.
(niestety - programowanie, html, ogarnianie szablonów - to całkowicie nie mój świat, kompletnie NIC o tym nie wiem...)
Integralną częścią bloga jest także fanpage - na którym umieszczam linki do wpisów, ale też różne szybkie spostrzeżenia, zdjęcia, ciekawe filmy. Ciekawi mnie też opinia co sądzicie o jego wyglądzie, jak i materiale, który tam jest.
Mam nadzieję, że miażdżąc mnie dacie mi poważnego motywacyjnego kopa.
Linki:
|
______________________________________________________ www.czasemwidziane.pl |
Ostatnio zmieniony przez RayGarraty 2014-05-15, 10:27, w całości zmieniany 2 razy |
|